Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By ottorinator
kokolo50 wrote:Gdje da sada nađem snimku utakmice? Kako ste ekipa riješili Banhidija? Dakle Lagarde mislim da nije ni ulazio u drugom poluvremenu,a neki idiot iz IHF-a umjesto 2 vidio broj 7 u kontri.

Ispravili su na službenoj statistici...3/4 Lenne...na FTR ideš
By JohnnyNoCash
#178450 Svi da znaju kome treba, ja sam spamovao mailovima novinare, ihf, organizaciju u svedskoj, twitter, aposlutno sve. Ako nekom treba snimak utakmice neka skine VPN, konekujte se na južnoafričku republiku i na yt ima snimke svih utakmica...

Sreca da su vec korigovali, vjeruj da ne znaš kroz kakve bi muke prošao 3-4 dana :lol:
By Jeffrey
ottorinator wrote:
kokolo50 wrote:Gdje da sada nađem snimku utakmice? Kako ste ekipa riješili Banhidija? Dakle Lagarde mislim da nije ni ulazio u drugom poluvremenu,a neki idiot iz IHF-a umjesto 2 vidio broj 7 u kontri.

Čekaj šta je Yanis Lenne zabio 3 gola, na ihf piše 1 gol a ja mislim da je dao 2
By SergioRodriguez
Jeffrey wrote:
ottorinator wrote:

Čekaj šta je Yanis Lenne zabio 3 gola, na ihf piše 1 gol a ja mislim da je dao 2

Ti brate s lenneom prode kao ja sa gislijem neki dan
By ottorinator
Jeffrey wrote:
ottorinator wrote:

Tako piše, nisam gledao drugo poluvrijeme

https://ibb.co/Btbn3H3
By Beli#88
#178498 Ja čekao samo Lenea 2.5 - i taman se ponadao da imam municije za NBA kad ono kao gubitan tiket a piše na sajtu da je dao 1 gol.
Pisao sam ovima iz Kladionice i oni mi prvo slali sa pogrešne utakmice izveštaj onaj , posle su poslali sa ove i piše da je dao 3.
Izgleda da cu morati da vratim u nazad da gledam celu utakmicu da vidim ko je u praci :D
By Jeffrey
#178505 Singlovi iz beta
Gidsel 7.5 -
Lagregren 3.5 -
Claar 4.5-
- puno jače obrane će biti, polufinale je, nebi trebalo biti tekme di će ovi igrači doći do lakih golova kao do sada tako da su mi granice value
By Jeffrey
SergioRodriguez wrote:Dao je 3 momci ne gubite vrijeme. Krivo su bili upisali na ihf..gledao sam utakmicu

Ali na ihf stoji još 1 na onom skupnom popisu golova.