Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
User avatar
By fila94
#119816 Gunnarsson top team goalscorer 2.00 bet365

Ovo mi je bio veliki value po kvoti 4 dok sa popisa nije otpao Valur. Kvota je momentalno pala na 2 cim je izasao konačni popis.
Riječ je o prvom desnom krilu koji nema adekvatnu zamjenu, očekujem da će igrati svaku utakmicu skoro 60 min., možda tu i tamo izađe na par minuta da predahne...
Pošto nema Valura Sigurdssona, Gunnarsson je prvi na sedmercima, jedini konkurent što se tiće ove oklade je Palmarsson, ali on je na pripremnim tekmama uz jako dobru minutažu bio dosta suzdržan ( 5 utakmica - 9 golova) te na svojoj poziciji ima Gudmundssona koji će sigurno dobivati 10-15 minuta po tekmi...
Ko se želi osigurati može odigrati i jednog i drugog, na Palmarssona je kvota 4 znači ili imamo povrat novca il 50% profita u omjeru uplata 3:1 u korist Gunnarssona.
Lp do slušanja
User avatar
By fila94
#119868 Ja ću tu na dnevnoj bazi izbacivati parove pošto ga pratim odkad znam za sebe, treniram ga i jednostavno ga kužim..
Večina parova, odnosno granice i kvote će biti iz hrvatskih lokala, beta i unibeta..
Vodit ću statistiku i nadam se da ćemo svi ubrat lovu. :D :D
User avatar
By Nasir Jones
#119957 Kontam da sutra upalim 100€ na Germany to win outright, kvota odlicna 6,00.
Sad su vec iskusna ekipa i sve do finala domacini, sto puno znaci u rukometu. Imaju i veliku podporu-zalede sa strane sudije i IHF-a.
Misljenja?
User avatar
By fila94
#119963
Nasir Jones wrote:Kontam da sutra upalim 100€ na Germany to win outright, kvota odlicna 6,00.
Sad su vec iskusna ekipa i sve do finala domacini, sto puno znaci u rukometu. Imaju i veliku podporu-zalede sa strane sudije i IHF-a.
Misljenja?

Po meni su Nijemci uz Dance glavni favoriti, naravno zbog domaćinstva...mislim da Francuzi na ovom prvenstvu nemaju neke izglede bez N. Karabatića, al s njima nikad ne znaš kao ni sa Španjolcima. Dugačko je prvenstvo, puno utakmica jer se vraća stari format natjecanja. Vidjet ćemo ko će bolje rotirati odnosno odmarati igrače i koga će zaobići ozljede. Njemci sigurno tu imaju potrebnu širinu jer imaju igrača da naprave još jednu konkurentnu repku. Ja ću osobno odigrati pobjednika nakon 1. kola kad vidim kako ko diše jer ove prijateljske nisu neka realna slika.
Kao što sam napomenuo, mijenja se sustav natjecanja, formiraju se nove skupine u koje se prenose bodovi, što znači da će Danci imati puno lakši put do polufinala.
Po meni će novonastale skupine izgledati ovako:

A/B: Njemačka, Francuska, Brazil, Španjolska, Hrvatska, Island
C/D: Norveška, Danska, Austrija, Švedska, Argentina, Mađarska
User avatar
By fila94
#120060 Za početak prvenstva odigrat ću jedan double po alternativnim granicama:
Njemačka - Južna Koreja: Južna Koreja 1.pol 12.5 under 1.30
Katar - Angola: Angola 1.pol 12.5 under 1.33
Bet365 8/10 1.73

Igram ovdje undere u prvom poluvremenu jer je prva utakmica i sigurno će tu biti grča kod obje ekipe koje su ujedno i outsideri u svojim skupinama. Igraju protiv daleko kvalitetnijih ekipa, ekipa kojima je glavni forte obrana te zbog toga ni jedne ni druge ne vidim preko 10 golova u prvom poluvremenu, ali ćemo ipak ući sa sigurnijim opcijama u prvenstvo.
Što se tiće Koreje, oni su mi poprilična nepoznanica ovdje pogotovo zato što prvi puta u povijesti igraju u miješanom sastavu, odnosno sastavu kojeg čine igrači S. i J. Koreje. Smatram da je njihov cilj na ovom prvenstvu više političke prirode nego sportske. Otvaraju prvenstvo protiv domaćina, Njemaca koji će sigurno ući 200% u utakmicu s maksimalnim fokusom na obrani koje je njihovo najjače oružje.
Što se tiće Angole, dolaze dosta oslabljeni na ovo natjecanje pogotovo u napadu. Angola ovdje dolazi bez daleko najboljeg igrača S.Lopesa koji je prije dvije godine u pet utakmica grupe faze zabio 33 gola i još podijelio otprilike toliko asistencija, bez njega je njihov napad zaista najskormniji na turniru. Osim njega, nema niti oba lijeva krila Eliasa i Quinange te beka Fereire, sva trojica napadački su bili efikasni za njihove prilike stoga slijede veliki problemi za Angolu. Katar sa iskusnim Šarićem na golu nebi si smio dozvoliti preko 10 golova u 1. pol protiv ovako limitirane Angole.

Lp i sretno tko prati.!! :D :D
Last edited by fila94 on 10 Jan 2019, 15:25, edited 1 time in total.
User avatar
By Gurovic15
#120075 Sutra mi gubimo od Rusa zar ne? ajde ako ima neko neka napise,cujem da imamo 6 debitanata ali ne pratim pa ne znam kako stojimo a pogotovo Rusi....vezao bih Ruse sa Fenerbahceom danas pa zbog toga pitam