Inace Durent over 4.5 asistencije mi je dobra opklada. Kari je u dobrom gasu, Klej standardno radi svoj posao tako da se moze ovo prebaciti poprilicno lako. Durent mi ni u predsezoni (koja je sprdnja da se razumemo) a i u ovoj prvoj tekmi nije delovao ni malo nalozeno (iako je sutnuo dosta puta) da leti prema kosu vec je uzimao uglavnom laganije suteve u mismecevima i one njegove fejdavej-eve. Takodje ima dobru saradnju sa Lonijem i Dzonsom, 2 ludaka koja se dobro otvaraju i cekaju pas pa mi je to jos veci podsticaj da ovo uplatim
Srecno svima
Mrva wrote:Dajte neke tipove, isplati li se odigrat steina under?
Ovisno na kojoj ti je granici. Osobno sam ga uzeo over na 13,5 u SuperSportu i po meni jedan od jacih tipova dana. Odlicno je ulazio kroz reket Utaha, sut s poludistance vise nego solidan a igrom ledjima je ubijao Goberta a u par navrata i Favorsa. Jos jedna po meni dosta vazna stvar za veceras. Protiv Utaha koja kao ekipa ne igra kosarku gdje ces vidjet previse tranzicijskih koseva odlicno je zavrsavao kontru, tako da vjerujem da ce veceras biti i vise prilika za lake poene s obzirom na otvorenu igru kakvu igra NO. Ne znam kojom si se logikom vodio za Steina- , jedino zbog mogucnosti nekog ranije BO ga se kolko tolko isplati odigrati, iako ne za veci stake po meni.
Bivsa ekipa, prosle protiv njih 25p.
Mozda da se dublira s Lavom + ?
Nego, sta mislite, hoce li Leonard cuvati Haywarda ili Tatuma?