Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By UrosGospodarVremena
vintage1978 wrote:Uroše...šta si igra za danas? Da ne scroll-am po prijepiskama sad...

Nista, nisam stigao kad da uplatim, ali sam hteo Fox 17.5 over, Richardson 19.5 over i Vucevic 16.5 under. Svidja mi se i ono sto je Miki napisao, za Crowdera i Inglesa, i mozda na to Mitchell 22.5 over. Tako bih podelio na dva triple-a, ali nista od toga.
By Bojke
#109504 Pozdrav ljudi, kasno se ukljucih, za danas igrani Jokara +, Brown + i Ingles - u triplu, na tiketu isto to i Oladipo -, W.C. Stein +...
Posto vidim Brown ne moze u bazen da ubaci, a Ingles u prvoj cetvrtini sut 3/4 i 7 poena, cini mi se da ce se morati igrati nesto za cupanje, Bjelica 12.5+ (samo zbog Minesote i Tibodoa), WCS +, Towns -, Butler +
By nbaspecialtips
Bojke wrote:Pozdrav ljudi, kasno se ukljucih, za danas igrani Jokara +, Brown + i Ingles - u triplu, na tiketu isto to i Oladipo -, W.C. Stein +...
Posto vidim Brown ne moze u bazen da ubaci, a Ingles u prvoj cetvrtini sut 3/4 i 7 poena, cini mi se da ce se morati igrati nesto za cupanje, Bjelica 12.5+ (samo zbog Minesote i Tibodoa), WCS +, Towns -, Butler +

Eto neces biti jedini koji je pao inglesa :D
By Bojke
#109507 Brt, lik ima sut 8/9 nije jos ni poluvreme, sto me najvise iznerviralo je ona trojka iz ugla u prvoj, ovaj Brown debil stoji 3m od njega i nesto kao pruza ruku, a iz aviona se vidi da ce lopta doci Ingles-u na sut i naravno covek pogadja... A i ova dva polaganja u drugoj cetvrtini, prosetao se covek kroz reket... I na kraju ove tri trojke da nas dokusuri :) Milijardu puta kazem da na jaci ulog igram ono sto sam zamislim, al' ne lezi vraze... Hteo sam Jokica, Beala i WCS pluseve, ali zaista je Miki napisao lepu analizu za Inglesa i nema mu se sta zameriti, povuklo me da odigram pre Inglesa nego Beala, jos kad sam video da ne igra Irving uzmem Browna umesto WCS i nece... Imam osecaj da ovih dana sta god da odigram ide kontra. Jedino me Jokara donekle vadi sa jakim singlom al' opet minus veceras...