Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By nbaspecialtips
#108629 6,25% pod uslovom da su margine 100% tacne (sto je u teoriji moguce, u praksi bas i ne) :D

Sto se tice Kantera- moguce je da ce stvarno igrat sve manje i manje. Mislim da je na zadnjoj godini, a KNicksi idu u rebuild, dosta mladih imaju. Nije star, al zna se da nece produzit, i to ga pomalo cini beskorisnim
By vanjaBL
#108634 Citam i ne vjerujem sta ljudi pisu..Kakvi tipseri kakvi VIP-ovi kakve picke materine vi sto placate to ste gori od tih sto su to napravili..Necu puno mitingovati ali nema tog tipsera na svijetu,ili sigurne utakmice na svijetu da ti mozes reci e ova ide 100% pa da kucu odma stavimo svi..Ima namjestenih utakmica o njima necu pricati..A sto se tice kosarkasa i ostalih gluposti 50% sreca 50% ajmo reci neko znanje..Ali opet dzaba tebi svo znanje svijeta,ko sto juce pisu kari ispod ide utakmica u blowout ovo ono coek ubaci za poluvreme 25 i predju svi lagano,a utakmica bila egal do kraja..Ko je to mogao predpostaviti ? NIKO ! ..
Ja sam veceras odigrao Middletona 21,5 + Lowry-a 19,5 + i ubacio Denver 1 zbog uslova kvota 4 gurno malo jace ako dodje dodje ako ne ko ga jebe 8-)
By arsa156k
#108636 Ljudi ne znam da li je neko imao problema sa ovim slepcinama iz mocarta, ali recite mi da li mogu da se zalim zbog ovoga http://prntscr.com/lc0mff , inace pisalo mi je na svakom prethodnom tiketu ovo isto, da sam prekoracio dnevni limit tiketa, i ja sam isao dosta puta na u redu, pa ponavljao i tikete sa jacim ulozima mi je ponavljao nekoliko puta i na kraju mi pise nemate dovoljno novca da uplatite ovaj tiket, i ja udjem i ono samo 700 din....