Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By MvP39
#10068 Ovo je za nepovjerovat, nisam igrao nista jucer, ali sam pogodio tocan broj poena igraca. Ispricavam se svima sto sam vas ureko, napomenio sam da se Lopez vrti uvijek oko iste granice i da bi mogo sinoc zabit 22 poena bas da sve sjebe. Naravno da to nisam zelio, al eto pogodio sam. A da sam stavio listic sigurno mi nebi proso, koji peh.
Danas opet ima 3 utakmice i puno informacija pa ocekujem puno analiza.
[sp_show_poll id="41"]
[sp_show_poll id="42"]

[sp_show_poll id="43"]
By Master Yoda
#10069 odmah da stavim parove prije faksa

Klay Thompson (-18,5+) više 1,85

što reći za njega, jedan od igrača koji me oduševio ove sezone, u fantastičnoj je formi što se tiče šuta, u prve dvije utakmice protiv Nuggetsa je zabijao 21 i 22, a u 6 od zadnjih 7 utakmica u regularnoj sezoni je išao preko ove granice, zabijao je 25, 20, 30, 6, 25, 23 i 24. Golden State je već igrao sa Denverom 2 puta kod kuće i u oba puta je Thompson išao preko ( 23 i 21 ). Kao što smo mogli vidjet u 2.utakmici Warriorsi su snizili petorku i stavili Jareta Jacka u nju, gotovo svaka njihova akcija završava šutem izvana, rijetko idu pod koš pošto je David Lee out, a Bogut nije onaj pravi. Ovdje očekujem raspucavanje s obje strane i nadam se da će Thompsona služit šut kao dosada, jednostavno ga moram uzet na ovoj granici. Isto tako Nuggetsi prosječno primaju 22 koša s njegove pozicije a minutaža će mu sigurno bit oko 40 minuta jer se blowout ne očekuje

kladionica: PSK ili Supersport
By Master Yoda
#10070 drugi par idem čisto na osjećaj, neću ga igrat i neću ga zbrajat u statistiku, ali mi se čini kao odličan pick

Andre Iguodala (-13,5+) više 1,85

dosada je išao jednom over a jednom under protiv Warriorsa, u dvije utakmice regularne sezone kod Warriorsa je zabijao 19 i 22, pošto domaćini i nisu neka obrambena ekipa mislim da bi Iggy vrlo lako mogao ovo prebacit, po mom osjećaju očekujem barem 15 koševa

kladionica: Lutrija

P.S. oprostite mi na šturim analizama, imam ispit u 12 pa se žurim na faks
By mhkladionicar
#10073 Klay Thompson (Golden State - Denver) over 18.5 @ 1.85
Sportplus

klay je odlicno odigrao prve dvije utakmcie zabio je u zadnjoj 21 i u prvoj 22 poena,ima odlican procenat suta u zadnjoj je uzeo samo 11 suteva i pogodio 8 puta za tri cak 5/6 u prvoj je uzeo nesto vise suteva imao sut 10/19,i prije pocetka playoffa je pokazao da je u dobroj formi u zadnjih 7 utakmica samo jednom nije presao ovu granicu,jedan od razloga za over veceras jeste i odsustvo davida leea koji je uzimao dosta suteva i u currya je glavna napadacka opcija njega veceras nema a i curry je upitan ali ocekujem njegov nastup jer u ovakvim utakmicama on mora igrati sigurno ce igrati i pod inekcijama ako bude potrebno,bogut nije u dobroj formi tako da ocekujem od thompsona opet oko 20 poena jer neko mora zabiti tih 100 poena koje ocekujem od GS,protiv denvera je igrao ove sezone 4 puta i na prosjeku je od 18 poena (21,23,16,13) znaci ako se uzmu i ove dvije utakmice iz playoffa od 6 utakmica od je 4 puta presao ovu granicu,ima dobru minutazu i ocekujem ga veceras na 35+ minuta blowouta nevjerujem da ce biti za ocekivati je utakmicu sa puno poena obe ekipe igraju run and gun kosarku svoje napada brzo zavrsavaju,veceras ocekujem da ce thompson zajedno sa curryem i jackom zabiti veliki dio poena GS
By mhkladionicar
#10074 L.A. Lakers - San Antonio (domacini ispod 91.5 poena) DA @ 1.85
Premier

kako lakersi igraju tesko da ce ista napraviti u ovoj seriji protiv san antonia,u prve dvije utakmice su lagano izgubili u prvoj 91:79 i u drugoj 102:91 vidjelo se da im nedostaje kobe,dok se nash vratio nakon ozljede i morao je igrati po 30min ali i to im nije bilo dovoljno u prvoj je zabio 16p i imao 3asistencije dok je u zadnjoj imao 9 poena i 6a,nash je veceras pod upitnikom i nije sigurno hoce li igrati a na to sve nece biti ni blakea koji je odlicno igrao prve dvije utakmice u prvoj 12p 2s 3a dok je u zadnjoj dao 16p 6s 2a i to ce biti tezak udarac za lakerse jer u slucaju da ne bude i nash igrao tesko da ce ista moci napraviti protiv parkera,duncana i drustva,i jednostavno ne vidim lakerse veceras preko 90 poena,u ovoj sezoni su igrali 3 puta i lakersi su samo jednom presli ovu granicu,bez kobea,blakea i nasha koji je pod upitnikom lakersi ce imati puno problema u napadu ostaju samo howard i gasol,howard je u prve dvije utakmice na prosjeku od 18 poena dok je gasol na prosjeku od 14.5 peona,recimo da veceras zabiju zajedno 50 poena pitam se ko ce zabiti ostalih 40 nevjerujem da ce to moci zabiti MWP clark i jamison zajedno
By UncleDrew
#10076 Ovaj playoff nije krenio po očekivanjima,nema se ni sreće i ja ću uzeti pauzu ovi vikend i malo se odmoriti od svega i vraćam se za par dana nadam se uspješniji...Mvp brate svaka čast za Lopeza pogodia si da nije moglo bolje ali nije to jedini par što se pao sinoć pa je lakše...Sretno ekipa i čujemo se Wink
By Mario
#10077 Lakersi vjerojatno danas bez Blakea,Mekksa i Nasha

Steve Blake (hamstring) will be out indefinitely for the Lakers.
He was diagnosed with a strained hamstring and being out indefinitely suggests there could be some degree of tearing in the muscle. Blake has been useful for the Lakers and in April he averaged 39.3 minutes, 12.6 points and 5.3 assists, so they have a massive hole to fill. The Lakers are also expected to be without Jodie Meeks and Steve Nash, so this year's D-League MVP, Andrew Goudelock, and Darius Morris will be picking up plenty minutes
By iggidala
#10078 Danas kad sam otvorio ponudu odma sam znao sta cu odigrati, meni je ovo danas glavni pick, mislim kako Lakersi danas nemaju sanse i uz to ove nove ozljede, sansi nisu imali ni u pocetnoj fazi pri 0:0. Danas ce SA da lagano zavrsi posao, i da svi skupa odu na prijevremeni odmor. Isto tako obje su tekme Spursi dobili laganih 10 i vise razlike, mislim da ce i danas pokriti ovaj hendikep.

L.A. Lakers - San Antonio 2 Hendikep [+10,5] 3,30
By Mario
#10079 Kao i svi drugi,nadam se izlasku iz ove playoffske krize.Za danas igram tripl NBA,jednog igrca i 2 momcadi.To su:

Boston-New York h2(-8.5) 1.30

C.Anthony 32.5 preko 1.85

La Lakers-San Antonio-2,kon.p 1.50

ulog:2.92/10
dobitak:10/10

kladionica:PSK

Danas ocekujem egal utakmicu,sumnjam da Boston moze dobiti New York s puno razlike,makar ovo je playoff i vidjeli smo mnoga iznenadenja..,Ocekujem da New York danas bude u egalu s Bostonom,a u egalu bi ih trebao drzati Melo,koji je u dve utakmice playoffa protiv Bostona ukupno zabio 70 poena ili zabija 35 ppg.U pocetku utakmice trebao bi ga cuvati Bass od kojeg je Melo 3x brzi te ocekujem da ga izludi svojim pull-upovima i svojim ulazima.Kasnije bi ga trebali cuvati Pierce i Green.Melo je od Pierce presnazan te ocekujem da ga svojom post igrom izludi,dok bi ga Green mogao usporiti samo,ali i Green je rekao da je Melo od skali 1-10 za cuvanje tezak 9.5.New York i Boston su razvili svoje rivalstvo tokom goidna,Melo je i sam rekao da bi bilo super kad bi dobili 3.utakmicu,te ne sumnjam da ce danas biti jako napaljen kao i cijeli Knicksi.

Danas za Lakerse nece igrati Blake,dok su Nash i Meeks vjerojatno "out" za danas te je to temeljni razlog zasto igram na spurse danas.Za Lakerse ce vjerojatno startati na vanjskim pozicijama Andrew Goudelock, i Darius Morris od kojih su Parker,Leonard i Ginobili prekvalitetni te ocekujem da oni iskoriste njihovo neiskustvo svojom pametnom igrom.

It is "likely" that Darius Morris and Andrew Goudelock will start a must-win Game 3 vs. the Spurs on Friday with all of the team's backcourt injuries.
The Lakers are down 0-2 in the series, and it appears they'll go to battle with their two second-round draft picks from 2011 as the starting backcourt. Neither Morris nor Goudelock is an NBA point guard, so Pau Gasol will be asked to do a great deal of facilitating. Morris has proven his worth on the defensive end at times, but he's struggled on offense, and while Goudelock was named D-League MVP, he's yet to prove he can be a real threat against bigger, stronger two-guards in the league. It could be a long night for the Lakers as the team looks to avoid falling into an 0-3 hole.

Steve Nash received two epidurals in his back and a cortisone shot in his hip on Thursday, and he's doubtful to play in Game 3 on Friday.
Steve Blake (strained hamstring) is out indefinitely and Jodie Meeks (ankle) is doubtful, which means Darius Morris, Andrew Goudelock and Chris Duhon may be the last guards standing as L.A. attempts to erase an early 0-2 deficit vs. the Spurs.

Steve Blake (hamstring) will be out indefinitely for the Lakers.
He was diagnosed with a strained hamstring and being out indefinitely suggests there could be some degree of tearing in the muscle. Blake has been useful for the Lakers and in April he averaged 39.3 minutes, 12.6 points and 5.3 assists, so they have a massive hole to fill. The Lakers are also expected to be without Jodie Meeks and Steve Nash, so this year's D-League MVP, Andrew Goudelock, and Darius Morris will be picking up plenty minutes.

Izvor:http://www.rotoworld.com/headlines/nba/0/Basketball-headlines
By Milaneto
#10080 Pozdrav drustvo!
I mene kao i mnogo na forumu slabo ide poslednjih dana, pre svega zato sto igram uglavnom overe, oduvek sam i birao igrace za overe.
Medjutim takva je situacija da u play-off-u 80% igraca ide u under pa je izgleda pametnije okrenuti se under-ima.

Pa ovako zanima me vase milsljenje: Citao sam da Curry ima izgleda povredu zgloba, da je slabo trenirao.
Jel' ima neko pouzdanu informaciju da mi potvrdi da je ovo 100% tacno?
u tom slucaju ocekujem,naravno, manju minutazu ako zaigra, pa kako u mojoj kladionici stoji granica od 26,5 mislim da je pametno odigrati minus.
Ako je stvarno tacna informacija za Curry-a onda bih dodao da vredi probati Thompsona na 19,5+ jer ce sigurno uzeti koji sut vise, a on je i onako prebacio 19 u prethodne 2 (22 i 21) kad je igrao Curry, a i Lee u prvoj.
Jack mi je isto zanimljiv na 13,5 jer ce sigurno dobiti vecu minutazu,ali prvi mi je Thompson zbog odlicnog procenta suta za tri poena.
I treca opcija jeste (ponavljam ako nije 100% spreman Curry) Denver H2 +4,5 @1,60 kvota jer sam siguran da ne mogu odigrati onako dobru partiju kao na prosloj utakmici i imati isti % sut.Ono je bilo neverovatno,sve su pogadjali:)

Slazem se naravno za pobedu San Antonia, dominiraju protiv Lejkersa, a Blake je pokazao da ume da odigra dobro..svakako ce nedostajati njegovi poeni,Nash takodje nije spotpuno spreman..lose se pise Howardu i druzini.
Svidja mi se tip kolege mhkladionicar poene Lejkersa manje od 92,5.
Ovde se logicno namece Howard + na margini 19,5 .
Zanimljiva mi je granica na Dankana, kod mene je 16,5 samo me plasi moguci blow-out.
Nisam pametan, pa bi mi dobrodoslo vase misljenje:)

Za trecu utakmicu ne bih prognozirao pobednika,svidja mi se Garnet na 13,5 + ,iako prosle 2 isao ispod redno je da odigra kod kuce na nivou i konacno prebaci 13 poena. A i Boston ako misli da uradi nesto u ovom prvom kolu mora danas dati i vise od 100%. Volim i Green-a da igram over,ali proslu utakmkciu malo razocarao a i dalje ga drze na 16,5.
Sto se tice undera privlaci me Smith,kod mene je granica 19,5 koju nije uspeo da predje ni kod kuce (15 i 19) Ocekujem vrlo cvrstu odbranu domacina, i nadam se ne tako dobro sutersko vece JR-a.:)

To je to ljudi, nadam se da cete komentarisati, i pomoci mi u odabiru..i da konacno oderemo kladione i uzmemo kintu na ovaj play-off:D