supersport 4/10
Nema se tu sta puno dodati, imaju strasan roster francuzi, ne zna se odakle veca dolazi prijetnja ali odlucio sam se za remilija, koji dosta vremena provodi na srednjem, a bas tu vidim najvecu sansu za njega, da zabija i da razigrava ekipu, mislim da francuzi nece imati tezak zadatak, ali da ce Remili odraditi ovo sa svojih 4-5 pogodaka i najmanje isto toliko asistencija, granica je dosta primamljiva.
Groetzki out
Puca penale (bar je pucao u pripremee) Zerbe mu je zamjena mada ne verujem da ce ga trener previse koristiti u prvo kolo koje je jako bitno.Tako da mislim da ce Kastening imat full minutazu.
Knor i Kastening se namecu sami od sebe, Gollu sam forsirao rposle godine dpk je ove u padu forme a nadire odlicno Fischer i Kohlinje u dobroj formi.
Koster lijevi vanjski, dobar sut iz vana, moze iz koraka moze probiti obranu pa na zicer. Nekako su mi svabe tanke na toj lijevoj strani a Julian je dokazano ime. 3 gola nisu puno ocekujem ga u igri dosta.
M. Zhender 3.5 vise 1.65 psk kladomati. ❌
Zhender razvaljuje u bundesligi i prenio je formu i u reprezentsciju. U dvije prijateljske zabija 5 i 14 dodude ovih 14 bez Schimidta koji je alfa i omega ove ekipe. 4 gola ima kod sebe sigurno, i vjerujem da ce uzimati dosta toga u ovoj ekipi. Ocekujem da njemacka obrana pozornosz posveti vise Shmidtu pa bi moglo bit proetora za Zhendera.
Prvo je kolo, zagrijavanje, treba vidjeti kako gsje stoje stvari pa za pocetak lagano.
Frade 3.5 vise 1.75 sve kladionice ❌
Portugal bez iIturize i Saline i ovo se namece kao logican izbor. Frade je pivot Barcwlone i itekkao je sposoban trpati kada dobije minutazu u napadu. Portugal dosta igra na pivote, Frade je dao 7 komada Svabama nedavno sa Salinom u sastavu.
Moram ovo napasti jace odmah.
Iako je u pripremnim utakmicama protiv Portugala u obje bilježio po 5 golova danas protiv Švicarske ću igrati under iz razloga što su Njemci na crti jaki što bi se reklo "ko beton". Kao zapeti s klupe čekaju Kohlbacher i mlada nada Justus Fischer stoga smatram kako 5 golova za Golla će danas biti prevelik zalogaj pogotovo zbog kolega s linije gdje očekujem da će i mladi Fischer upisati koji gol.
Sretno
Slo- Farski otoci tip 1 ✅✅
Nor- Poljska (+6) tip 2 ❌
- Farski u skupini Slo,Nor,Polj daleko najslabija ekipa, nemaju šta tražiti tu i ove tri repke trebali bi upisivati pobjede a međusobno se obračunati za 2 mjesta koja vode dalje, Slo imaju par odličnih igrača koji su spremni utrpati 5+ golova, imat će danas i publiku tako da osim lagane pobjede ne očekujem ništa drugo
Norveška da je toliki favorit i da se plaća 1.25 ja to ne vidim, Poljaci djeluju ozbiljno, budu se fino potukli i vjerujem ako uštopaju Sagosena držat će egal utakmicu, gledao sam Norvežane sad na pripremama opće mi nisu nešto tako da ovaj hendi od 6 razlike vjerujem da Poljaci pokrivaju sa pola gasa, ako bude 6 koef 1 a sve ispod toga dobitno
20:45 Felix Claar under 4,5 1,70 ✅✅
PSK
Nakon jucerasnjih 1/6 remilija, idemo dalje..
Mislim da danci i sveđani imaju jako veliku rotaciju, a pošto imaju relativno lagane utakmice pogotovo svedska, racunam da ce se dosta vrtiti vanjski igraci, tako da bi raspodjelom minuta svi trebali dati svoj doprinos, nekako mi je previse 5 golova za felixa puno, vidim ga na 3, max na 4 gola, dok za dance mislim da ce okosnica Hansen-Pytlick-Gidsel iznijeti najveci teret prva je utakmica, dosta bitno otvaranje, znamo za neke od navedenih da jurcaju i titulu najboljeg strijelca natjecanja, tako da vjerujem da Lauge za svojih 20-ak minuta nebi trebao toliko tresti mrezu ceske.
Opekao sam se danas sa pivotom ali ne dam se. Sipic je odlican pivot u napadackom dijelu i 3 gola za njega su nista. Problem kod nkega je slaba obrana pa cesto minutaza ispasta da se sto manje ljudi mjenja napad-obrana. Medutim, siguran sam da ce svoje minute u napadu dobiti a on to odlicnp koristi. Majstore vani imamo za podvaliti lopte, njegovo je da bude na razini na kojoj amo navikli. Osim njega na pivotu su jos Kusan i Nacinovic koji su napadacki ipak klasa ispod Sipica
- ukratko izbornik Hrvatske izjavio da žele igrati brže na ovom prvenstvu, sa što manje mjenjana obrana napad i tu dolazim do svog pika Martinović je tanak u obrani a Klarica koji pokriva njegovu poziciju DV je za njega doktor što se tiče obrane, Klarica sad zadnju pripremnu odigrao odlično u oba smjera tako da očekujem da dobije bar 30min a time Martinović za tih 30min nw vjerujem da će opaliti više od 5 šuteva neće sve zabiti sigurno protiv Špa koji znaju odigrati zajebanu obranu pogotovo prema vanjskoj liniji. Martinović puca sedmercw za svoj Melsungen nadam se da se ovdje neće dokopati 7m, Šoštarić je 1 izvodač pa sad pitanje tko će biti drugi ..... Uzet ću ovo jer po meni value margina