Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Krnja
#10016 ma decki moji ovo je postala cista lutrija igrat na igrace
jucer sugavi garnet 12 poena a da je debil igro barem 35min prebacio bi i 20 a ne on mora imati vec u 3 minuti 1. cetvrtine 2 osobne i prosjedi ostatak cetvrtine na klupi i tak isto 2. cetvrtinu ude i odma osobna kreten -.-
By Pana
#10017 Poz ekipa, za veceras:
(samo ukratko)
Horford 15,5 vise - preniska granica za njega, jeste da je Indijana jaka pod kosem, ali Al ovo prolazi veceras. Prosek ove sezone mu je 17,4 sto je za skoro dva poena iznad ove granice. Trener Atlante Larry Drew je izjavio: "They (the players) are in agreement. So we have to come out and be more of a presence from a physicality standpoint. Not to hurt anybody, but doing things harder. Doing things with much more physicality." - dakle da igraci Atlante malo vise zapnu i potrude se, da igraju cvrsce sto prvenstveno vazi za Al-a i Smith-a. Jos jedna cinjenica koja ide u korist ovom tipu je da Smith vuce neku povredu, igrace, ali verovatno nece pruziti 100% svojih mogucnosti. Vest sa rotoworld-a: "It's still a little sore but it's playoff time and I have to suck it up," he said. While Smoove is unlikely to be at full strength, it shouldn't be a big enough issue where it severely hampers his production unless he aggravates the injury."

George 18,5 vise - Ne krilima do sada najbolje za njega sezone usao je u play off. NBA ga je proglasila i igracem koji najvise napredovao u odnosu na prethodnu sezonu - sto dovoljno govori kakvu sezonu ima ovaj igrac. Dakle, George puca od samopouzdanja. U prethodnoj utakmici je zabelezio tripl-dabl ucinak uz 23 poena - sto najzanimljivije sut iz igre 3/13. Najvazniji je igrac ove ekipe i lako stize do 20+ poena i kada ga ne ide. Play off je, pa se od njega i ocekuje 40+ minuta sto je sasvim dovoljno da se ovo veceras odigra.
By mhkladionicar
#10018 Paul George (Indiana - Atlanta) over 5.5 asistencija DA @ 1.85

ovo moram igrati jer je dosta niska granica a goerge je pokazao da lagano pronalazi svoje suigrace,u prvoj utakmici playoffa je imao triple double 23 poena 11 skokova i 12 asistencija,ove sezone je na prosjeku od 4 asistencije ali zadnje dvije utakmice odlicno igra u playoffu 12 asistencija i u zadnjoj utakmici sezone 11 asistencija protiv New Yorka,svaka utakmica u playoffu je od velike vaznosti i george ce danas sigurno opet gledati da dadne sto vise asistencija jer ce indiana trebati opet njegovu odlicnu utakmicu kako bi dosli do nove pobjede,bilo mi je interesantno gledati kako je igrao prvu utakmicu dosta se forsirao i samim tim skupio 18 slobodnih bacanja ali bilo je i za ocekivati da ce on tako odigrati jer je jedan od glavnih igraca indiane ove sezone i moze se reci da mu je dobro doslo odsustvo grangera tako da je george preuzeo njegovu poziciju u timu i postao je pravi vodja ove ekipe

Roy Hibbert (Indiana - Atlanta) over 8.5 skokova DA @ 1.85

dobra granica u premier kladionici u vecini kladionica je 9.5,hibberta sam gledao 2pl protiv atlante u prvoj utakmici playoffa i pokupio je 8 skokova bio je dosta dobar u odbrani i u napadu i nije mi jasno sta je radio citavo 1pl jer nije imao nijednog skoka,veceras ocekujem da ce imati 10+ skokova jer je ne moguce da ponovi onakvo 1pl kao i u prvoj utakmici realno je i u toj utakmici trebao imati oko 10 skokova,nadam se da ce odigrati svoju minutazu i da nece biti nikakvih problema a to su faulovi ili moguci blowout,faulovi su moguci jer je znao ove sezone pokupiti dosta faulova i samim tim igrao je manje,a blowout ipak ne bi trebao biti iako je indiana favorit ne ocekujem da ce razbiti atlantu i gosti ce dati sve od sebe da dodju do pobjede i nadam se da ce biti rezultatski neizvjesno do kraja
By bukefal123
tonyflash said

Neće para otkako je playoff počeo neeeeeema šanse teoretske!
Ja sam danas mislio možda Horford, Nash, Lin i Manu više. Za Horforda i Nasha znate, Lin onako od srca, valjda može 11 zabit, jer vjerujem da će Houston večeras povući, neće sebi dopustiti 2 blowouta, ozbiljna su oni ekipa, a Manu-jedino me on malo brine, ali u prošloj je pokazao da je igrač trenutka i podsjetio na stare dane... Ali eto još uvijek se razmišljam oko njega...

neću pametovat, ali prošle sezone razdoblje playoffa je bilo užasno kolko se sjećam(barem meni) a vidim i ovo je tako krenulo...
za dns: Howard 20.5 over
Oklahoma(-11.5) 1
By markovic
#10020 Ja bas mislim da ce Lin veceras u under (13.5) - Ne vidim na koji nacin on moze Vestbruku da ubaci 15 poena, fizicki je inferiorniji, sporiji je, slabiji, da krene na kos cekaju ga Ibaka i Perkins. Proslu je ubacio samo 5. Ove sezone im je jednom ubacio 29 kad je uzeo 22 suta (sto mu trener nece dozvoliti u plej ofu), u preostale dve 6 i 7...

Drugi izbor mi je Metta World Peace (10.5), under - nije 100% fit, a i da jeste od njega ne zavisi mnogo igra Lejkersa... Probace Gasol i Hauard da urade nesto dole, Artest moze da proba eventualno neku trojku iz otvorene pozicije ali nije ni on vise onaj stari pa mu ni sut za 3 vise nije jaca strana. A zna se i ko ga cuva, Kawhi Leonard... Proslu zabio 5.

Ja bar do sledece runde necu pokusavati s vecim ulozima, dok ne dodju neke neizvesnije utakmice...
By Krnja
markovic said

Ja bas mislim da ce Lin veceras u under (13.5) - Ne vidim na koji nacin on moze Vestbruku da ubaci 15 poena, fizicki je inferiorniji, sporiji je, slabiji, da krene na kos cekaju ga Ibaka i Perkins. Proslu je ubacio samo 5. Ove sezone im je jednom ubacio 29 kad je uzeo 22 suta (sto mu trener nece dozvoliti u plej ofu), u preostale dve 6 i 7...

Drugi izbor mi je Metta World Peace (10.5), under - nije 100% fit, a i da jeste od njega ne zavisi mnogo igra Lejkersa... Probace Gasol i Hauard da urade nesto dole, Artest moze da proba eventualno neku trojku iz otvorene pozicije ali nije ni on vise onaj stari pa mu ni sut za 3 vise nije jaca strana. A zna se i ko ga cuva, Kawhi Leonard... Proslu zabio 5.

Ja bar do sledece runde necu pokusavati s vecim ulozima, dok ne dodju neke neizvesnije utakmice...

Lako je tak igrat kad imas lina na 13,5 xD
a ja jadan meni je na 10,5 nit je za under nit za over kak bi narod reko nit vrit nit pizdu(ispricavam se :D )
tak da cu ga izbjec :D
By Sportlife_mkd
#10022 Pozdrav ekipa

Recite mi vi sto imate vise iskustva sa kladjenjem na net kladionama kako ce se obracunati bet jer ocito su napravili gresku u ponudi konkretno na betsson kladionici jer stoji u ponudi za kladjenje

Oklahoma City Thunder - Houston Rockets Player Total Blocks: Omer Asik Under 11. ... koef 1.80
By Dzeva Melo
Krnja said

markovic said

Ja bas mislim da ce Lin veceras u under (13.5) - Ne vidim na koji nacin on moze Vestbruku da ubaci 15 poena, fizicki je inferiorniji, sporiji je, slabiji, da krene na kos cekaju ga Ibaka i Perkins. Proslu je ubacio samo 5. Ove sezone im je jednom ubacio 29 kad je uzeo 22 suta (sto mu trener nece dozvoliti u plej ofu), u preostale dve 6 i 7...

Lako je tak igrat kad imas lina na 13,5 xD
a ja jadan meni je na 10,5 nit je za under nit za over kak bi narod reko nit vrit nit pizdu(ispricavam se http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif )
tak da cu ga izbjec http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif

a ja jadan meni je na 10,5 nit je za under nit za over kak bi narod reko nit vrit nit pizdu(ispricavam se. zamalo da me ubijes ovim, polenula mi je jabuka zbog ovog hahahahahaha, mogo si me ubit
By FamilyGuy
#10025 Oklahoma-Hosuton -11,5 1

Druga utakmica ove serije između 1. i 8.momčadi Zapada u prvoj utakmici Oklahoma je pokazala svoju moć i bez većih problema s auvjerljivom razlikom porazila goste iz Houstona. Večeras očekujem sličan ishod u kojemu bi Houston mogao izgubiti sa manje od 29 razlike, ali nikako manje od 12 razlike. Tokom cijele regulrane sezone mogli smo vidjeti koliko je Oklahoma na svom parketu uvjerljiva Durant i Westbrook čine odličan tandem i za većinu momčadi NBA oni su nezaustavljivi. Houston ne igra dobru obranu i protiv ovako talentirane momčadi u napadu kao što je domaća momčad šanse Roceksta za nešto više osim podšnljivog poraza su vrlo male. Oklahoma osim odličnog napada može igrati i solidnu obranu i to se pokazalo u prvom susretu kao velika prednost. Da ne duljim očekujem ponovno laku pobjedu Oklahome u hendikepu koja je tokom ove sezone na svom parketu pokazala nadmoć, a tako je započela i ovaj playoff.

Parker 7,5 asistencije Više

Preostala dva para na listiću večeras su sa utakmice San Antonio-LA Lakers. Biram over broja asistencija playmakera Spusra Francuta Tony Parkera od kojega očekujem da večeras ponovno podijeli barem 8 lopti. U prvom susretu serije protiv Lakersa Parker je postigao 18 poena i imao 8 asista, i u zadnjem susretu ovih dviju momčadi u regularnoj sezoni Parker je u Staples Centru podijelo 8 asistencija , a na terenu je proveo samo 28 minuta. Parker je igrač koji je ove sezone u prosjeku imao 7,6 asistenciji, a u zadnjih 5 susreta ove sezone (4 regularne utakmice i 1 playoff) svaki puta je išao preko ove granice. Uzet će Parker svoju porciju šuteva i večeras, no očekujem da bez problema podijeli i barem 8 asitencija

Duncan 18,5 Više

Igrač koji je mnoge zeznuo na kladionici u nedelju odigravši katastrofalan nastavak utakmice nakon što je u susret ušao i više nego dobro započevši ga sa 4-5 iz igre , a na kraju utakmicu završio sa vrlo loših 6-15. Sa slobodnihh bacanja postigao je 5 poena iz 6 pokušaja. Tokom sezone mogli smo vidjeti kako Tim Duncan doživljava drugu mladost,igra odlično važan je kotačić u napadu momčadi Greg Popovicha i nerijetko ima vrlo dobru šutersku večer. Svatko može imati lošiji dan kao što se to dogodilo Duncanu u prvom susretu ove serije u nedelju no očekujem da večera bude u boljoj formi i prebaci ovu granicu. Očekujem da će si Parker i Dunacan obostrano olakšati da odu u over Francuz u asistencijama, a Duncan u over poena.

Kladionica:PSK
By Mario
#10027 Dwight Howard
20.5-poeni-PREKO
13.5-skokovi-PREKO

Danas igram dubl na centra La Lakersa.Danas ce ga cuvati Splitter,ocekujem da Howard izdominira nad njim,Howard je fizicki jaci od njega,te je u zadnjoj utakmici dao 20,ali je fulao nekoliko bacanja te nije uspio proc granicu.Imao je 13 skokova,sve obrambenih,danas ocekujem da ima i nesto napadackih te da malo olaksa prolaz tipa.Jednostavno,Dwight je presnazan i prejak ne samo za Splittera vec i za mnoge druge centre,a i Splitter je los defender te jednostavno danas ocekujem dominaciju Dwighta.