LosPollosHermanos wrote:Uhh Gordon na guzove
Bas sam gledo.. ja uzeo Capelu, slab single (ne volim takve igrace over), i lagano prodje- a gledam u isto vrijeme, Gordon imao 0
LosPollosHermanos wrote:Uhh Gordon na guzove
Bojke wrote:Gordon odigrao idealno, 19 pts, meni over na 18.5, vama under na 19.5Ali moram da dam komentar za sve koji svrs...ju na odbranu Goberta i kao po nekom automatizmu igraju protivnicke centre under... Ljudi gledamo li istu kosarku? Vec 2 godine tvrdim da Goberta puni svaki iole tehnicki potkovaniji centar, znaci moze da ostavi u underu Howarda, Deandrea Jordana i tako te panjeve, cim naleti na nekog ko zna sa loptom, haos i pometnja... Proslu tekmu Towns ga natrpao sa 28, pre toga mu je cak i panj Jordan dao 12, pre njega Mirotic sa centra 25 poena, pre njega je eto mozda jedino Kapelu ostavio u pristojnom underu na 10 pts, pa opet pre njega Gasol mu strpao 18, pa opet pre njega WCS 23 poena i onda opet vece pre WCS u teskom BO za 19 min. strpao 16 pts, pre njega cak i Nurkic 20 pts... Statistika ne laze i govori da je do sad ostavio samo Kapelu u underu i Jordana na granici, ostalo sve teski overi... A kako je krenulo i veceras ce ga Gasol naguziti...
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
A.Davis over 28.5 @1,74 2u ❌ Gledao sam Embiida[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]
Paolo Banchero Rebounds 6.5 +@1.86 / unit 2 ✅✅ […]