Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Pana
#11229 Za danas mi je na prvi pogled Wade 19 manje najbolji par. Vuce povredu kroz ceo play off, mada je u finalnoj seriji krenuo agresivnije i bolje da igra. U prosloj utakmici se nezgodno sudario sa Manu-om koleno o koleno i celu trecu i dobar deo cetvrte cetvrtine je presedeo na klupi. Veceras ocekujem zestok tempo, pa mislim da nece biti toliko agresivan. Ovo je na prvi pogled, kasnije cu dalje pogledati, mada mozda i necu imati vremena da napisem analize. Mislim da James 28 vise ide svakako kao relaan izbor i na osnovu onoga sto sam napisao za prethodnu utakmicu, a i sa obzirom na to kako igra sedme utakmice i utakmice na kojima njegov tim mora dobiti - mislim da je u oba slucaja prosek poena 30+. Leonard 12 mi je opet primamljiva i mala granica za njega, mada o tome cu jos razmisliti. Parker bi lako mogao preko, tesko da ce Duncan ponoviti onakvo prvo poluvreme gde je dao 25 poena, mada i za njega je realno vise da ide, ali pre Parker.
By Master Yoda
#11230 James L(-28,5+)-Mia-SanA više 1,85
Duncan T(-18,5+)-Mia-SanA više 1,85

pošto je noćas game 7 možemo očelivat sve i svašta, a pogotovo velike predstave od najvećih zvijezda što ova dvojica sigurno jesu. o jamesu ne treba puno pričat, dokazao je tko je i što je u zadnjoj četvrtini šeste utakmice i takav nastup očekujem i danas, samo ovoga puta da krene otpočetka utakmice igrat agresivno i napadat koš. o duncanu smo isto sve vidjeli u zadnjoj utakmici, zabio je 25 u prvom poluvremenu i nije mi jasno zašto su ga spursi zaboravili u drugom poluvremenu i produžetku, možda je to bilo zbog njegovog umora, ali kako bilo da bilo timmyja nitko u heatu ne može čuvat zato i njega noćas očekujem u overu
By mado2
#11231 Ima koja kladionica da daje na SAS hendi -4.5 i slicno da imam kvotu 5-6.
za sada imam u favorita 4 na pobjedu ili na bet365 pobjeda SAS-a sa 3-6 razlike kvota 8
By MvP39
mado2 said

Ima koja kladionica da daje na SAS hendi -4.5 i slicno da imam kvotu 5-6.
za sada imam u favorita 4 na pobjedu ili na bet365 pobjeda SAS-a sa 3-6 razlike kvota 8

http://www.marathonbet.com/en/ imas skoro koji god oces hendikep
By maajsta
#11233 L.James (28,5) 2 (1,82)
Miami-San Antonio kp1 (1,38)

Večeras je posljednja utakmica NBA finala. Prednost dajem Miamiju zbog domaćeg parketa i male psihološke prednosti jer su zabilježili nevjerovatnu pobjedu i nevjerovatan preokret u posljednjem meču. Miami je favorit u večerašnjem finalu, igrjau pred domaćom publikom, i mislim da će svom silom i snagom jurišati na večerašnju pobjedu,te osvojiti prsten. Uz Miami naravno ide L.James, glavna karika, motor i dusha ove ekipe, pokretač i motivator. Večeras će morati zapeti kao u posljednjoj utakmici, te svojim koševima i igrom voditi Miami do pobjede. Nema se šta puno raspravljati, ako će Miami večeras ovo uzeti, mislim da i L.James ide u over.
By sanjin-ri
#11235 Miami (-6,5) - San Antonio 7.ut. 2 (1,75)
Nakon neviđene drame u posljednjoj utakmici i strašne pobjede za Miami nakon prođužetka danas opet očekujem utamicu na nož. Vodit će se tu velika bitka i možda opet i posljednja lopta odluči pobjednika. Tako da svakako ovaj hendikep na Miami je podcjenjivanje San Antonia u finalu i mislim da Miami ima ovdje velike šanse i za pobjedu.
D.Wade (19,5) - manje (1,70)
Wade dugo već ima problema s tim svojim koljenom i ne pruža igre kakve su od njega navikli. Dvije utakmice ove serije 4. i 5. je odigrao fenomenalno i onda se u 6-oj opet ozlijedio i jednostavno nije mogao pružiti svoj najbolji učinak. Mislim da ni danas neće moć protiv San Antonia odigrat nešto spektakularno i očekujem ga ispod 20 poena.
By payomb
#11238 LeBron James - over 28.5

Dan D za "kinga" Jamesa. Ili jesi ili nisi. A on voli takve utakmice i svjestan je da mora predvoditi svoj Miami i zapeti kao i u posljednjoj utakmici, jer bez njegovih 30+ poena teško će Miami izaći na kraj sa Spursima.
Ne treba se tu puno analizirati, svi znamo tko je i što je James i ako misli osvojiti 2. prsten u karijeri morat će večeras potegnuti.

Miami (-6.5) - Spurs 2

Kroz cijelu seriju gledamo podcjenjivanje Spursa od strane kladionica. Po meni oni su prikazali bolju igru u ovoj seriji i zaslužuju naslov više nego Miami. Večeras očekujem veliku bitku i borbu za svaku loptu i utakmica će se vjerojatno prelomiti u koš ili dva. Nevjerojatno je što su Spursi uspjeli prokockati u posljednoj utakmici, no siguran sam da će sabrati glave i odigrati danas onako kako znaju i pokušati uzeti zasluženi naslov ili ako već budu poraženi neka to bude sa manje od 6 poena razlike Smile. LET'S GO SPURS!
By hook
#11240 Evo sad vrtim na maxtvu i vidim da ne pise u najavama da prenose utakmicu, a procita sam negdi da prinose... oce li prinosit ili ne
By UncleDrew
#11241 Prijatelji došli smo do kraja ove NBA sezone koja bi bez vas bila totalno drukčija za praćenje i želim se zahvalit svima koji su ovdje uvijek bili spremni za pomoć i davanje savjeta i bio mi je užitak s vama biti i jedva čekam da počme opet sezona iako vas neću zaboravit preko ljeta stavit ću nešto tu i tamo ..pozdrav ! Laugh