Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By nbaspecialtips
Miki28 wrote:
Josipx15 wrote:
Miki28 wrote:Najveca glupost placat nekom.

Pa gledaj o tome bi se dalo raspravljat, imaš ljudi koji rade i nemaju vremena sjedit listat ponudu i analizirati parove satima i lakše im je nekome platit 15-20 eura ili koliko već i to netko radi za njih, naravno ako se taj netko razumije i ima profita od njegovih parova.

I ti se pouzdas da taj kome platis gleda i orati svaku utakmicu? Ako je tako sta ce mu oo tih 15-20e od 10,20,30 clanova.
Velika je odgovornost osim ako ga boli ona stvar a ako vec prati toliko onda itekako sam moze napraviti pare bez da ikome polaze racune

Pa gledaj, znas situaciju oko mene.. Ja one ljude ne smatram debilima, a eto, kao sto ovaj lik rece- imas tu ljudi koji uopste ne prate NBA, nego samo prate tipove i uplacuju, i onda ostaju tu dugo vremena samo na osnovu rezultata.
Ako imas lose rezultate nece ljudi produzit. Sto se gubitka tice, recimo da si usao kod nekog ko igra singlove a ne zna nista, mada uvijek uzima najbolju mogucu marginu (logicki), opet po zakonu matematicke vjerovatnoce, i zakonom velikih brojeva- sto vise igras bices blizi 55% uspjesnosti samo na osnovu dobrih margina.

Opet, da dodam, ja sam licno bio u ovih par domacih grupi gdje idu NBA igraci- cisto da vidim misljenja drugih, i vecinom je to sve bio krs. Tak da nema nista da bih predlozio od domacih. Ima ovih nekih koje tvrde da imaju ogroman profit u VIPu- a neamju tabelu sa rezultatima uopste, tj ne salju kad ih pitas (OETAN il tako nesto skracenica).

Ima par dobrih free stranica: kosarkaski virtuoz i nba tipovi/nba tipovi i novosti. Ovaj drugi ima taj neki SMS VIP sto nisam nikad koristio pa nmg reci kako funkcionise, al sto se tice objava na stranici- solidan je. Naravno na ovo nadodas i ovaj forum i ne treba ti nista vise
By Teo
#108620 nbaspecial,stvarno mi nije jasno zasto stalno potenciras pricu o tim stranicama i ovdje ih reklamiras.Mislim da vecinu ozbiljnih ljudi na ovom forumu to ne interesuje.Ako imas nesto s njima,tamo rijesavaj nesuglasice.prati ili nemoj pratit ali nemoj ovdje zapocinjat te price a posebno ne o Vip grupama gdje loze naivne ljude za nesto sto ovdje besplatno mogu imati.
A ko ne moze imati vise od 55% ovim se i ne treba baviti jer nema nikakvog smisla sa tim procentom.
By Rqxt
#108623 Saglasan sam u potpunisti sa Teom kad je ovo u pitanju.
Realno, ako pratite ovaj forum par mjeseci sami mozete zakljuciti ko prati kosarku i ko zna i od koga da prepisujete. Ja sam npr prosle godine bio hiljadu ipo eura bio u plusu u martu, sa prosjecnon uplatom od 30-40 eura za noc (vecinom su bili tiketi od 4 5 parova u pitanju). U tom periodu je stvarno ovaj forum blistao i tu je bilo 10tak clanova (posebno Miki, kojeg i danas smatram za najjaceg tipsera na forumu, a i sire) cije sam ja tipove prepisivao bez citanja analize. Prosto smatram da je placanje nekom da ti predlaze tipove samo po sebi glupost, jer sam, za par mjeseci, mozes ukapirati kako NBA u stvari funkcionise i jos na ovom forumu imas ljude koji ti mogu pomoci.

P.S. Da me neko ne shvati pogresno kada je u pitanju plus. To je plus za koji je zasluzan ovaj forum i Miki28, na svakom tiketu od 5 6 parova moj je bio maksimalno 1, eventutalno nijedan, ostalo sam prepisivao sa foruma. Ovim postom sam samo htio da iznesem misljenje o VIP grupama.