Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By baja papaja
#109272 I meni je Jordan under zicer ali cu cekati da vidim da li ce Luka igrati, ako ne zaigra nece Jordan loptu ni videti osim iz nekog ofanzivnog skoka. Poslednjih par utakmica se u napadu sakriva iz svog cuvara (ali bukvalno covek to radi) i povremeno izadje da napravi blok, ali iz tog bloka ne ide prema kosu vec ostaje ukopan na mestu.

Beal +21.5 pinakl
Moraju Wiz da se poprave, Dalas je defanzivno slab spolja i trebao bi Beal pored Matthewsa da prodje ovu granicu sa uzetih 16-17 suteva uz svoje procente i slobodnjake. Brza kosarka Wiz ce ici na 110p veceras i to me jos malo ohrabruje.

Gianis +26.5 pinakl ali ima svuda ova grana
Ovo sam vise na osecaj, Portland je defanzivno dobar, ali Gianis je ofanzivno sjajan. Kada bi se vodio statistikama ovde je vise under nego over ali Grk je bas napredovao i ove sezone, a Milvoki igra sjanu kosarku i lepota ih je gledati. Predvidjam gustu utakmicu do samog kraja a tu ce Gianis imati +35min i +20 suteva i ako bude malo isforsirao eto njega na 35p.
By SPY
#109274 Nurk 15,5 + (1,9 @ BH Lutrija)

U zadnje vrijeme je podigao formu i procente šuta, oko 60% iz igre u 25 min u prosjeku. Na prosjeku je oko 21 poen zadnje dvije protiv Bucksa. Večeras mu je matchup Lopez, dva igrača sličnih atributa. Jusuf voli teške centre jer mu je logično lakše igrat nego protiv atletičnijih kao whiteside, AD, mcgee koji su puno pokretljiviji u odbrani dok je lopez malo sporiji na nogama i tu vidim šansu da im večeras ubaci jedno 20 poena. Zadnji njihov duel je bio 28-27 u poenima za jusufa dok je lopez igrao za LAL. Nešto mi govori da bi mogao uzet koji šut više nego inače ukoliko ne napravi glupi faulova rano, na šta ne možemo utjecati. Na ovoj margini ga moram odigrat. :D
By nbaspecialtips
Rudy5 wrote:Za ove sto igraju Jordana 11.5 manje ... imate ga u Formuli na 12.5 .Po meni je mozda bolje sutra pricekat Jordana, jer gostuju kod Utaha , B2B tekma , Gobert , mozda Luka ne nastupi.Sta vi mislite ?

Slazem se. Howard gobnar ima problema sa ledjima, pola prosle utakmice je on polu podbocen sa jednom rukom na ledjima i cesto s onim svojim debilnim grimasama. NIje covjek 100%, na skace ko inace, tak da se ne mozete bas uzdati u njega. AKo Doncic bude dirigirao, namjestice on sigurno poene za Jordana. AKo bude Smith silovao loptu- vece s sanse da Jordan ostane under