Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By DirkNowitzki
UcenikBGD wrote:
DirkNowitzki wrote:Kod mene sve kontra osim Hield-a. Katastrofa...

Stvarno, ko da su ti kontrirali maksimalno!!! 1/6

Hahaha tako je ucenice. Jebi ga to je NBA cirkuz. Evo reci dali sam nesto bez veze pisao, sve je na mesto bilo, osim evo za Randle priznajem pogresio sam, mislio sam da zbog povrede koje je imao, da nece da forsira ali eto, sta ces.

Postovanje ucenice ;)

P.S. Juce je bilo 1 od 7 a ne 1 od 6 :?

Ukupno 6 od 16.
By UcenikBGD
DirkNowitzki wrote:
UcenikBGD wrote:
DirkNowitzki wrote:Kod mene sve kontra osim Hield-a. Katastrofa...

Stvarno, ko da su ti kontrirali maksimalno!!! 1/6

Hahaha tako je ucenice. Jebi ga to je NBA cirkuz. Evo reci dali sam nesto bez veze pisao, sve je na mesto bilo, osim evo za Randle priznajem pogresio sam, mislio sam da zbog povrede koje je imao, da nece da forsira ali eto, sta ces.

Postovanje ucenice ;)

P.S. Juce je bilo 1 od 7 a ne 1 od 6 :?

Ukupno 6 od 16.

Moja greška, upravu si. 0/6 plus Badi Hild 1/1!!!

Jbga tako se to namesti, nekad lepo nekad naopako. Kao meni sinoć, Kanter faul koš na 12pts i 15 over, Timi H jr na rešen meč forsira do 25, ali zato Dragić koga imam under19,5 na rešen meč daje trojku za 20!!!
By UcenikBGD
Kyrie94 wrote:Kako mislis da je 12 razlike 4 ipo minute prije kraja rjesen mec?

Zato što jeste, a ako ćeš baš tačno nije bilo 12 razlike nego je bilo -15 razlike na 4min 15 sekundi do kraja kad je Draga sa 98-113 vratio tricom na 101-113! A onda su ih odma nabili na 101-118 i to je bilo to,ali kako je meč tekao videlo se da je već sve rešeno odavno pre toga. Ne bi ih Miami stigao do ujutro da su igrali
By Miki28
#108701 Good defense<better offense

Boston defense>Griffin offense

Nije bas Griffin igrac koji zna prilagodit svoju igru, on ce svoje sto uvijek i radi, radit i vcrs pa ako mu prodje prodje ali ne bi trebalo da to predstavlja problem za Bostonovu odbranu, jos kuci. Mislim da ce ga zatvorit usojesno.
Jos se i Baynes vraca
Last edited by Miki28 on 30 Oct 2018, 17:19, edited 1 time in total.