Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By SergioRodriguez
SergioRodriguez wrote:Psg-Lens 1 1.90 Germania

Svaka cast svakom ali kad Psg igra ozbiljno u francuskoj ligi uvijek i protiv svakog ih igram. Nekoliko puta sam igrao protiv njih uspjesno ali sada su stvari malo drugacije. Lens je ozbiljna ekipa ali nije razina Parizana. Psg u slabom ritmu a Lens maze sve redom, nista ne ukazuje na pobjedu domacih. Ali ipak, kada dode voda do grla Mbape i Messi to rjesavaju. Za mene odlican koeficijent i vjerujem u domacine veceras

Nikad lakse, 3:0 40min
By petko87
petko87 wrote:Cartagines - Saprisa mozda 1-2, ja sam ih probao, nije nemoguce…

Da nisu dobili crveni mozda bi i doslo ovako 1-x :(
By Jeffrey
#187266 Double iz Favbeta 2.89
Strasbourg - Ajaccio over 4 cards
Valencia- Sevilla over 6.5 cards
- neću puno pisati dvoboj ekipa koje se bore za opstanak vrijedi probati za niži stake
1.5/10
Double winn ✅✅
Last edited by Jeffrey on 16 Apr 2023, 22:56, edited 1 time in total.
By enemies
Jeffrey wrote:Double iz Favbeta 2.89
- neću puno pisati dvoboj ekipa koje se bore za opstanak vrijedi probati za niži stake
1.5/10

Da je neki bolji sudac na Valencia Sevilla to bi mi bio pik dana, ali ovako cu na neki narodnjak samo
By Robo21
#187271 Idem probati sa jednim njemačkim dublom za početak :D

Werder - Freiburg x2
Union Berlin - Bochum 1
kv 2,49 Premier

Werder bez Fullkruga danas koji je pokupio ozljedu lista, a od Werderovih 42 gola ove sezone postigao je njih 16 i pridodao 5 asistencija, što znači da je sudjelovao u pola golova ove cijele sezone za domaće. U goste im dolazi momčad Freiburga koja nakon ispadanja od Juventusa iz EL ima puni fokus na prvenstvu i kupu. Zadnje dvije tekme protiv Bayerna, 1 pobjeda i 1 poraz, što bi vjerojatno i prije tih utakmica odma potpisali. Nastupaju danas u punom sastavu, Bayern i Borussia su jučer kiksali i danas bi se eventualnom pobjedom vratili u tu top4 utrku. Leipzig je dobio jučer što im stavlja pritisak jer su sada 4 boda udaljeni od top4 i mislim da danas ne smiju izgubiti. Njihovi međusobni omjeri me plaše da igram čistu dvicu jer kada gledam prethodne duele nekako ispada da su im ovi rak rana, ali bez Fullkruga Werder će biti napadački sterilniji za 50% i smatram da Freiburg ne smije izgubiti danas.

Union hvata grešku prve dvije ekipe i danas pred svojim navijačima imaju priliku vratiti se u utrku za prvaka. Kući igraju fenomenalno, 13 utakmica gol razlika 24:8 i 9 pobjeda te 4 remija. Na DOMAĆEM terenu još nisu IZGUBILI. Bochum u borbi za ostanak, teško danas mogu do bodova, u zadnje vrijeme solidno igraju gdje su pobijedili Leipzig i izvukli bod u Frankfurtu, ali Union danas mora napasti bez pardona i uzeti ovu pobjedu. Na gostovanju u Berlinu Bochum nije pobijedio od 2013. a nakon te pobjede Union ima 6 pobjeda. Bochum predzadnji gost lige, u 14 tekmi primili 36 golova i ne dajem im nikakvu šansu danas. Za hrabrije hendikep na Union.
By Jeffrey
enemies wrote:
Jeffrey wrote:Double iz Favbeta 2.89
1.5/10

Da je neki bolji sudac na Valencia Sevilla to bi mi bio pik dana, ali ovako cu na neki narodnjak samo

Meni bitnije važnost tekme od suca(primjer u petak Schalke sudio Brych težak na kartonima ali izvadio on na kraju 5), naravno da je bolje za okladu da i sudac vadi kartone lako, ali imam svojea neka pravila koje gledam za kartone.
By Robo21
#187277 Nottingham - Man UTD manje od 3.5
Fortuna - AZ Alkmaar 2
kv 2.55 Premier

Na brzinu ću jer UTD kreće za nekih pola sata. Glavom su u utakmici protiv Seville sljedeći tjedan, bolnica igrača od kojih je Rashford faktor da čini 80% Uniteda trenutno. Ne očekujem da izgube danas al ne bi se čudio nekom remiju tako da 1.50 kvota za manje od 3.5 me jako privlači. Domaćini užasna forma i predviđam neku dosadniju tekmu jer se vragovi spremaju za EL.

AZ loše predstave u prvenstvu u zadnje vrijeme, loš rezultat u konf ligi prošli četvrtak. Manje je od 10 kola do kraja, igrat će još jednom i sa Ajaxom i PSVom, tako da ako žele pokušati top3 ovo im je must win danas. Pobjedom se mogu približiti na 2 boda ukoliko Ajax kiksa danas. Fortuna ništa posebno, niti mogu gore niti dolje, puno važnija utakmica za AZ, povratak samopouzdanja za finiš prvenstva.
By Robo21
#187279 Single
Rijeka - Hajduk 1 - 2.15 Premier
Hajduk trenutno nažalost nije top2 ekipa bez Livaje. Da nema Marka, ko zna gdje bi ovaj Hajduk sa ovim rosterom bio pozicioniran. Danas bez Livaje i Krovinovića nikad bolja prilika za Rijeku da uzme pobjedu. Profa je od dolaska fantastično posložio Riječane i pobjedom danas upadaju na 3. mjesto jer su Varaždinci remizirali sa Istrom maloprije. Motiva ne fali, lijepo igraju i mislim da mogu otkinuti skalp Hajduku danas.

Dubl
Wolfsburg - Leverkusen 2.5 više
Braga - Gil Vicente 1
kv 2,21 Premier

Danas hvatam sve Švabe pa što bude hahah :D . Leverkusen ima EU obaveze sljedeći tjedan protiv neugodnih Belgijaca, ali moraju hvatati i to mjesto na ljestvici koje vodi u Europu u slučaju da ne uspiju osvojiti EL. Igraju fino, lepršavo cijelu sezonu, a i Nikin Wolfsburg igra na gol više, što je malo nekarakteristično za Niku i njegov način pripreme utakmica. Pobjedom se i Wolfsburg može uključiti u utrku za Europu, tako da mislim da možemo očekivati otvorenu utakmicu sa dosta prilika.

Bragu ne želim trošiti riječi, kvalitetniji, igram ih već par kola zaredom uvijek ispoštuju, prošlu tukli u kupu Nacional 5:0, ne staju i ne povlače se nakon gol, dva i pokušati će se iz prikrajka uključiti u borbu za prvaka ili makar to drugo mjesto koje vodi direktno u LP.
By enemies
enemies wrote:Dinamo - Sl.Belupo manje od 4.5 zuta kartona
Rijeka - Hajduk 1x

PSK @2,13

Na Maksimiru ocekujem jednu tvrdu utakmicu u kojoj bi Dinamo trebao napadati, a Belupo se braniti i napadati iz nekih kontri. U takvoj situaciji ne ocekujem nekih pretjerano grubih faulova od strane Belupa u fazi Dinamovih napada, dok s druge strane Belupo nema nekih izrazitih pojedinaca koji bi mogli raditi pomutnju dinamovim zadnjim veznima i obrani pa stoga ni tu ne ocekujem nekih prezustrih faulova koji bi rezultirali zutim kartonima.
Sudi Bel koji je uz Kolarica meni najdrazi za odigrati manje kartona. Uz to bi napomenuo kako medju ove dvije ekipe ne bi trebalo biti nekog velikog naboja i zustrine. Statisticki u zadnjim mecevima rjetko kad je prelazilo 4 kartona,ali nije toliko ni bitno..

Jadranski derbi, razmisljao sam se izmedju kartona ili 1x i odlucio za ovo drugo. Hajduk bez najboljeg igraca Livaje koji im je vise od pola ekipe, i bez Krovinovica koji iako ne igra najbolji nogomet u posljednje vrijeme ipak puno znaci za Hajduk. Rijeka u naletu dolaskom Jakirovica na polusezoni, izgubili samo od Dinama na Maksimiru i doma od Belupa u utakmici u kojoj su cudesa fulali, te odigrali dva puta nerjeseno sa Osijekom u gostima i doma gdje su isto dosta toga fulali i na kraju primili gol u zadnjem napadu. Rijeka se bori za Europu i po meni imaju vrlo dobre sanse da to i ostvare, dok s druge strane Hajduk se prakticki oprostio od naslova, 9 je bodova razlike s time da Dinamo ima bolji medusobni omjer ma kako god zavrsila utakmica u Splitu. Mrznja zadnjih godina izmedu ova dva kluba je velika pa ne ocekujem da ce Hajduk doc spustenih gaca na Rujevici, ali ipak mislim da je trenutna forma, domaci teren, i izostanak dva najbitnija igraca veliki value u korist ovog tipa. Motiv vise je i to da je u posljednjih sest susreta na Rujevici svih sest puta pobjedio Hajduk.

Lagani win
Dobro da nisam kartone jer ovaj danas neobjasnjivo nije izvadio par kartona