Miki28 wrote:Josipx15 wrote:Miki28 wrote:Najveca glupost placat nekom.
Pa gledaj o tome bi se dalo raspravljat, imaš ljudi koji rade i nemaju vremena sjedit listat ponudu i analizirati parove satima i lakše im je nekome platit 15-20 eura ili koliko već i to netko radi za njih, naravno ako se taj netko razumije i ima profita od njegovih parova.
I ti se pouzdas da taj kome platis gleda i orati svaku utakmicu? Ako je tako sta ce mu oo tih 15-20e od 10,20,30 clanova.
Velika je odgovornost osim ako ga boli ona stvar a ako vec prati toliko onda itekako sam moze napraviti pare bez da ikome polaze racune
Pa gledaj, znas situaciju oko mene.. Ja one ljude ne smatram debilima, a eto, kao sto ovaj lik rece- imas tu ljudi koji uopste ne prate NBA, nego samo prate tipove i uplacuju, i onda ostaju tu dugo vremena samo na osnovu rezultata.
Ako imas lose rezultate nece ljudi produzit. Sto se gubitka tice, recimo da si usao kod nekog ko igra singlove a ne zna nista, mada uvijek uzima najbolju mogucu marginu (logicki), opet po zakonu matematicke vjerovatnoce, i zakonom velikih brojeva- sto vise igras bices blizi 55% uspjesnosti samo na osnovu dobrih margina.
Opet, da dodam, ja sam licno bio u ovih par domacih grupi gdje idu NBA igraci- cisto da vidim misljenja drugih, i vecinom je to sve bio krs. Tak da nema nista da bih predlozio od domacih. Ima ovih nekih koje tvrde da imaju ogroman profit u VIPu- a neamju tabelu sa rezultatima uopste, tj ne salju kad ih pitas (OETAN il tako nesto skracenica).
Ima par dobrih free stranica: kosarkaski virtuoz i nba tipovi/nba tipovi i novosti. Ovaj drugi ima taj neki SMS VIP sto nisam nikad koristio pa nmg reci kako funkcionise, al sto se tice objava na stranici- solidan je. Naravno na ovo nadodas i ovaj forum i ne treba ti nista vise