Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By TajKyH
#109439 Jokic 17,5+

Ne volim igrati igrace koji nisu u formi ali cini mi se da su Netsi prava prilika da se Jokic ukljuci u napad Nuggetsa. Losu formu pripisujem seriji meceva protiv dobrih odbrana protiv centara juta-boston-memfis i mislim da je Jokic svesno zrtvovan kao opcija iako se Malone pravi lud i kaze da ne zna sto je Joker tako los.

Srecno nam!
By Miki28
TajKyH wrote:Jokic 17,5+

Ne volim igrati igrace koji nisu u formi ali cini mi se da su Netsi prava prilika da se Jokic ukljuci u napad Nuggetsa. Losu formu pripisujem seriji meceva protiv dobrih odbrana protiv centara juta-boston-memfis i mislim da je Jokic svesno zrtvovan kao opcija iako se Malone pravi lud i kaze da ne zna sto je Joker tako los.

Srecno nam!

Pa ako ga vec igras plus nadji ga po povoljnijoj granici.

Maxbet 16.5
By baja papaja
#109442 Meni je danas Markif under na 12.5 u maxu
U jako je losoj suterskoj formi, nije pogodio ni jednu trojku u ovom mesecu i u par meceva u oktobru sve vezano. Vratio se Howard i on ce se ukljuciti u napad, Wizardsi se blago receno raspadaju nemaju ni napad ni odbranu sve nesto sludjeno, Wall voli da siluje loptu. Orlando brani dobro pf i ja iskreno ne verujem da Moris moze ovde na 13. Nisam sad u mogucnosti da pregledam statistike pa ko moze neka pregleda pa neka ispise jos nesto.
I ja sam u losoj formi kao Markif pa ce danas jedan od nas dvojice proraditi :)
By NbaNba
#109449 Markif mi je nekako...toplo, hladno....Protiv Portlanda ubacio 28, onda gsw 12,5,6,0 pa 4 pa 16,pa prekisnoc 4 ponovo...Ali gledam, na ovim mecevima sa manjim brojem poena, sto ocekujem i veceras, nema ga! Ja sam Portera ganjao ispod u prethodnim mecevima, pa me iznenadio prosli, cisto covjek ne zna sta bi radio..
Mada po meni, prije minus, nego plus..Da mi je naci Howarda skokove po finoj granici, ne bi bila losa opcija
By Alexey35
#109451 Kakva je ovo zajebancija jedan igra Jokica over 17,5 drugi under 16,5.

Dragon je Q za veceras, Indiana ce naravno doci da uspori i nametne svoj ritam, a Majami jos kako moze da se snadje u takvom ritmu. Bitno je sto ekipa Heata ima veliku sirinu u rosteru, osim Ricardsona koji je sjajan od poectka sezone u ostalim mecevima stalno nego drugi iskace. Goran zbog povrede kolena mozda i ne bude na svom maximumu ako uopste zaigra. U svakom slucaju Kolison i Joseph mu nece davati mira kao sto to vec drugu godinu za redom rade protivnickim PGovima.
By Miki28
baja papaja wrote:Meni je danas Markif under na 12.5 u maxu
U jako je losoj suterskoj formi, nije pogodio ni jednu trojku u ovom mesecu i u par meceva u oktobru sve vezano. Vratio se Howard i on ce se ukljuciti u napad, Wizardsi se blago receno raspadaju nemaju ni napad ni odbranu sve nesto sludjeno, Wall voli da siluje loptu. Orlando brani dobro pf i ja iskreno ne verujem da Moris moze ovde na 13. Nisam sad u mogucnosti da pregledam statistike pa ko moze neka pregleda pa neka ispise jos nesto.
I ja sam u losoj formi kao Markif pa ce danas jedan od nas dvojice proraditi :)

Kompletirali su se sad,ocekujem daa zbiju redove i krenu bolje da igraju. E sad, protiv Dalasa je usao u problem sa faulovima ali nije u dobroj suterskoj formi. Protiv NY presao jer eto nije bilo Portera koji je konacno licio na sebe protiv Dalasa pa i vcrs ocekujem da bude dobar.
Wall i Beal siluju, Howard protiv bivse ekipe, ciglar sa klupe tako da nema tu mnogo prostora za Markifa ako se uvede lose u mec. Green je tu isto.
By Miki28
#109455 Kazane, ne dodje li Bricky na ovakvu analizu idemo u Solt Lejk da mu se najebemo svega. Uki placa povratne karte.

Ricky nemoj nas iznevjeriti inace ode ta kosica :lol:

In kazan we trust
Last edited by Miki28 on 09 Nov 2018, 17:47, edited 1 time in total.