kER wrote:Svakako dobar trade za sixerse kad već nisu dohvatili georgea i leonarda u FA. Obrambeno je sada to zastrašujuće izgleda sa simmonsom, butlerom i embiidom u petorci. Brine me dubina i spacing. Tko će tu tricu utrpat osim redicka, butlera i povremeno embiida?
To im je i do sada bio veliki problem a posebno ce biti posle ovog trejda.Izgubili su Iljasovu i Belinelija a Saric usao veoma lose u sezonu sa ocajnim procentima.Ukoliko nastave da ovoliko trose Embida nema sanse da on zavrsi sezonu bez neke ozbiljnije povrede.Protivnici ce sve vise skupljati na njemu i bice mu sve teze,zbog tog njima treba jos neka prijetnja spolja pored JJ.Kako ce to izvesti ne znam ali oni trenutno nemaju dubine u rosteru za nesto ozbiljnije,tu im Fulc moze pomoci ali ne znam koliko su spremni da se i njega odreknu.
za nocas
Kuzma 18.5-
wiliams 19.5-
Kanta 15.5-
Iskreno ne znam kako ce to sve izgledati, ali nekako mislim da ce Phillina ionako slabija rotacija u odnosu na proslu godinu jos vise opasti.
Nije istina. Ne mozes porediti KATa i Embiida. Zna se da je ovo Embiidov tim cak i sa Butlerom, ai Embiid je alfa, a Towns i Wiggins su mutavi, vidis po njima.
A jos jedna stvar- ljudi gledaju all-star Butlera u ovom trejdu. Trebaju svi shvatiti da ovo nije za Minnesotu all star butler nego covjek kome istice ugovor a nece da igra i javno trazi trejd, dok u isto vrijeme pljuje saigrace upravu itd... Tako da je Minesota dobila solidno s obzirom na situaciju
This is likely a matchup move for coach Doc Rivers because of how Brook Lopez shoots so many 3-pointers in this offense, and with how the Bucks space the floor so much in general. It's not a big surprise Boban isn't starting here, but it's a negative to his fantasy value
under wrote:Boban Marjanovic will move to the bench on Saturday against the Bucks.
This is likely a matchup move for coach Doc Rivers because of how Brook Lopez shoots so many 3-pointers in this offense, and with how the Bucks space the floor so much in general. It's not a big surprise Boban isn't starting here, but it's a negative to his fantasy value
U principu dosta ocekivano. Sad je najbitnije da kojim slucajem ne ode u duboki blowout pa Bobi prepisa granicu u opustenoj atmosferi trckaranja gore dole.
uzeo sam Embiida , pa me sad ovo i malo brine...