Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Kazan23
#107629 sretan basket i nova sezona svima koji ih slave!!

nadam se da je ljeto proslo lipo, da je predsezona odradjena.. ja sam stigao odradit samo visinske pripreme s kockom hasisa i mislim da sam sad zen za nove izazove.

da predjem na stvar, ove sezone najvise ocekujem od lodog grka, jokica, urosa i embiida koji su i sami obecali brutalna izdanja ove godine.

danas sam slucajno skicnio na betfair i ono granice vani.. ja cu odma embiida over na prvu a i haywarda manje jer mi 15 poena nekako puno zvuci u usima.. u oko me bode cinjenica da je dario proslu sezonu zavrsio s 25 i 27 i to bas protiv preksutrasnjeg protivnika. ne kazem da se igra over nego eto zanimljivo je to u pm :D

sretno ljudi i pucajte te zicere, a najveci zicer je ulozit u mene jer cete i vi sami imati koristi.. pretplatite se na stranicu VIP kod mene i sigurno necete pozalit gadjam bolje trice nego jordan slobodna..

zajebavam se naravno, u vip idem samo s guzatim cigankama

iznesite svoja misljenja o narednoj sezoni, sta treba popravit i kog treba popravit, najbolji ce bit nagradjen s originalnim dresom marjanovica koji je nosio neku vece, odlicno dodje ko stoljnjak za veca okupljanja il obranu kuce od nilskih komaraca..

samo lagano bit ce ovo dugo vece.. sezona :D
By frenky
#107630 poz raja i od mene =) dodje nase vrijeme hvala bogu..Vakat je da se popravi sezona prosla,koja je bila za zaborav sto se moje strane tice...Kakvo misljenje imate sto se betfaira tice? gledam nije im losa ponuda,skokovi,asistencije,poeni :S 1 sut dali ce dati ili masiti s finim kvotama.. ? kakvi su s isplatom ? lp idemo jako
By Shaw Hitcher
#107632 Rozier under po meni je i vise nego ok na 10.5,nevidim kako ce imati slobodu toliko iako ce biti drugi plej.

Netko od Brown,Tatum i Rozier dobice veliki hit za usage rate i mislim da ce imati vrlo losu sezonu ali eto tipujem da ce Tatum imati prosecnu sezonu.
By nbaspecialtips
#107633 Mislim da je hajvard na 14,5 pik dana. Prvo covjek je dosao iz Ute u Boston. Znaci od prve opcije u napadu do recimo te neke druge, mozda cak i trece opcije- al opet ne toliko izrazene jer je boston bas fina ekipa koja igra kao ekipa a ne grupa individualaca tako da ocekujem da ce on imati daleko manji usage rate.

Druga stvar, Phila igra dobro dobranu, odlicno zatvaraju- znaci samo pozitivno za ovaj prijedlog.

Treca stvar- prvih mejsec dana Hayawrd limitiran na nekih 25-30 minuta. S obzirom da je prva utakmica mozemo se nadat da ce igrat nekih 25 minuta, i protiv phile 15 bodova se cini pomalo previse
By Miki28
#107635 Opaaa i rostiljanje ce da padne. Vintage, znamo se dugo a ni govora nije bilo o rostilju :lol:

Kazana, pa dje si ti covjece? Nista bez vip-a
By UrosGospodarVremena
Miki28 wrote:Opaaa i rostiljanje ce da padne. Vintage, znamo se dugo a ni govora nije bilo o rostilju :lol:

Kazana, pa dje si ti covjece? Nista bez vip-a

Ili na pivo ili na rostilj, ne mogu tacno da se setim (pre ce da je na pivo, ali ne bih se bunio ni da je rostilj u pitanju) :D