Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By celavi_stvor
#1009 Idem ljudi da se polako spremam... žena me već čeka...
nek Vam je sretno u Novoj 2013. godini...
nek Vam se makar SVE želje ispune i da mi budete zdravi...

A ja idem da se ubijem od alkohola... ima da se raznesem ko terorista....
By Baja
#1010 Ekipa svima zelim sretnu i uspjesnu novu 2013 godinu, veceras nemojte pretjerivat sa alkoholom ipak nas sutra ceka 6 utakmica.Cool
Zivjeli!!
By dr.Mas
#1013 Zeleo bi takodje svima da pozelim srecnu novu godinu kao i mnogo dobitnih listica!!! :) A sad odoh da pijem i da nazdravljam.. ;)
By djuka
denis0709 said

ako tko igra u Betssonu neka odigra skokove igrača Noah ispod 20.5 po 1.85!!!!

Pozz svima!

Uspio sam provuci 77e po 1.85 i 1.7, ali u vise navrata i sa razlicitim ulozima... Na kraju su nonstop odbijali, pa sam povezao sa san antonio over 103
By djuka
#1016 Inace sam igrao u supersporta oba over hou-atl... Još mi se svidjaju horford preko 15.5 i harden preko 26.5, gasol manje od 14.5 uz navedeni san antonio over 103.5
By djuka
#1019 znači najsmrdljivija kladionica, nešto kao bwin:

na žalost morali smo da ispraznimo vašu opkladu na Chicago Bulls - Charlotte Bobcats i kvote (šanse) za ovaj dogadaj su postavljene na 1.00.
Ovo pražnjenje je se dogodilo zbog pogrešne kvote (šanse) su unesene.

Topli pozdravi,
Betsson Kladionica
By kokodril
djuka said

znači najsmrdljivija kladionica, nešto kao bwin:

na žalost morali smo da ispraznimo vašu opkladu na Chicago Bulls - Charlotte Bobcats i kvote (šanse) za ovaj dogadaj su postavljene na 1.00.
Ovo pražnjenje je se dogodilo zbog pogrešne kvote (šanse) su unesene.

Topli pozdravi,
Betsson Kladionica

zanimljiv termin PRAŽNJENJE OKLADE,kolko citam nitko nije zadovoljan s nekom kladom on line ono da su bas ok

moram sad opisat jednu situaciju gdje smo ZAJEBALI kladu,kako je to slatko
eurokup nekakvi estonci protiv nizozemaca,estonci 1.05 zadnje kolo ,nista ne odlucuje
stanly bet ,postavlja krivo vrijeme,oni inače preuzimaju sve kvote iz centrale u engleskoj ,slucajno sam to uocio i cekao da zavrsi te odigrao wining margines ,sreca je bila sta je pobijedio nizozemski klub 9 razlike ,koeficijent 33, uspio sam ubacit 200 kn ,frend i ja,
i cxekamo jutro,otvaraju u 10, ali njihova centrala nije odmah reagirala jer nije velika uplata a i razlika je sat vremena,u 10 odmah ulazim guram listic uzimam pare i gibam, dolazi frend i slusa razgovor djelatnice i centrale ,trazi listic i kaže ali vec je bio i listic je dobitan,NEPROCJENJIVO
nazalost to vise nije moguće
By ivan1988
#1022 kokodrile prokomentiraj mi ukratko: chicago - char 187.5 under, walker 17.5 under, harden 26.5 over, oklahoma 206.5 under, lebron 27.5 over