Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Miki28
Kazan23 wrote:Al svaki put kad Ucenik napise analizu netko ga zaokruzi na poluvremenu i tip padne :roll: Nije ni cudo sto se covjek boji ostavit analizu ovdje..

NbaNba bas zna slozit fino triple, u par kratkih crtica objasni sta i kako i ne moras ni razmisljat vise samo pratis..

Kad NbaNba da triple ja ga zaokruzim na startu. Tu nema malera
By Miki28
NBA Knight wrote:
Mrva wrote:Pa zasto moderatori ne objave nekad tip neki ili komentar ili reakciju, pa nisi NBA knighta vidio na ni jednoj objavi osim ovog što objavljuje svaki dan za utakmice temu

Ufff nekad davno sam skoro svaki dan pisao, pazi ova stranica je krenula 2010 :mrgreen: ali tada sam bio puno mlađi, na faksu i svaki dan gledao utakmice. Danas kad ne gledam jer ne stignem je možda bolje ne pisat ništa :?

Nije bolje jer 80% ovih sto i pisu i ne gledaju utakmice a od ovih 20% sto i gledaju Bog te pita kako ih gledaju tj dal gledaju utakmicu ili natezu tiket.
By Master Yoda
#109313 ja sam također totalno ispao iz nba, pratim površno, utakmice ni ne gledam i još kad na sve to dodamo užasan pad kvalitete foruma zbog odlaska kvalitetnih ljudi koji su pisali ovdje kroz godine dobijemo ovo danas

baš mi je žao, forum je nekad doslovno gorio, ali godine idu, ljudi nalaze poslove, završavaju faksove, žene se i normalno da ih nba više toliko ne zanima
By UcenikBGD
Master Yoda wrote:ja sam također totalno ispao iz nba, pratim površno, utakmice ni ne gledam i još kad na sve to dodamo užasan pad kvalitete foruma zbog odlaska kvalitetnih ljudi koji su pisali ovdje kroz godine dobijemo ovo danas

baš mi je žao, forum je nekad doslovno gorio, ali godine idu, ljudi nalaze poslove, završavaju faksove, žene se i normalno da ih nba više toliko ne zanima

Možda ih NBA toliko ne zanima ali novac svakog zanima, garant! Pogotovo kad se oženiš, dođu deca, troškovi itd. Valjda bi svakom dodatna zarada dobro došla? Jedino ako više nema zarade i profita na NBA pa onda zato ljudi bataljuju tu priču!
By Mr. No
#109315 Vrlo je moguce da ce DeAndre postati public bet u toku dana i noci,ali na @2.1 se vrijedi. Kontao sam cekat hocel ga neko ponuditi na 12.5,ali i da ponude bit ce to redovna cijena u najboljem slucaju.

D. Jordan 11.5- @2.10 Betfair 1/10

Nba 2018/19
24-0-16