Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
User avatar
By enemies
#156971 Kosorotov na 3.5, decko ima topcinu u ruci, znam da je prosle godine bila granica 4.5.....ujutro je bila 2.5 ali digli je sad, nije mi jasno zasto tako mala, nidsm gledao ove pripremne protiv nasih.
Jel neko mozda vise upuceniji? Na 2.5 over bi mi bio poklon godine, i 3.5 je dobra granica ali malo bi opreznije usao jer ipak su i ovakvi jako veliki favoriti u toj utakmici, iako on bi to mogao i u prvom prepisat
Pa eto ako moze neko malo prokomentirat ko vise mozda zna o rusima
User avatar
By kokolo50
#156972 Zabio je u obje tekme 3 gola uz isti šut 3/5. Dijelio je minute sa Santalovim koji igra u Meshkovu,a on je imao šut 4/6 i 3/3 kontra Hrvatske. Desno je igrao Kotov,a ne znam da li je u sastavu Kiselev,nije igrao u Hrvatskoj,a on je jednako jak desno kao i Kosorotov lijevo. Čekat vijesti do pred početak tekme,ne znaš tko može biti pozitivan. U pravu si da Kosorotov za poluvrijeme može proči granu,ali ako im krene ili ako njega ne krene, mogao bi Petković dati dobru minutažu Santalovu.
Evo najgora vijest da je Marko Mamić pozitivan. Bez njega i Duvnjaka obrana nam je bar jedno 40% slabija. A i onako je bila slaba.
User avatar
By kokolo50
#156980 Izabrao 2 tipa za narodni. Danska manje od 35 golova,i da Slovačka ne gubi 9+ kontra Norveške. Danci mogu laganini i 40 utrpati,ali nekako si gledam da se radi o prvoj tekmi, da nisu još možda ruke "naštimane",te da neće Crnogorci u nekakav run and gun sa Dancima. Slovačka je s druge strane domačin tako da ne vjerujem da će si baš dozvoliti (pre)veliko razbijanje od Norvežana. Možda do nekih 5 razlike što bi bio pristojan poraz, ali ne očekujem baš 9. I tu može lagano biti 10+ pa zato i to na narodni.

Od igrača se čeka da se izbace postave,tj. tko sve igra,pa onda da vidimo tko bi mogao. Kosorotov je već negdje na 4.5,a 3.5 bi trebao proći,mada ja radije gledam pivota Andrejeva,koji je u SS 3.5,ali je u Germaniji 2.5. Ne znam hoče li biti Ermakov u ekipi,ali ču ga 2.5 odigrati. Kontra Hrvatske je dobio u obje tekme 6 lopti na crtu,dobro se postavlja i ovi naši balvani ga nisu znali zaustaviti. Šut je imao 6/6 i 3/6,i to bi bilo taman danas za over.