Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By UcenikBGD
Miki28 wrote:E to mi nikad nece biti jasno, kako ljudi vole da vade neke igrace iz kanala ili da ih igraju minus kad su u formi. Suludo

Ne zajebavaj 28! Irving nije u formi 30 da ubacuje lagano kao Kari trenutno, ali nije da ubacuje 3 poena svaki meč. Kao što rekoh prošla nije relevantna zbog BO i okolnosti koje sam naveo! Pre toga je išao 2/4 oveer under 21,16,22,15 tako da Over19,5 veceras e sasvim moguć! I klej nije mogao da ubaci trojku danima, mučio se ko sinji kukavac dok sinoć nije spakovao 50+! Irving da je forser kao nekad u Klivlendu išao bi svaku over na ovu granicu, ali Boston je tim sa 5,6 pa i 7 igrača koji mogu lagano da trpaju 20 poena tako da zbog toga ne dolazi trenutno 20+ svaku
By Rqxt
#108743 Ja sam misljenja da ga moraju izvaditi iz krize, on i Hayward su im najbitniji igraci u timu. Jos kad sam vidio na houseofhiglights kako on i tatim treniraju 1 na 1 pa ja sam ubijedjen sa nocas ide na 25+ :D :D :D
By BlakeGriffin
Miki28 wrote:Sto valja?

Moze u kratkim crtama?

Wbu je match up PatBev jedan od najboljih obrambenih pg u ligi(usudujem se reci u top3, ako ne i jace), koji je posebno nabrijan protiv takvih zvjezdica igrat. Clamp city dobro brani vanjsku liniju tako da ocekujem da veceras Noela trpaju loptama, jer ima najpooljni matchup (Gortat).

Whitesidea ne vidim ko ce toliko dobro cuvat u Hornetsima. Ispodprosječna snaga reketa, mislim da ce bit brza utakmica u skladu s dosadašnjim a i granica 13,5 rijetko ovako niska na njega šteta bi bilo ne probat barem. Prošli put na 11 al nisu ga hranili loptama eto izgubili su, a ni njemu nije bila neka večer tako da večeras očekujem bolje malo.A i zadnjih par utakmica svi trpaju s centra hornetse zasto ne bi i heat.

Redicka biram najviše radi prejakog reketa Toronta pogotovo sad s Leonardom, sumnjam da će simmons previše forsirat ulaske tu, niti da će embiid blistat u istom okruženju, tako da pretpostavljam da će puno fokusa dat na tu vanjsku liniju

Opet kažem ovo igram i sam na manji ulog jer nisam neku prejaku analizu radia idem više na feeling i opće neko znanje košarke
By frkathor
#108749 M. Gasol 16.5 više
Wade 11.5 manje
3.42 HL
izjebo me Gasol masu puta kroz zivot,al sta ces..idemo opet
ima da se ispisa veceras po Mahinmiju i cijelom reketu Wizardsi
koma su unutra trenutno
a sta se Wade-a igracine tice,jedan od najdrazih ikad,ali veceras ga igram manje
istina igrali su vec jednom ove sezone i zabio im je laganini 21 pts
predvodio je comeback iz mrtvih do kojeg na kraju nije doslo,usao u ritam publika ga bodrila pokazao da jos ima vatre u njemu i o kakvom se majstoru radi...idem svjesno s rizikom,igrace 20-25 min uzet ce 10,11 suteva ..ali b2b je treca tekma u cetiri dana,tijelo trpi..ima tu novih igraca koji preuzimaju vaznije uloge ah sad...ako ubaci preko..neka