Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By JohnnyNoCash
JohnnyNoCash wrote:Ukratko za 2 dana

Shelton - Popyirin 4+ seta 1.42
Wolf - Mmoh 1 1.40
Korda 2 1.60
Lehecka - Felix 4+ seta 1.60
Tsitsipas 1 1.50

Shelton i Popyirin svi znamo, nijedan nije sposoban da dobije 3:0 po meni. Wolf je za klasu kvalitetniji igrač od Mmoha, dva puta su igrali na čelendžerima, oba puta lako Wolf i bez izgubljenog seta. Lehecka pozitivno iznenadio, igra jako dobro, može Felixu otkinuti set najmanje. Tsitsipas za sad jedini konstantan, ispalo je dosta favorita, mislim da mu se polako otvara put prema finalu, i kako sam već govorio on mi je favorit da osvoji ovo, il ibarem da dođe do finala.

Izvinite momci nije me bilo par dana, ovo 4/5. Samo Shelton rutinski riješio Popyrina 0:3, ostalo sve rutinski došlo... Kako sam pisao Tsitsipas bi mogao do finala bez problema..

Evo jedan fun fact: Sinner je zadnja dva GS izgubio 3:2 od Alkaraza (koji je kasnije osvojio US Open), pa izgubio Wimbledon od Đokovića 3:2 (koji je kasnije osvojio Wimbledon).
Sinoć je izgubio 3:2 od Tsitsipasa, da li je vrijeme da imamo novog GS pobjednika? :)

Kako sam i govorio na početku, u prvom postu on mi je glavni kandidat da ode do kraja, ali vidjet ćemo..

Za večeras Korda - Kachanov 3.5+ seta 1.45. Moglo bi u pet, Karen igra odlično ,a Korda je u formi života, tako da over gemova, ostat ću budan da pogledam meč jer zaista očekujem spektakl.
By Rudy5
#178075 Ja mislim da će Khachanov iznenaditi Kordu ,Karen igra sjajno na AO ,a Korda je očekivano malo pao nakon onakvog meča protiv Medvedeva,tu mi je Rus bliži pobjedi a kvota sugerira drugačije. U drugom meču dana Grk čisti to.
By UcenikBGD
viljasboas wrote:Sto mi krivo za Runea, mali je drzak, a ume. Bice opasan, jebiga kad na 7-3 izgubis 9-11 TB petog seta, samo je znak da si neiskusan..

I Imao 2 mec lopte na 6-5 i 40-15 a pre toga na 5-3 servirao za mech. Vodio 5-0 u taj brejku,ja reko dobio 7-3 i poradovao se, tek posle skontam da se igra do 10 kad je peti set :oops:
Budala, stavio sam 100 evra na 1,85 kvotu na Danca, prvi put na tenis igram tako,a ne znam ni pravila :oops: :oops: :oops:
By malsha9323
#178142 Lehecka 2 @ 6.00 admiral bet

Kvota vredna pokusaja. Ceh igra kao u transu, direktni udarci ground strokes, podseca pojavom, a malo i stilom igre na Fucsovics-a, forehand na max, backhand cisto da ostane u igri, borac, igra u zivotnoj formi.

Grk i tatica sa druge strane, poznati choker kad se lomi, ali su favoriti svakako, sreca pa ima skandaloznog coachinga inace ne bi grci daleko. Vrhunski teniser, ali ovde se sve moze ocekivati pa i lagana pobeda jednog Ili drugog me ne bi cudila.

Kvota value po mom misljenju na nizi ulog.
By Rudy5
#178205 Vcrs očekujem jednu školu Tommyja Paula po 1.45 FT se uzima ,zelenkast je još Shelton za ovakvo nešto a može se očekivati i solidan pad u igri .S druge strane Grk prolazi Khachanova i ide u finale isto 1.45
By JohnnyNoCash
#178303 Tsitsipas Khachanov 39.5+ 1.89 Admiral

Očekujem minimalno jedan TB, svaki da igrač uzme po jedan set, ovo ja mislim lično da će biti jedan od najkvalitetnijih mečeva u dosadašnjem AO, što bi se reklo finale prije finala. Grk igra odlično, iako se "mučio" sa Sinnerom, pa i Lehečka je imao prilike da uzme jedan set (3vezane bl), dok je Karen pomeo Kordu (doduše povrijeđenog), ali to ne umanjuje da odlično igra. Gledao sam taj meč protiv Tiafoa, vratio je 1-6 u TB, pa je Nishioku očistio, po meni baš spektakl od meča i over najbolja opcija, kvota odlična..
By JohnnyNoCash
#178653 KHACHANOV !!!!!!

Auu ljudi šta je ovo , pogledam prva dva seta i odem leći već se pomirio da sam pao. Budim se tačno 6:6 u TB trećeg seta promjena strana, palim TV i gledam kakva dva poena i šta je sve vratio kod 4:6 na dvije meč lopte za Cicipasa :shock: :shock: :shock:

Idemoooooooooooooooooooooo :geek: :geek:

Image