Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Bojke
#109033 Gordon odigrao idealno, 19 pts, meni over na 18.5, vama under na 19.5 :D Ali moram da dam komentar za sve koji svrs...ju na odbranu Goberta i kao po nekom automatizmu igraju protivnicke centre under... Ljudi gledamo li istu kosarku? Vec 2 godine tvrdim da Goberta puni svaki iole tehnicki potkovaniji centar, znaci moze da ostavi u underu Howarda, Deandrea Jordana i tako te panjeve, cim naleti na nekog ko zna sa loptom, haos i pometnja... Proslu tekmu Towns ga natrpao sa 28, pre toga mu je cak i panj Jordan dao 12, pre njega Mirotic sa centra 25 poena, pre njega je eto mozda jedino Kapelu ostavio u pristojnom underu na 10 pts, pa opet pre njega Gasol mu strpao 18, pa opet pre njega WCS 23 poena i onda opet vece pre WCS u teskom BO za 19 min. strpao 16 pts, pre njega cak i Nurkic 20 pts... Statistika ne laze i govori da je do sad ostavio samo Kapelu u underu i Jordana na granici, ostalo sve teski overi... A kako je krenulo i veceras ce ga Gasol naguziti...
By LosPollosHermanos
Bojke wrote:Gordon odigrao idealno, 19 pts, meni over na 18.5, vama under na 19.5 :D Ali moram da dam komentar za sve koji svrs...ju na odbranu Goberta i kao po nekom automatizmu igraju protivnicke centre under... Ljudi gledamo li istu kosarku? Vec 2 godine tvrdim da Goberta puni svaki iole tehnicki potkovaniji centar, znaci moze da ostavi u underu Howarda, Deandrea Jordana i tako te panjeve, cim naleti na nekog ko zna sa loptom, haos i pometnja... Proslu tekmu Towns ga natrpao sa 28, pre toga mu je cak i panj Jordan dao 12, pre njega Mirotic sa centra 25 poena, pre njega je eto mozda jedino Kapelu ostavio u pristojnom underu na 10 pts, pa opet pre njega Gasol mu strpao 18, pa opet pre njega WCS 23 poena i onda opet vece pre WCS u teskom BO za 19 min. strpao 16 pts, pre njega cak i Nurkic 20 pts... Statistika ne laze i govori da je do sad ostavio samo Kapelu u underu i Jordana na granici, ostalo sve teski overi... A kako je krenulo i veceras ce ga Gasol naguziti...

Brate Gordon je dao 21
By Bojke
#109037 Evo sad vidim, dok sam pisao komentar uspeo je sjebati ljude u poslednjim trenucima... A mene je na drugom tiketu uspeo raniti Jabari, totalno nedefinisan igrac, kad ga igram over on se ne mice iz undera, ne moze okean pogoditi, kad ga igram under on se razigra kao blesav, ne moze ga Bog sacuvati... Inace jedan od omiljenijih igraca, ima strasnu fiziku, za svoje gabarite vise nego odlicnu tehniku ali izgleda da sa glavom nije nacisto, a i ovaj Lavine ocarinio loptu uzas...