Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Mr. No
#108704 Griffin ce se svakako ispratiti, a vuce li jos nekome Capela 14.5-. Nikada protiv Nurkica nije isao preko ove grane. Inace je Collins ladno poceo uzimati Nurkiceve minute i vrlo dobro ih koristi. Nurkic van tekme sinoc i ici ce minus na neku nizalicu, isko kao i pobjeda Hjustona
By LosPollosHermanos
Miki28 wrote:
Jeremylamb wrote:Clarkson 13.5+
Adams 13.5+
Ibaka 12.5+

Sportlife Mk

Jel igra Adams?
Ibaka starter ili sa klupe vcrs?
Clarkson? Novi trener, znas njegov rad i kako voli igrati?

Sto se tice Adamsa.

Steven Adams is on the floor at shootaround looking well. No official determination on his availability tonight yet, but it appears likely he’ll play
By kyrie11
Alexey35 wrote:Hoce li Dvejn Kejsi pronaci nacin da svom najboljem igracu obezbedi neke lake suteve ili ce mu Dzejlen Braun ponovo zagorcati zivot.

B.Griffin under 24.5
soccer

Buraz griffin je u socceru na 23.5 od kad sam ja pogledao, a pogledao sam oko pola 5
By Miki28
kyrie11 wrote:
Alexey35 wrote:Hoce li Dvejn Kejsi pronaci nacin da svom najboljem igracu obezbedi neke lake suteve ili ce mu Dzejlen Braun ponovo zagorcati zivot.

B.Griffin under 24.5
soccer

Buraz griffin je u socceru na 23.5 od kad sam ja pogledao, a pogledao sam oko pola 5

Bio je 24,5. Tako je otvoren pa su ga vrvt smanjili :D
Ja sam ga po 24.5 odmah cim su izbacili dopunu
By kyrie11
Miki28 wrote:
kyrie11 wrote:

B.Griffin under 24.5
soccer

Bio je 24,5. Tako je otvoren pa su ga vrvt smanjili :D
Ja sam ga po 24.5 odmah cim su izbacili dopunu

Pu majku im kad ga pre svukose :x