Bayern-Freiburg (pobjeda domacina i 3+) DA @ 1.75
bet-live kladionica daje odlicnu kvotu od cak 1.75 po meni je ovdje realna kvota oko 1.50,bayern ove sezone rusi sve rekorde i ostao im je jos jedan a to je da zabiju 100 golova u jednoj sezoni taj rekord drzi bayern ali je star cak 40 godina i niko nije mislio da ce jedna ekipa moci zabiti 100 poena,bayern je blizu treba im 11 golova u zadnja 4 kola,danas ocekujem najmanje 3 gola protiv freiburga od pocetka ce igrati mandzukic i shaqiri ocekujem i pizarra iza mandze umjesto mullera koji je lakse povrijedjen,gustavo i rafinha mozda i mladi can bi trebali opet zaigrati,ali nije bitno ko da igra bayern je pokazao da i sa drugom postavom igra na visokoj razini protiv hannovera u gostima nisu igrali prvom postavom pa su uzeli 6:1,bayern je u medjusobnim uvijek kod kuce pobjedio u zadnjoj su cak uzeli 7:0 ne vidim nacina da ih danas freiburg zaustavi ovi igraci sa klupe su zeljni dokazivanja prije svega shaqiri i pizarro koji su u odlicnoj formi tu je i gomez koji bi mogao isto dobiti koji minut,tako da moram uzeti ovu kvotu jer je bayern trenutno u velikoj formi i moze se reci mozda najbolja ekipa na svijetu
Leverkusen-Bremen (zbroj golova) 3+ @ 1.45
werdera sam gledao sad u zadnjoj utakmici protiv wolfsburga i stavrno igraju slabo kao da sam gledao ekipu iz druge lige sve su to prosjecni igraci i danas ocekujem da ih leverkusen razbije jer su domacini odlicni ove sezone i igraju dosta dobar fudbal i oni su jedini koji su pobjedili bayern ove sezone i u drugoj su se dobro drzali na kraju primili gol i izgubili 2:1 od bavaraca,to dosta govori o kvaliteti ove ekipe ima tu odlicnih igraca od kislinga pa do rolfesa sve su to znalci nogometa i danas ocekujem od njih laganu pobjedu ja cu ipak igrati 3+ isplati se igrati i pobjeda domacina i 3+,ove sezone su ih apotekari razbili u gostima i pobjedili su 4:1 castro im je zabio 2 gola,rolfes 1 i hegeler 1,kisling je trenutno drugi strijelac lige iza lewandowskog i ima 2 gola manje mogao bi on danas isto zabiti koji gol,werder je u losoj formi u zadnjih 9 utakmica ne znaju za pobjedu dok je leverkusen pokazao u zadnjem kolu da su u odlicnoj formi pobjedivsi hoffenheim 5:0