Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By manje under
#109260 Gledam ovog Teodosića u šta se pretvori njegova karijera. Ući na par minuta s klupe i podijeliti 2-3 asistencije da bi digo publiku na noge :roll: . Šteta što je otišao iz europe jer bi bio među top 5 playeva, a ovako je postao debili marginalac. Pa zar im nije postavio uvjete kada je dolazio da mu garantiraju minutažu? A možda se to odnosilo samo na prvu godinu. Jednostavno fizički nije za NBA!
By Miki28
BreakingWorse wrote:
Bojke wrote:Nisi se zajebao posto u drugom poluvremenu ova smrdljiva Minesota nije odigrala nijedan zglavan napad preko njega, lik je razvalio prvo poluvreme i drzali su se odlicno, drugo poluvreme oni razigravaju Rouza i Batlera, lika od 30 god. i 300 povreda i lika koji moli za trejd, a Taunsa i Viginsa ni da prismrde kosu... Kao sto rekoh nece mi biti zao ako padnem na Taunsu ali mi je zao sto umesto da sam odspavao 2 ipo sata do posla, ja gledam ovog mulca Tibodoa i njegovu kosarku, pa to nema veze s vezom...
Brate tako sam i ja nekidan Embiida ima 9 u prvoj četvrtini, ulazi u drugu zabija polaganje kontam lagano ovo prolazim cuvaju ga Ed Davis i Allen,al onda Philadelphia se počinje gubiti Redick uzima glupe šuteve,Simmons puno turnovera,ne spuštaju više loptu Embiid.Izgubili oni izgubio i ja.

Da nije mozda to oko Embiida imalo veze sa umorom njega i ostatka ekipe? 5 meceva u 7 dana, od toga 2 puta b2b za Embiida kome je ovo prva sezona da nije na postedi i da igra full minutazu i b2b redovno. Desavaju se takve utakmice.
SA prije 2 noci isti primjer. Nisu ni oni roboti.

Minesota je uzasno vodjena ekipa, cepaju izolacije iznova i iznova. Nikakve tu hemije i timske igre nema.
By Alexey35
#109269 Izgleda da Dalas ima previse solista u petorci pa za Dzordana i njegove poene na dobra dodavanja saigraca ne treba vise racunati. Jedini igrac koji tu voli da kreira i za druge je Luka Doncic, ostali su dosta suzdrzani po tom pitanju. Primera radi od povratka Barnsa u ekipu Deandre ima pet suteva po mecu sto mu ni uz maskimalnu realizaciju ne bi obezbedilo prelaz preko margine. U zadnje dve sezone protiv Hauvarda je skupio u cetiri meca 13 suteva iz igre, sto je dobar pokazatelj kolko ovaj ne mrda iz reketa.

D.Jordan under 11.5