Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By nbaspecialtips
Bojke wrote:Evo sad vidim, dok sam pisao komentar uspeo je sjebati ljude u poslednjim trenucima... A mene je na drugom tiketu uspeo raniti Jabari, totalno nedefinisan igrac, kad ga igram over on se ne mice iz undera, ne moze okean pogoditi, kad ga igram under on se razigra kao blesav, ne moze ga Bog sacuvati... Inace jedan od omiljenijih igraca, ima strasnu fiziku, za svoje gabarite vise nego odlicnu tehniku ali izgleda da sa glavom nije nacisto, a i ovaj Lavine ocarinio loptu uzas...

Mene je zajebao prosli put, sad sam ga uzeo 25e na 17,5 (kvota malo losija- 1,73; al dobra margina). Nigdje ga nije bilo prosli put... sut mu je kriminalan ove sezone, jedino moze uci u zakucat il pogodit otvorenu trojku, sve ostalo je slabo. Sad usao u prvi unit sa Lavine-om, zna se tu ko je gazda. +dobar protivnik za undera.

After last game, and confirmation that he is going to start again- I think we have a good value right here. Moving Parker to the starting line up negativly influenced his numbers. LaVine simply doesn't give a fuck and is taking big number of shots, so Parker's usage rate goes down, and even bigger minutes cant make up for that decrease there. His shot is really bad this season- he is missing most of his mid-distance shots, and the only way he keeps up his % at 44% is trough dunks. To make it better- he is going against Indiana tonight. Indiana is currently playing with slowest pace and 5th best defense in the league so we shouldnt expect many points for the Bulls.
By Bojke
nbaspecialtips wrote:Nije mu Towns natrpao 28 poena, nez da li si gledao utakmicu. a plus MInnesota je bila bolnica tad

Ne nego je meni ubacio 28 pts... Gledao sam recimo nekih 50-60% meca, vise nisam imao zivaca za onakav raspad Jute, a to sto je bila bolnica u Minesoti je samo razlog vise za under, Juta je to trebala da resi mnogo ranije i ode u BO. Znam da zelis da kazes da su Townsa cesto cuvali i Favors pa ponekad i Crowder ali brate kakve je poene davao i Gobertu strasno... Pa samo dve trojke koje mu je sabio, Gobert nije znao jel dos'o il' pos'o, lik ne zna hoce li u reket da hvata loptu ako ovaj promasi ili da ipak izadje na sut i pokusa da blokira, naravno ostane u procepu i u nekom medjuprostoru, niti jedno niti drugo. To kad sam video momentalno sam ugasio prenos.
By nbaspecialtips
#109041 Kao sto je pricano bezbroj puta, Gobert je odlican kad su u pitanju klasicni centri, ne mozes od njega ocekviati da onako brani pick and pop, ne postoji centar koji odlicno brani oboje, tako da je sa Gobertom uvijek problem taj sut za 3. inace, nije sa Towns naigrao unutra. Pola sto je ubaico torjke, pola dok gobert nije igrao
By Bojke
#109043 Sto se tice poena Townsa, o tome i pricam, iz unutra nije mogao Bog zna sta kao sto retko ko i moze, ali ovi centri koji imaju i tehniku i sut ga ubise, jednostavno ne moze da ih sacuva.
E jbg, gledao sam 2-3 meca Cikaga ove sezone i to obe protiv Sarlota, delovao je sasvim pristojno, prvi put sam ga igrao under (msm. da je grana bila 14.5) i to je jedino sto sam ga pogodio ove sezone (dao je 11 pts, mada mislim da je vec na poluvremenu toliko imao) i gledam mec, covek zapenio, osilio se, samo sreca sto je tad ulazio sa klupe pa je poslednjih 5-6 minuta ustupio mesto Portisu inace bi prebacio 1001% kako je igrao. Pa sam ga odmah sledece vece isto protiv Sarlota igrao under na jos vecoj granici 15.5 on u BO za 25 min. ubaci 19, i onda smo krenuli ja under on over, ja over on under i nikako da se nadjemo na istoj talasnoj duzini :)
By Bojke
#109045 Nego mene nesto vuce Kawhi Leonard na bet365 kvota 4.50 da ce prebaciti 25.5, oni gube, sad ce on da udje i da trpa polako, mislim da moze to da prebaci ako mec bude u egalu do negde bar sredine poslednje cetvrtine... A usput sam poslusao nekog sa foruma i odigrao Derika Rouza over na 15.5, bice naucna fantastika to pogoditi s obzirom da je second unit i da nece imati veliku minutazu izgleda...