UcenikBGD wrote:
Klaya imaš na svakom ćošku 18,5 granicu ako već igraš Under! Ali ja sam ga jedva našao 17,5 jer ga igram Over večeras, i to će opušteno lagano da ispresavija maleni Brooklin. Neće ga šut od pošetka sezone i danas je divan meč da ode 20+ konačno! Kari i Durant su imali svoje šou programe u prethodnim mečevima tako da je vreme za Kleja!!!
bravo doktore
lovac wrote:UcenikBGD wrote:
Klaya imaš na svakom ćošku 18,5 granicu ako već igraš Under! Ali ja sam ga jedva našao 17,5 jer ga igram Over večeras, i to će opušteno lagano da ispresavija maleni Brooklin. Neće ga šut od pošetka sezone i danas je divan meč da ode 20+ konačno! Kari i Durant su imali svoje šou programe u prethodnim mečevima tako da je vreme za Kleja!!!
bravo doktore
I onda se nađu tu neki kompleksaši koji te izvređaju, kao ja svakog savetujem i pravim se pametan, a levat sam i lik je 5 godina na Forumu itd. itd. a ne kapiraju šta je koristan savet!!!
Smith, Schroder, Jordan svi po 6 poena na poluvremenu, bice cupavo
Sta on ima tebi slat i sta se ima dokazivat ikome, momak je vec pokazao koliko zna.[/quote]
Eto neko ne vjeruje da sam zavrsio sa 3/5
Valjda ste shvatili da se zezam jbt?? Znam da je dobar special i pratim ga nz o cemu vakvi napadni komentari, opusteno.