Ako imate neka pitanja ili zahtjeve slobodno ih tu napišite
By MvP39
#21808 Nadam se da ste barem jednom igrali neki fantasy league na internetu. Puno takvih igara ima na netu. Bilo nogomet, bilo košarka, bilo baseball... Gotovo za svaki sport ima fantasy. Najbolji fantasy za NBA na koji sam ja naletio je OVDJE. Malo prosurfajte po stranici i ako zelite prikljucite se nekoj ligi i zaigrajte. Stranica je odlicna, najvise mi se svida live draft svih igraca. Osim toga tu je i trade i otpustanje igraca i potpisivanje free agenta. Svasta nesta. Naravno gleda se samo jedna liga u kojoj ima 10-20 timova.

Ovim putem vas pozivam u ligu koju cu ja napraviti. Sve sto je potrebno da dignete desnu ruku i obecate da cete biti aktivni i igrati igru. Ili makar javiti da niste u mogucnosti igrati, te cemo vas account dati nekom drugom. Javljajte se ovdje pa cemo pravit lige, ako bude puno prijavljenih mozemo napraviti i vise liga. Oko vremena kad ce bit draft se lagano dogovorimo.

Pozdrav ! :D
By MvP39
NBA Knight said
Bravo MvP, ja sam za :)

Hehe :D Ajd ti to objavi na fejsu, da ljudi malo posjete stranicu jer treba draft sredit prije pocetka sezone :D
By MvP39
#21811 Ako imate bilo kakvih pitanja uz ovu igru slobodno pitajte. Liga ce bit napravljena u narednih par dana pa tko bude zainteresiran, zajedno ce s Knightom dobiti poziv.
By NBA Knight
#21813 Ja bi krenuo u to nekih tjedan dana prije sezone. Ekipa će sama počet više dolazit na forum, još ćemo lijepo podsjetit članove na fejsu i mailom i popunit će se tih 20 mjesta bez problema.
By MvP39
NBA Knight said
Ja bi krenuo u to nekih tjedan dana prije sezone. Ekipa će sama počet više dolazit na forum, još ćemo lijepo podsjetit članove na fejsu i mailom i popunit će se tih 20 mjesta bez problema.

Bolje tako onda :D
By SimpleSteps
#21816 Pozdrav, nov sam ovdje i odmah se ispricavam zbog pisanja u krivom topicu ali u ''Predsezona'' topicu ne mogu pisat , neznam zasto , pa vi to premjestite di vec treba. Zanima me posto znam da ovdje ima iskusih kladionicara da li bi neko mogao u par rijeci nabrojat par dobrih kladionica i njihove dobre i lose strane i di se najvise isplati igrat? Moze i vise vas, ko god ima volje i zelje. Znam da sigurno negdje postoji na stranici vec to objasnjeno ali ima previse postova za sve to pregledat a i bolje su svjeze informacije.
By MvP39
simplesteps said
Pozdrav, nov sam ovdje i odmah se ispricavam zbog pisanja u krivom topicu ali u ''Predsezona'' topicu ne mogu pisat , neznam zasto , pa vi to premjestite di vec treba. Zanima me posto znam da ovdje ima iskusih kladionicara da li bi neko mogao u par rijeci nabrojat par dobrih kladionica i njihove dobre i lose strane i di se najvise isplati igrat? Moze i vise vas, ko god ima volje i zelje. Znam da sigurno negdje postoji na stranici vec to objasnjeno ali ima previse postova za sve to pregledat a i bolje su svjeze informacije.

http://nbaknights.com/forum/prijedlozi-i-pitanja/prijedlozi-i-pitanja/page-13/#p21807

Do pocetka NBA-a cu napisat par recenica o kladionicama koje sam koristio.
By MvP39
#21818 @NBA Knights: Objavjesti ljude na fejsu sto prije jer u 20 dana moram napravit 1-2 lige i organizirat draft, trebat ce vremena za to.