- 23 May 2013, 23:48
18:45 G.A. Eagles-Volendam (zbroj golova) 3+ @ 1.55
20:30 Wolfsburg-Lyon 2 @ 1.55
20:45 Twente-Utrecht (oba tima daju gol) DA @ 1.65
@ 3.96
18:45 G.A. Eagles-Volendam (zbroj golova) 3+ @ 1.55
ovdje sam se mislio koju da stavim utakmicu go ahead ili spartu na kraju sam ipak uzeo ovu i nadam se da nisam pogrijesio,obe ekipe igraju dosta napadacki a sta drugo i ocekivati od nizozemske ekipe po meni danas domacin u prednosti jer su pokazali da su izuzetno jako kod kuce zadnji put su igrali na pocetku ovog mjeseca i zavrseno je 3:1 za go ahead dok je prva utakmica u sezoni kod volendama zavrsena cak 4:3 za domacine znaci ako je suditi po tim utakmicama go ahead bi trebao izbaciti volendama,ja cu danas isto pokusati sa 3+ jer mislim da ce domacini pokusati sto vise natrpati mrezu gostiju i tako napraviti dobar rezultat za uzvrat jer znaju i oni sigurno da ce volendam kod kuce biti favorit,a gosti su vise nego sposobni danas zabiti gol i nadam se otvorenoj utakmici kao i u zadnjim njihovim medjusobnim utakmicama
20:30 Wolfsburg-Lyon 2 @ 1.55
finale lige prvaka kod zena lyon je apsolutni favorit veceras i ocekujem njihovu laganu pobjedu tako da se i hendikep moze probati,lyon je pokazao ove sezone da su trenutno najbolja zenska ekipa i veceras to moraju potvrditi poritv njemackog wolfsburga,nevjerovatan je i pad kvote na lyon u nekim kladionicama je vec 1.30 i to govori dosta o tome koliko je vec uplaceno na ovu utakmicu,nisam jos nasao podatak kad je lyon zadnji put izgubio i imaju ogroman niz bez poraza i stvarno bi volio znati tacan broj utakmica bez poraza,dok je wolfsburg znao gubiti ove sezone u bundesligi su imali tri poraza dok je lyon u francuskoj ligi pregazi sve u 21 utakmicu su imali gol razliku 129:5 i naravno pobjedili su sve te utakmice,veceras jednostavno ocekujem da pobjede jer su po meni najbolja ekipa trenutno u zenskom nogometu
20:45 Twente-Utrecht (oba tima daju gol) DA @ 1.65
ovo je malo riskantan par jer nisam siguran kako ce se odvijati utakmica moguce je da ce se obe ekipe otvoriti i traziti pobjedu a moguce je i da ce igrati ovu prvu utakmicu opreznije,ipak ocekujem da ce se desiti ovo prvo i da ce od samog pocetka i twente i utrecht igrati onako kako znaju a to je napadacki fudbal to se vidjelo i u ligi ove sezone u zadnjoj utakmici kada je twente bio domacin rezultat je bio 2:4 za utrecht dok je prva zavrsena 1:1,cak cu pokusati mozda i neki prelaz iz 2/1 jer utrecht moze iznenaditi twente i nista nije iskljuceno mozda povude na poluvremenu a onda ce twente ubaciti u drugu i pokusati doci do pobjede,u ovom playoffu za euro ligu igraju se dvije utakmice twente je u prvom krugu izbacio groningen dok je utrecht lagano izbacio heerenveena,mislim da ce glavni cilj gostiju biti da postignu gol a twente mora traziti pobjedu jer ce tesko na gostovanju vracati rezultat