Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By UcenikBGD
genrallex wrote:Kanter ostao na 15...Grana 15,5 :) E zivote pokvareni dzojstiku :) Juce kad mi trebao Tomson na 18,5 dao 18 i to je to ,a danas kad ga nisam igrao oborio sve rekorde :) Bice bolje...

AMAterizam!!!
Ja sam prošao Kantera over14,5 pinnbet, bio je i u maxbetu 14,5 ali 1,75 kvota over. I tada sam Tompsona prošao over,ai bio 17,5 u maxbetu!!! Moraš da tražiš najbolje granice ili ćeš ovako kukati za poen!!!
By krilelipa
Miki28 wrote:Cekam Ukija ali nikako da se glasne :lol:

Kao neko ko prati forum, ali nema dovoljno znanja, moram da kažem da mi je zaista žao što Miki više ne piše analize (ima tu još par ljudi koji su odustali, ali njih nešto i ne viđam više, a za Mikija se zna da je tu, na forumu).

Iz njegovih analiza može se mnogo naučiti. Najviše o tome na šta treba obratiti pažnju kod igrača, kod timova, neki detalji koje primete samo iskusni poznavaoci. Uopšte nije bitno da li je konkretna analiza dobitna to veče, ako si pametan, vrlo lako možeš iz nje izvući korist za naredne mečeve. Zato mi je žao što se čovek povukao iz onoga što je na ovom forumu radio najbolje...bolje svakako i od ovih sarkastično, zajebantskih komentara koje ostavlja :-)