Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Miki28
vanjaBL wrote:Sta se desava sa Irvingom,uspio sam pogledati samo 1 utakmicu Bostona ove sezone i to protiv OKC i ono sto sam vidio nije isti coek od pre 2-3 godine .. A i zadnju vidim odigrao je samo 20-tak minuta i imao sut 1/5 i samo 5p.. Kontam ga veceras ganjati preko 20 pa ako neko ima nesta korisno da kaze za njega slobodno

A sto bi ga ganjao kad nije ni blizu forme i kad se muci u napadu?
Covjek je bio povrijedjen, treba mu vremena da nadje ritam
By vanjaBL
#108732 Sve nesto kontam mora proraditi jednom,a 19,5 mi se cini fino.. Igracu veceras Beal-a 22,5 + Washington bi veceras ja mislim trebao da pobjedi Memphisa (32,25,23,21,20) s tim da u 2 ove utakmice je igrao 19 i 29min i veceras sumnjam da ce igrati manje od 35min i uz nekih 20-tak suteva donijeti pobjedi Washingtonu..Trazim jos tog jednog da vezem sa Bilom,Pol Dzordz bi mogo veceras preko 24,5 cak bi OKC mogla i do pobjede veceras
By nbaspecialtips
Miki28 wrote:
vanjaBL wrote:Sta se desava sa Irvingom,uspio sam pogledati samo 1 utakmicu Bostona ove sezone i to protiv OKC i ono sto sam vidio nije isti coek od pre 2-3 godine .. A i zadnju vidim odigrao je samo 20-tak minuta i imao sut 1/5 i samo 5p.. Kontam ga veceras ganjati preko 20 pa ako neko ima nesta korisno da kaze za njega slobodno

To ti je analiza. Ako igrac trpa stlano, i ako uzmes under onda je- pa trpa stlano mora jednom prestat... a kad igra katastrofalno onda je- pa more jednom probit :D
By UcenikBGD
Miki28 wrote:

Pa ne možete uzimati poslednju protiv Detroita kao relevantnu kad su Irving Tatum i Horford zajedno ubacii 13 poena, kad su Blizanac Rizier i Tajs sa klupe ubacili 50 i plus Braun 19 i lagani bo bio, ovi glavni se nisu ni cimali ni igrali preko 20 minuta.
Vanje jeste Irving imao sut1/5 ali ne 5 već samo 3 Poena!!! Nije valjda teško videti tačnu cifru ako si već gledao. Inače se slažem ovaj put sa Banjalukom, i ja sam odigrao Irvinga Over19,5 veceras! na stare emocije, ipak je Irwing najbolji igrač lige. Bio. Po meni! 20 će ubaciti, taman na silu!!!