JohnnyNoCash wrote:Ukratko za 2 dana
Shelton - Popyirin 4+ seta 1.42
Wolf - Mmoh 1 1.40
Korda 2 1.60
Lehecka - Felix 4+ seta 1.60
Tsitsipas 1 1.50
Shelton i Popyirin svi znamo, nijedan nije sposoban da dobije 3:0 po meni. Wolf je za klasu kvalitetniji igrač od Mmoha, dva puta su igrali na čelendžerima, oba puta lako Wolf i bez izgubljenog seta. Lehecka pozitivno iznenadio, igra jako dobro, može Felixu otkinuti set najmanje. Tsitsipas za sad jedini konstantan, ispalo je dosta favorita, mislim da mu se polako otvara put prema finalu, i kako sam već govorio on mi je favorit da osvoji ovo, il ibarem da dođe do finala.
Izvinite momci nije me bilo par dana, ovo 4/5. Samo Shelton rutinski riješio Popyrina 0:3, ostalo sve rutinski došlo... Kako sam pisao Tsitsipas bi mogao do finala bez problema..
Evo jedan fun fact: Sinner je zadnja dva GS izgubio 3:2 od Alkaraza (koji je kasnije osvojio US Open), pa izgubio Wimbledon od Đokovića 3:2 (koji je kasnije osvojio Wimbledon).
Sinoć je izgubio 3:2 od Tsitsipasa, da li je vrijeme da imamo novog GS pobjednika?

Kako sam i govorio na početku, u prvom postu on mi je glavni kandidat da ode do kraja, ali vidjet ćemo..
Za večeras Korda - Kachanov 3.5+ seta 1.45. Moglo bi u pet, Karen igra odlično ,a Korda je u formi života, tako da over gemova, ostat ću budan da pogledam meč jer zaista očekujem spektakl.