Master Yoda wrote:ja sam također totalno ispao iz nba, pratim površno, utakmice ni ne gledam i još kad na sve to dodamo užasan pad kvalitete foruma zbog odlaska kvalitetnih ljudi koji su pisali ovdje kroz godine dobijemo ovo danas
baš mi je žao, forum je nekad doslovno gorio, ali godine idu, ljudi nalaze poslove, završavaju faksove, žene se i normalno da ih nba više toliko ne zanima
Samo cu reci, veliki respect za one koji su bili tu na pocetku i koji i dalje tipuju.
Ovo sada je bas borba izmedju covjeka i masine, sve manje i manje je gresaka.
Granice se fenomenalno postavljaju, koriguju sto nije bio slucaj prije koju godinu i opet i danas ima ljudi koji i sada prave profit.
Igraju back-to-back utakmicu sinoć je dao 19 poena uz 6/14 iz igre 2/3 trice.Zadnji put protiv Utah Jazz dao je 27 poena,mislim da neće biti problema da opet pređe.
Rudy Gobert 14.5+
Zadnji put u matchupu protive DeAndrea je imao 23 poena i 16 skokova.Utah je odmornija Mavsi su jučer igrali utakmicu i mislim da će uz dobrou realizaciju Gobert večeras lagano doći do 20-tak poena.
N.Jokic under 17.5
D.Jordan under 11.5
Ako ima netko da ima pay pal neka mi se javi treba mi pomoć.
Hvala!
Dekker je out tako da ce nance uc na njegovo mjestu na cetvorku koji je minja tristana iz drugog unita na mjestu centra. Jedini koji ga moze minjat su frye i zizic tako da bi tristan moga dobit 30-35 minuta.
Indiana Pacers - Philadelphia 76ers - 2 (2.20)
J. Embiid - 27.5 OVER (1.85)