Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By baja papaja
#107833 Vidim da ste u analizama juce sve pogodili. Svaka cast ljudi.

Meni danas najsigurniji Kemba over. Sad ga imam 22 ali videcu mozda ispadne negde jos povoljnije. Ove sezone je jedini "ozbiljan" igrac u Sarlotu, ostali su ili losi ili matori ili nezainteresovani nekako. Proslu je sasuo 40+ ne secam se koliko tacno, veceras ce da jurca na kos preko DJa sto za Kembu nece biti veliki problem i ocekujem da ce lopta veliku vecinu vremena biti kod njega u rukama te da ce on i zavrsavati te napade.
Jos mi je lep Hejvord 14.5 za under i veceras 25 min limit, matchup Lenard najverovatnije pa nece biti potrebe da se forsira napad preko njega.
By Jeremylamb
#107834 Jucer triple proso danas idemo ovako:
Double 1:
Kemba 22.5+
Marc Gasol 16.5+

Double 2 :
Paul Geroge 24.5+
Kanter 15.5+

Triple:
Ante 25.5+
GSW 2 @ 1.70
Minesota 1 @ 1.30

I sve ovo spojim na jedan listic. Granice su iz Sportlife MK, ako neko juri ove igrace pozurite jer u ostale su za 2-3 vise.
By UcenikBGD
#107835 Jel se pojavljivao u nekoj ponudi onaj mali Alen, centar zverina iz Brooklina?? I kolika mu može biti granica? Tako lagano prikacava, počeo da ispaljuje i trice, Dramiju prošlu 17 spakovao, Njujorku i Kanti Kanteru očekujem bar toliko! Nisu ga davali prvi meč nigde u ponudi, ili ga nisam video??
By frkathor
UcenikBGD wrote:Jel se pojavljivao u nekoj ponudi onaj mali Alen, centar zverina iz Brooklina?? I kolika mu može biti granica? Tako lagano prikacava, počeo da ispaljuje i trice, Dramiju prošlu 17 spakovao, Njujorku i Kanti Kanteru očekujem bar toliko! Nisu ga davali prvi meč nigde u ponudi, ili ga nisam video??

ja naletio na njega u PSK
13.5 je u ponudi..nez za ostale
By Miki28
UcenikBGD wrote:Jel se pojavljivao u nekoj ponudi onaj mali Alen, centar zverina iz Brooklina?? I kolika mu može biti granica? Tako lagano prikacava, počeo da ispaljuje i trice, Dramiju prošlu 17 spakovao, Njujorku i Kanti Kanteru očekujem bar toliko! Nisu ga davali prvi meč nigde u ponudi, ili ga nisam video??

Za sad kod nas sam ga vidio samo u BB 14.5
By UrosGospodarVremena

Imas u MaxBetu na 14.5
By Dunke989
#107844 Juce uhvacen ingram sada od mene jedan tripl
Paul George 25,5 +
Ante 27,5+
Walker 24,5 +
Dzordz bez rasela prva violina u napadu tandera posle poraza od gswa jurice se prva pobeda u sezoni ocekujem egal utakmicu i dzordza na nekih 30taak poena
Ante prosli mec ubacio 25 uz 5 promasenih penala 0/3 za tri a ume da ubaci i tu jednu trojku plus je imao problema sa faulovima ocekujem veceras antu na nekih 30 plus
I kemba furiozno je krenuo sezonu bez premca najbolji napadac u ekipi ide na slabasnog agustina mislim da nema stga da trazi u tom matchapu dj i da ce kemba opet imati jednu ludacku partiju i doneti pobedu svojjoj ekipi. Srecno svima