Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By UcenikBGD
Kyrie94 wrote:Ne bude li BO bobi nece ni igrat

Ući ćena minut, ne brini. Jednom sam ga ja uhvatio singl under protiv Nju orlana mislim, ubacio ga bzvze na minut za neku akciju i napolje. Taman da im uzmem pare. Nadam se i sada tako!!!
By NbaNba
#109560 Mathews i Doncic upitni, sa nekim kao novim povredama...OKC igra dobro u poslednje vrijeme...
Nesto mi ovo smrdi na predaju prije bitke te odmor dvojke koja dosta doprinosi timu, pa da se ide jako na 2 pobjede u naredna 2 meca protiv Jute i Cikaga.
Smrdi li ovo jos nekome ili samo meni?
Ili javnost namjerno ovo plasira ovako da bi navuklo narod..
Valja pricekati rotoworld
By vintage1978
nbaspecialtips wrote:"dolazio je u sredine sa etabliranim liderima (KAT i sada Embiid)"

Nije istina. Ne mozes porediti KATa i Embiida. Zna se da je ovo Embiidov tim cak i sa Butlerom, ai Embiid je alfa, a Towns i Wiggins su mutavi, vidis po njima.

A jos jedna stvar- ljudi gledaju all-star Butlera u ovom trejdu. Trebaju svi shvatiti da ovo nije za Minnesotu all star butler nego covjek kome istice ugovor a nece da igra i javno trazi trejd, dok u isto vrijeme pljuje saigrace upravu itd... Tako da je Minesota dobila solidno s obzirom na situaciju

Čekaj sekund...aj procitaj jos jednom sta sam napisa...jer se da isčitat iz mog post-a da je Minnesota dobila dobro u trejdu...i da Butler nije bio dobra opcija za njih i govorim da bi potencijalno problem mogao biti u tome da Butler ne shvati da je Philly Embiidov tim...i pišem da je KAT bio lider te momcadi prije nego je dosao Butler. Mislim da si prebrzo procitao moj post. Možda sam se ja krivo izrazio...ko zna.