Bojke wrote:Gordon odigrao idealno, 19 pts, meni over na 18.5, vama under na 19.5Ali moram da dam komentar za sve koji svrs...ju na odbranu Goberta i kao po nekom automatizmu igraju protivnicke centre under... Ljudi gledamo li istu kosarku? Vec 2 godine tvrdim da Goberta puni svaki iole tehnicki potkovaniji centar, znaci moze da ostavi u underu Howarda, Deandrea Jordana i tako te panjeve, cim naleti na nekog ko zna sa loptom, haos i pometnja... Proslu tekmu Towns ga natrpao sa 28, pre toga mu je cak i panj Jordan dao 12, pre njega Mirotic sa centra 25 poena, pre njega je eto mozda jedino Kapelu ostavio u pristojnom underu na 10 pts, pa opet pre njega Gasol mu strpao 18, pa opet pre njega WCS 23 poena i onda opet vece pre WCS u teskom BO za 19 min. strpao 16 pts, pre njega cak i Nurkic 20 pts... Statistika ne laze i govori da je do sad ostavio samo Kapelu u underu i Jordana na granici, ostalo sve teski overi... A kako je krenulo i veceras ce ga Gasol naguziti...
Mark Gasol je TATA odbrane. Ostali nek se poredjaju kako oce ali Mark no1.
nbaspecialtips wrote:pff trenutno sam na 5/5, ekstra noc izgleda. Cekam jos Gasola 17,5- i Gobert 16,5-. Mogla bi biti odlicna noc...Bilo je i vrijeme nakon ovog negativnog niza
Hahahaha...Bravo ti ga brate...Koliko samo srece trebamo imati sa ovim divljacima...Zadnji sekundi,faul nad Gasolom,jedno da,jedno promasi i ti si sef
Meni je Gordon ubacio slobodno za prolaz isto u zadnjem minutu
Veceras fino..Hjuston 2,Gordon + i Bil + prosli i lep dobitak,ali si ti pokidao
Treba to nabudziti veceras
Nije otvorena tema analize, napisao bih malo opsirnije tamo ali nema veze i tu je dobro dok nekome pomogne... SRECNO!!!
Miki28 wrote:Eh sad, to si trebao Uceniku da ostavis. To je njegov panj
U redu, izvinjavam se, evo ostavljam
DirkNowitzki wrote:Miki28 wrote:Eh sad, to si trebao Uceniku da ostavis. To je njegov panj
U redu, izvinjavam se, evo ostavljam
Ma ok je. Školovanje po navici, ovaj put u popodnevnom terminu po naški u 18h!!!
Embiid over
Griffin over
Hassan over
Jokić under
Ii, zanima me vaše mišljenje Lillard ili CJ over? Mene nekako obojica vuku na over
Chicago-Houston X
estave double
Walker Kemba (CHA) 27,5 koš. UNDER
Clarkson Jorda (CLE) 16,5 koš. OVER
estave double
Aldridge LaMar (SAS) 22,5 koš. UNDER
Nurkić Jusuf (POR) 15,5 koš. OVER