baja papaja wrote:Specijal pijan vileni po forumu.
Derozan bi mogao smanjiti gas veceras a Lamarkus da odrzi predavanje Finixu.
A Gay?
baja papaja wrote:Specijal pijan vileni po forumu.
Derozan bi mogao smanjiti gas veceras a Lamarkus da odrzi predavanje Finixu.
vanjaBL wrote:G.Harris 19,5 +
Tim Hardaway Jr. 23,5+
GSW-NOP 1
PHO-SAS 2
U par recenica sto.Cikago Denver,ocekuje se utakmica na veci broj poena,takodje po meni Denver ovo uopste nece lako dobiti,bice to gurava utakmica do kraja.Birao izmedju njega i Jokare i odlucim se za Harrisa,ima veliku minutazu uzima nekih 15-16 suteva po mecu u prosjeku ,2 puta je presao ovu granicu 2 puta mu falio poen tako da je on uvijek tu negdje,eto veceras ce prebaciti 8|
Sta reci za Hardawaya covjek je zapoceo ekstra sezonu,igra preko 30minuta i ima svu slobodu u NY..Uzima 20-tak suteva po utakmici i do sad ima 4 overa,i ovu jednu je dao 14 ako se ne varam i bio blow out..Veceras ne bi trebalo biti blowouta,bice i ovde poprilicno dosta koseva pa eto nadam se da ce i on ubaciti tih 24
Goldena ne treba komentarisati,najjaca ekipa u NBA vec godinama,igra kuci protiv NO,neam pojma jel igra Obrva a i da igra nemaju sta traziti xd
San Antonio bi isto trebao dobiti bez nekih vecih problema Finiksa,isto nemam pojma igra li Buker veceras al i da igra ne pravi neku razliku,jaci je san antonio za klasu
Od mene ovako veceras
Teo wrote:Vjerovatno ces proci jer ne razmisljas mnogo,to je tako.
Nisi uzeo u razmatranje da ce Heris imati najtezi posao defanzivno i da ce se tu mnogo trositi jer je Lavin tamo ubjedljivo prva napadacka opcija.Kod Hardveja da ide na jednu od najtezih bekovskih linija defanzivno sa Kolisonom i Oladipom.Da Indijana igra najsporiju kosarku.Da se malo ko naigrao protiv njih,evo npr prosli mec Mekolum 17,lilard 16 pa derozen 18 pa batler 20.
Ima tu jos dosta stvari ali srecno tebi s tiketom.
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
A.Davis over 28.5 @1,74 2u ❌ Gledao sam Embiida[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]
Paolo Banchero Rebounds 6.5 +@1.86 / unit 2 ✅✅ […]