Lili_Marlene wrote:@jeremylamb Odakle ti info da je Batlerov zadnji mec?
ne znam ni ja odakle mu to
Jeremylamb wrote:Njegova izjava je do ponedeljak da zeli da bude trejdovan uostalo nece ici na treninzima kao sto nije
ne glupiraj se,znamo svi da trazi trejd ima mjesec dana,prosli put nije htio igrati sad opet hoce da igra,izgleda ni on vise ne zna sta hoce,nemoj iznositi dezinformacije ukoliko nesto ne znas.
Inace Tig oper out. Mogao bi Rose opet da nas vrati nekoliko godina u nazad. Znajuci i Amere ocekujem jos jedno vece kao na filmu.
Vidim ima ga samo u Maxbetu 16.5
N. Vučević (17,5) - više - 1,85
S. Adams (13,5) - manje - 1,85
R. Gobert (15,5) - manje - 1,85
Bet Live
Tipovi nisu sto posto sigurni te ih igrate na vlastitu odgovornost!
Shaw Hitcher wrote:Ja rekoh da cu da prepisujem ove sezone ali nema kvaliteta svi se nesto prave vazni.
Nisi prepisao triple od NbaNba sinoc? Zasto?
LosPollosHermanos wrote:NIkad to nije izjavio. Trazio je proslu odmor zbog povrede koje je imao. Sada ce igrati najnormalnije. Trejd trazi odavno.
Inace Tig oper out. Mogao bi Rose opet da nas vrati nekoliko godina u nazad. Znajuci i Amere ocekujem jos jedno vece kao na filmu.
Vidim ima ga samo u Maxbetu 16.5
Sta mi znamo, nismo mi na cao cao sa Jimmy kao doticni.
Do ponedeljka trejd!!!
Miki28 wrote:Shaw Hitcher wrote:Ja rekoh da cu da prepisujem ove sezone ali nema kvaliteta svi se nesto prave vazni.
Nisi prepisao triple od NbaNba sinoc? Zasto?
Nisam jer triple neigram ni double vec samo single.Poceo sam se bavit sa ozbiljno kladjenje i super mi ide ali ipak je ostao onog zara za nba da pogledam koju tekmu.