nbaspecialtips wrote:Ima li admina sa ove stranice ovdje na forumu: https://www.facebook.com/nolimitstipovi
Ili nekoga ko je kod njih u grupi?
Davno sam ih odlajka niđe veze likovi.
nbaspecialtips wrote:Bas me zanima koliko ljudi ima u VIP grupi.. vidim (ako dobrom vidim) NBA guru sa samo 30 clanova u VIP grupi svojoj (znaci 2-3, dodjes se do 27 clanova samo). Slabo ide poso
Eh da Guru je spao na 26 članova ,prošlih sezona je imao po 200, tko je po tebi najnolji što se tiče tih VIP grupa?
Miki28 wrote:Najveca glupost placat nekom.
Pa gledaj o tome bi se dalo raspravljat, imaš ljudi koji rade i nemaju vremena sjedit listat ponudu i analizirati parove satima i lakše im je nekome platit 15-20 eura ili koliko već i to netko radi za njih, naravno ako se taj netko razumije i ima profita od njegovih parova.
Sve u SS
Nurkić J.(-14,5+)-Ind-Por 1,85 UNDER
Young Tr.(-18,5+)-Phi-Atl 1,85 UNDER
Simmons B.(-15,5+)-Phi-Atl 1,85 OVER
Dragić G.(-19,5+)-Mia-Sac 1,85 OVER
Jedna jača kvota za razmisliti i analizirati:
Minnesot(h+6,5)-L.A.Lakers 3,30 TIP 2
Josipx15 wrote:Miki28 wrote:Najveca glupost placat nekom.
Pa gledaj o tome bi se dalo raspravljat, imaš ljudi koji rade i nemaju vremena sjedit listat ponudu i analizirati parove satima i lakše im je nekome platit 15-20 eura ili koliko već i to netko radi za njih, naravno ako se taj netko razumije i ima profita od njegovih parova.
I ti se pouzdas da taj kome platis gleda i orati svaku utakmicu? Ako je tako sta ce mu oo tih 15-20e od 10,20,30 clanova.
Velika je odgovornost osim ako ga boli ona stvar a ako vec prati toliko onda itekako sam moze napraviti pare bez da ikome polaze racune
kER wrote:Nemam dovoljno vremena da pišema analizu pa ću samo postat između čega ću birati večeras:
Sve u SS
Nurkić J.(-14,5+)-Ind-Por 1,85 UNDER
Young Tr.(-18,5+)-Phi-Atl 1,85 UNDER
Simmons B.(-15,5+)-Phi-Atl 1,85 OVER
Dragić G.(-19,5+)-Mia-Sac 1,85 OVER
Jedna jača kvota za razmisliti i analizirati:
Minnesot(h+6,5)-L.A.Lakers 3,30 TIP 2
Lobuj Nurkica under