Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Darko1987
#173818 EVO NOVA TEMA ZA SVE SPORTOVE GDJE MOŽETE OSTAVLJATI ANALIZE, PRIJEDLOGE, SUGESTIJE, KOMENTARE I SVE ŠTO JE BITNO ZA NEKI PICK.

FUDBAL, TENIS, RUKOMET, MA SVE... :roll: :mrgreen:
By TipsAllSports
#173881 Evo jedan dubl, hokej mladi do 20 godina,

SAD vs Njemačka: Snuggerud gol (2,00)
Kanada vs Slovačka: Bedard gol (1,65)
Kvota 3,30 (PSK ili Betano)

Amerika je veliki favorit protiv zalutale Njemačke (1,02), igram najboljeg strijelca Snuggeruda, Jimmy je za sad dao 4 gola na 4 utakmice, ima najviše pokušaja u okvir gola, 22 nešta preko 5 na utakmicu. Inače igra krilo u prvoj formaciji a u power-playu je u drugoj formaciji.

Ista situacija je i u drugoj tekmi, Kanada (1,05) igra kući i prvi su favoriti za osvajanje. Connor Bedard je najmladji igrač prvenstva sa 17 godina a već obara sve rekorde, na prve 4 utakmice 6 golova i 12 asistencija. Ovaj budući broj 1 na draftu igra na krilu u drugoj formaciji a u prvoj kad se igra power-play, inače ima 24 pokušaja u okvir gola za sad, što je u prosjeku 6 na tekmu.

Pozdrav i sretno svima što prate!!!
By Jeffrey
#173926 Umraniyespor-Hatayspor
Tip over 4.5 kartona ( Favbet)1.8
- idem sa ovim pikom za jače, a zašto kao prvo value margina, druga stvar bitna važnost tekme igra zadnji protiv 16, obe ekipe traže slamke spasa za opstanak i kad se igra međusobno bodovi vrijede duplo, e sad statistika Umrani u 15 kola 33ž1C što je prosjek preko 2, Hataya 37/2 što je isto debelo preko 2, e sad ono najbitnije tekmu sudi najbolji sudac za kartone Gocek voli da kažnjava, prosjek mu 6. Turska liga je zahvalna za kartone tako da ovo napadam dosta segmenta pokriveno u okladi.
Crveni se računa kao 2. Sretno tko prati, oklada je za jače
By Darko1987
Jeffrey wrote:Umraniyespor-Hatayspor

- idem sa ovim pikom za jače, a zašto kao prvo value margina, druga stvar bitna važnost tekme igra zadnji protiv 16, obe ekipe traže slamke spasa za opstanak i kad se igra međusobno bodovi vrijede duplo, e sad statistika Umrani u 15 kola 33ž1C što je prosjek preko 2, Hataya 37/2 što je isto debelo preko 2, e sad ono najbitnije tekmu sudi najbolji sudac za kartone Gocek voli da kažnjava, prosjek mu 6. Turska liga je zahvalna za kartone tako da ovo napadam dosta segmenta pokriveno u okladi.

Image
Bravo @jeff, čekao sam live do nekih 25-26 min pa uplatio… :mrgreen: :mrgreen:
By Jeffrey
Darko1987 wrote:
Jeffrey wrote:Umraniyespor-Hatayspor

Image
Bravo @jeff, čekao sam live do nekih 25-26 min pa uplatio… :mrgreen: :mrgreen:

Bit će toga još, bravo :)
By TipsAllSports
#173967 Arsenal vs Newcastle
Saka gol (3,50)
Mozzartbet

Bukayo Saka, krilni napadač domaćih ove sezone na 16 tekmi 6 golova, statistički gol na svakih 226 minuta i 0,4 prosjek. Na SP odigro solidno a po povratku na dvije utakmice dva gola. Protiv Svraka se upiso u strijelce na poslednje dvije domaće i danas ga očekujem treću.
Saka ima realizaciju 19%, penali 1/1, Arsenal protiv Newcastla 10 uzastopnih pobjeda kući, moram probati koeficijent 3,50 jer vidim tamo value.

Pozdrav i sretno svima što prate!!!
By Robo21
#173981 Ionikos - Olympiakos 2/2 1.90
Zadnja ekipa protiv svima poznatog Olympiakosa, dolaze osakaćeni defanzivno i ne vidim nikakve šanse danas za domaćina. Oly će danas brojati sigurno bar 3 na svom kontu.

Arsenal - Newcastle GG 1.7
Za hrabrije 2 isto solidan pick ali idem sa GG. Zašto za hrabrije 2? Pa čisto zbog širine rostera koju Arsenal ne posjeduje. Treća utakmica u 9 dana, najkvalitetniji adut s klupe za napad je Fabio Vieira, što dovoljno govori o zamjenama. Oslabljeni za Jesusa i Nelsona ne znam koliko mogu izdržati sa pozitivnim rezultatima, ali ne želim kvariti bajku pa što se mene tice neka i pobjede, ali Njuka sa Wilsonom, Almironom i Brunom Guimaraesom sigurno ne pada bez ispaljenog metka. Još je tu dzoker s klupe Wood koji će služiti za skok igru ako bude potrebno, a neizostavan je i fenomenalni Saint Maximine koji je do ozljede i Almironove reinkarnacije bio standardan u prvih 11. Arsenal za naslov pod hitno mora tražiti pojačanja. Oba danas zabijaju gol. ;)

Rashford + pobjeda Uniteda 2.7
Čekao sam da vidim sastave i da, United sa isto dosta skraćenim napadačkim arsenalom. Rashford sigurno odmorniji jer je protiv Vukova prošlo kolo igrao samo u drugom poluvremenu i tu dokazao da je daleko najveća napadačka klasa u Vragovima. Kašnjenje na trening ga je stavilo na klupu tu utakmicu, ali sada je već ponovo nazad u prvih 11 i bit će najopasniji po gol jedne od najgorih ekipa lige, koja se, ruku na srce dosta diže igrački ali mislim da je to još nedovoljno za ovakvu ekipu. Startaju Martial, Bruno i Rash, uz potporu veznog tria Casemiro-Eriksen-Van de Beek. Ono što me najviše privuklo je to da na popisu ne vidim Antonya, što bi moglo značiti da kakav god rezultat bude Rash ima zagarantiranih 80 minuta minimum. Garnacho kao najjača napadačka zamjena čeka svoju priliku koju će dobiti, ali sigurno u zamjenu za Martiala ili Beeka, Rash se onda prebacuje u vrh napada gdje će biti još opasniji po gol.
By JohnnyNoCash
#174000 11:00 Giron Popyrin 2 1.80

Ovisno od kvote, varira između 1.75-1.85 pa tražite gdje vam je bolje.

O Popyirinu bi se mogla lektira duža od antigone napisati, igrač koji kad je u formi kako je već pokazao nebrojeno puta može dobiti top 10 igrača, a kad nije, onda ga treba zaobilaziti u širokom luku. Iako to pravilo manje više vrijedi za 90% tenisera, on mi je baš nekako u neskladu sa tom svojom formom. Ovih par dana igra zaista odlično, generalno za svoju visinu i dobre udarce sa osnovne, najviše mu godi tvrda podloga, pa ćete obično primjetiti kako početkom sezone bilježi dobre rezultate i onda lagana stagnacija kad dođemo do zemlje i trave (koja mu i u neku ruku odgovara jer ima baš dobar servis). Na domaćem je terenu, tek mu je 23 godine, a trenutno je jako daleko od svog rankinga karijere. U ovih par dana dobio je zaista nezgodnog Zhanga, zatim Wua, igrača koji je jako podcijenjen, i koji će u budućost napraviti siguran sam puno više, jer je suhi talent, samo ako ga zaobiđu povrede kojeg ga zaista muče. I zadnja pobjeda protiv Felixa koji nije ličio na sebe, ali i kao takav, Popyrin je zahvaljući %ubačenog prvog servisa kontrolisao gotovo čitav meč.

Giron, amerikanac, šest godina stariji, dosta iskusniji, ali igrač koji u svojoj karijeri nije osvojio nikad neki turnir na ATP razini, već su to sve bili uglavnom Futuresi, i 2 čelendžera u domovini. Zna biti dosta nezgodan, ali se izrazito mučio sa matorim Gaskeom, kojeg je dobio tek u trećem setu. Francuz je imao 3:5 i 15:40 na svoj servis, sve je to vratio Amerikanac i dobio treći set 7:5, kako to obično biva.

Moje neko gledište ovog meča da je Popyirin u znatno boljoj formi, prošao je 3 zaista ozbiljna igrača u kvalifikacijama, na domaćem je terenu, publika će biti tu da ga ponese, što sigurno da ima određenu dozu prednosti, i mislim da bi Australac morao da slavi, kvota zaista odlična