Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By kER
#109532 Svakako dobar trade za sixerse kad već nisu dohvatili georgea i leonarda u FA. Obrambeno je sada to zastrašujuće izgleda sa simmonsom, butlerom i embiidom u petorci. Brine me dubina i spacing. Tko će tu tricu utrpat osim redicka, butlera i povremeno embiida?
By Teo
kER wrote:Svakako dobar trade za sixerse kad već nisu dohvatili georgea i leonarda u FA. Obrambeno je sada to zastrašujuće izgleda sa simmonsom, butlerom i embiidom u petorci. Brine me dubina i spacing. Tko će tu tricu utrpat osim redicka, butlera i povremeno embiida?

To im je i do sada bio veliki problem a posebno ce biti posle ovog trejda.Izgubili su Iljasovu i Belinelija a Saric usao veoma lose u sezonu sa ocajnim procentima.Ukoliko nastave da ovoliko trose Embida nema sanse da on zavrsi sezonu bez neke ozbiljnije povrede.Protivnici ce sve vise skupljati na njemu i bice mu sve teze,zbog tog njima treba jos neka prijetnja spolja pored JJ.Kako ce to izvesti ne znam ali oni trenutno nemaju dubine u rosteru za nesto ozbiljnije,tu im Fulc moze pomoci ali ne znam koliko su spremni da se i njega odreknu.
By HibbertManje
#109535 Po meni je puno bolje prosla Minnesota, rijesili su se igraca koji je u ekipu uvodio nemir, na stranu sto je to all star igrac, u zamjenu su dosli dva vise nego dobra igraca, Saric je tu gdje je jer se i dalje ubija za ovo ruglo od nase reprezentacije, puno je vremena jos pred njim, donosi pravi mentalitet, govoriti da nije napredovao je cista glupost, takticki podosta sazrio(iako ovu sezonu igra ipak ispod ocekivanja), donosi dosta toga u oba smjera, plus Covington koji po meni spada u jedne od boljih igraca sto se defanzive tice. Butler je cesto znao kritizirati suigrace, tu mi se malo i zgadio, iako kakvog kretena od trenera ima, shvacam ga u jednu ruku...
Iskreno ne znam kako ce to sve izgledati, ali nekako mislim da ce Phillina ionako slabija rotacija u odnosu na proslu godinu jos vise opasti.
By vintage1978
#109538 Ja se slazem sa Hibbertom...po meni je Minnesota prosla bolje dugorocno...dobila je dva startera od kojih je jedan odlican defenzivac (Captain Cov) i jedan koji je marljiva radilica koja daje dušu i tilo na terenu (Saric). Neupitno je to da je Butler All-Star klasa igraca al je pitanje kakva mu je glava. Ne shvati li on da je Philly Embiidov tim, nego pokuša progurati nesto svoje...vrlo brzo ce izopčen iz ekipe, kao što mu se desilo u Wolvesima. Po meni je trebao ostati u Bullsima gdje je bio prva violina nakon ozljeda Rose-a, a gdje god je išao nakon toga, dolazio je u sredine sa etabliranim liderima (KAT i sada Embiid). Ukoliko on uspije svoj ego staviti u drugi plan, Philly ce bit jeben stroj za finale Istoka...iako je moje skromno misljenje da je ovo kratkoročni plan slican onome u Torontu u situaciji sa Leonardom.
By nbaspecialtips
#109547 "dolazio je u sredine sa etabliranim liderima (KAT i sada Embiid)"

Nije istina. Ne mozes porediti KATa i Embiida. Zna se da je ovo Embiidov tim cak i sa Butlerom, ai Embiid je alfa, a Towns i Wiggins su mutavi, vidis po njima.

A jos jedna stvar- ljudi gledaju all-star Butlera u ovom trejdu. Trebaju svi shvatiti da ovo nije za Minnesotu all star butler nego covjek kome istice ugovor a nece da igra i javno trazi trejd, dok u isto vrijeme pljuje saigrace upravu itd... Tako da je Minesota dobila solidno s obzirom na situaciju
By under
#109548 Boban Marjanovic will move to the bench on Saturday against the Bucks.

This is likely a matchup move for coach Doc Rivers because of how Brook Lopez shoots so many 3-pointers in this offense, and with how the Bucks space the floor so much in general. It's not a big surprise Boban isn't starting here, but it's a negative to his fantasy value
By Alexey35
under wrote:Boban Marjanovic will move to the bench on Saturday against the Bucks.

This is likely a matchup move for coach Doc Rivers because of how Brook Lopez shoots so many 3-pointers in this offense, and with how the Bucks space the floor so much in general. It's not a big surprise Boban isn't starting here, but it's a negative to his fantasy value

U principu dosta ocekivano. Sad je najbitnije da kojim slucajem ne ode u duboki blowout pa Bobi prepisa granicu u opustenoj atmosferi trckaranja gore dole.