Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By UcenikBGD
nbaspecialtips wrote:Mogoa je debil lagano proci.. al napravi 3 faula u 2 min igranja

Pa kad ljudi namerno malerišu ovde!!! Unapred ti kaze Zaokruzi, proziva karma i te fore, jedva čeka da padne tip da bi likovao nešto, valjda im krivo sto Zvezda tukla liverpul ili jednostavno mrze Učenika, jbga sta da se radi?! Omaši 2 slobodna a do sada uvek 2/2 imao. Odmah tad sam znao koliko je sati plus mu Parker Toni lupi bananu i naravno zbog 5 licnih igrao 19 minuta!!! Sve se poklopilo loše
By baja papaja
#109297 Kako me sada Beal oborio, ulazi u 4th sa 17p, na parketu provede 9-10min i 2 puta dobije loptu u ruke. Sut za 3p 1-9 jbg.
Jordanu standardno nisu dali nista. Imao je sad pred kraj jedno zakucavanje i posle toga odma kos ali nisam ga video. Da igraju sa njim bio bi centar sa 20ppg pa bi uzimali pare na overu, ali ide i ovako.
By NbaNba
#109298 Prije svega, sprdao sam se, jer znam da je momak u stanju prebaciti granicu u cetvrtini..Drugo, mozda smo se vidjeli na sjeveru, ako si bio... Ijekavica a na severu? Ima nas koji 3-4 sata svaku utakmicu putujemo na tekme iz RS, ima nas koji smo kao klinci igrali za istu tu Zvezdu...
To na stranu, samo sam te ubacio u kozu ovih momaka koji se nadju uvrijedjeni na forumu zbog tvojih ili necijih trecih komenatara, te prestaju da pisu analize...Znas kako kazu, dvije glave su pametnije od jedne...
E pa nisu, ako jednu odsijeces..
AJDE MIDLETONE ISPOSTUJ NAS!
Iskreno, nisam ocekivao Portland ovako veceras, jbt ne fulaju ljudi..
By UcenikBGD
NbaNba wrote:Prije svega, sprdao sam se, jer znam da je momak u stanju prebaciti granicu u cetvrtini..Drugo, mozda smo se vidjeli na sjeveru, ako si bio... Ijekavica a na severu? Ima nas koji 3-4 sata svaku utakmicu putujemo na tekme iz RS, ima nas koji smo kao klinci igrali za istu tu Zvezdu...
To na stranu, samo sam te ubacio u kozu ovih momaka koji se nadju uvrijedjeni na forumu zbog tvojih ili necijih trecih komenatara, te prestaju da pisu analize...Znas kako kazu, dvije glave su pametnije od jedne...
E pa nisu, ako jednu odsijeces..
AJDE MIDLETONE ISPOSTUJ NAS!
Iskreno, nisam ocekivao Portland ovako veceras, jbt ne fulaju ljudi..

Sprdao si se? Ok. Ali zašto se nisi sprdao sa Midltonom kad je ubacio 2 trojke u prva dva napada ? Možda zato jer si ga ti čekao, pa nisi hteo da trčiš pred rudu!
Evo i ja sam ga čekao u singlu, i još jedan dubl sam imao i singl na Dedmona!
E sad kako sam prošao možeš videti na tiketima ispod, i sad nek mi neko kaže da li je maler kad ti neko unapred čestita na dobitku ili nije???

Max bet tiketi:

Dubl Listić 40781-OETEGQ-13 PIN: 7200

Singl Listić 40785-OETDYE-9 PIN: 8156

I treći mi je bio Dedmon koga mogu da zaokružim na poluvremenu!!! :evil:
By Kazan23
#109304 Al svaki put kad Ucenik napise analizu netko ga zaokruzi na poluvremenu i tip padne :roll: Nije ni cudo sto se covjek boji ostavit analizu ovdje..

NbaNba bas zna slozit fino triple, u par kratkih crtica objasni sta i kako i ne moras ni razmisljat vise samo pratis..
By NBA Knight
Mrva wrote:Pa zasto moderatori ne objave nekad tip neki ili komentar ili reakciju, pa nisi NBA knighta vidio na ni jednoj objavi osim ovog što objavljuje svaki dan za utakmice temu

Ufff nekad davno sam skoro svaki dan pisao, pazi ova stranica je krenula 2010 :mrgreen: ali tada sam bio puno mlađi, na faksu i svaki dan gledao utakmice. Danas kad ne gledam jer ne stignem je možda bolje ne pisat ništa :?