Jokic (Denver) + 16,5
Bruklin slabo brani centarsku poziciju, Jokic je u predhodnim mecevima vise igrao za tim i dosli su do vaznih pobeda, tako da ocekujem danas da ce oni malo igrati za njega,pogotovo na ovoj granici ga vredi igrati,ocekuje se skracena minutaza Milsapa ako sam dobro procitao... Ocekujem Jokica na 20+
Prince (Atlanta) + 15,5
Prince igra toplo hladno, mada vise hladno.. Ipak ocekujem da ce natrpati Robinsona za tih 16 poena danas, pogotovo sto ce Lin i ekipa da vode rata sa Drumondon i Grifinom u odbrani...
Srecno svima veceras... Ima i previse igraca kao i uvek
J. Richardson 20.5 over
Bullock 11.0 under
Drummond 18.0 over
Josh Richardson +19,5, over ( naša slovenska kladionica, e-stave.com )
Danas za Miami protiv Indiane nećejo igrat naš Dragon Dragič, Johnson J, Jones D, Wade D i Waiters. Poslednjo utakmico protiv Spursom, so imali u rotaciji samo 9 igraca, 4 sa klupe, danas sa klupe nije Jonesa, neznam tko če igrat sa klupe. Bitno je to, da če Josh igrati opet 36-38 minuta, i ako ne ponovi opet loš šut 6-22, mislim, da on može dati 20 poena. Očekujem okrog 25 šuteva, i naravno manje šuteva za Hassana i mislim, da može danas Whiteside do max 18 poena! Prošlo se strošio Hassan, ajmo danas Josh, razvali! Ako bog da!
Sretno!
Sprdelj wrote:Evo me, novog janeza na ovoj stranici.
Gremo!!
Kakvo vam je stanje sa porezima. Sjecam se prije desetak godina da je vasa lutrija imala bolesne poreze. Bar u to vrijeme su nama iz ostalih drzava bili visoki.
ili
5,5/Šarić D. (Phila-Charl) skokovi OVER 1,70 HL
Dario ove godine ne može pogoditi ništa, a ne može se reći da čovjek ne pokušava (5-6 pokušaja za 3 po utakmici). Sve više minuta na četvorci počeo je dobijati Muscala, ali on je out indefinitely. Čak i sa mizernim šutem Dario je nekoliko puta prebacivao tih 12 poena dok Brown nije počeo uvoditi Muscalu i smanjio mu minutažu ispod 30 min. Kao što rekoh, njega nema i Šarić će se vratiti na više od 30 minuta na četvorci. Nadam se da je prošla utakmica protiv Indiane dobar indikator jer u njoj je igrao 36 min te ubacio 18 poena (šut za tricu 4/6).
Mr. No wrote:Sprdelj wrote:Evo me, novog janeza na ovoj stranici.
Gremo!!
Kakvo vam je stanje sa porezima. Sjecam se prije desetak godina da je vasa lutrija imala bolesne poreze. Bar u to vrijeme su nama iz ostalih drzava bili visoki.
Naša kladionica je najbolj bolesna u životu! Kvota 1,80 nije 1,80, 1,80=1,64! I šta još...imamo dvostruki porez. U početku 10%( kvota 1,80=1,64 ) i onda ako ideš preko izplačila 299,99, onda opet porez. Bolesni so kod nas u pič.....