Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By zutiii
zutiii said

TURSKA PLAY OFF EfesPilsen-TEDAkol -13,5 1 18:00

Pozdrav ekipa,novi sam tu pa ćemo krenuti sa hendikepom koji bi po meni trebao lagano proći.Efes i Teda igraju 3 susret play off-a,u seriji je 1-1.Prva utakmica je otišla na stranu Teda zbog izrazito lošeg šuta za 3 Efesa(5/22 23%).U drugoj su stvari došle na svoje mjesto,u prvoj četvrtini efes pravi razliku od 14 razlike,do poluvremena povećava na 24.Utakmicu rutinski privode kraju i završava 17 razlike.Danas očekujem sličnu utakmicu i očekujem rano odvajanje efesa.
Ovo dupliram sa hendikepom lyona jer su mi dosta para donijele do sada,a ne vidim zašto veceras nebi razbile wolfsburg na sebi svojstven način.
uplata 5/10
tečaj 3,88
kladionica SS

efes lagano +36,još da su ove tuke dobile.....
By melo7
#10941 red star - frejus saint rafael x 2.85

dakle ovako, susret 3.francuske lige, zadnje kolo, situacija je ovakva, red star blizu zacelja ali sa minimalnom sansom da ispadne, dakle treba im bod da zadrze poziciju na kojoj jesu i izbjegnu ispadanje, inace kod kuce vrlo uvjerljivi sa 34 skupljena boda dok su u gostima u cijeloj sezoni bez pobjede sa samo 9 skupljenih bodova, dakle izrazito domacinska ekipa, drugo, frejus, 3 na tablici, 2 boda ispred prvog pratitelja i 3 ispred drugog, borba je za 3 mjesto koje vodi u doigravanje za 2.ligu, dakle gostima je dovoljan i bod, u tom slucaju rezultat 2.pratitelja nije vazan, dok u slucaju pobjede 1.pratitelja bastie, postaju izjednaceni, oboje sa 61 bodom, e sad trenutni omjer u sezoni je, prva tekma 2-2 a druga pobjeda frejusa 3-1, dakle u medusobnim su ogledima bolji, a posto nisam siguran da li se prije gleda gol razlika ili medusobni omjer, sto se tice gol razlike, frejus je trenutno na +10 dok je bastia na +4, dakle i u tom slucaju frejus ostaje treci, naravno ako se ne dogodi cudo i bastia pobijedi 7 razlike! a jos jedna stvar, bastia igra protiv prvoplasiranog, dakle na temelju statistike meni ova utakmica jako mirise na remi pa cu je u svakom slucaju ispratit. sretno!
By tck1979
#10946 Stromsgodset-Aalesund (h0:1)1
Kvota 2.15
Vodeća ekipa Norveške prve lige kući je uvjerljiva i danas bi trebala upisati novu laganu pobjedu i povećati prednost pred Rosenborgom na 8 bodova.Imaju najuvjerljiviji napad lige i mislim da hendikep lagano prolazi

Dinamo B.-V.Constanta 1
Kvota 1.9
Iako je Dinamo izgubio zadnje dvije utakmice i gotovo sigurno izlazak u europska natjecanja mislim da će se danas ipak koliko toliko pokušati iskupiti i doći do pobjede
By maxeta
melo7 said

red star - frejus saint rafael x 2.85

dakle ovako, susret 3.francuske lige, zadnje kolo, situacija je ovakva, red star blizu zacelja ali sa minimalnom sansom da ispadne, dakle treba im bod da zadrze poziciju na kojoj jesu i izbjegnu ispadanje, inace kod kuce vrlo uvjerljivi sa 34 skupljena boda dok su u gostima u cijeloj sezoni bez pobjede sa samo 9 skupljenih bodova, dakle izrazito domacinska ekipa, drugo, frejus, 3 na tablici, 2 boda ispred prvog pratitelja i 3 ispred drugog, borba je za 3 mjesto koje vodi u doigravanje za 2.ligu, dakle gostima je dovoljan i bod, u tom slucaju rezultat 2.pratitelja nije vazan, dok u slucaju pobjede 1.pratitelja bastie, postaju izjednaceni, oboje sa 61 bodom, e sad trenutni omjer u sezoni je, prva tekma 2-2 a druga pobjeda frejusa 3-1, dakle u medusobnim su ogledima bolji, a posto nisam siguran da li se prije gleda gol razlika ili medusobni omjer, sto se tice gol razlike, frejus je trenutno na +10 dok je bastia na +4, dakle i u tom slucaju frejus ostaje treci, naravno ako se ne dogodi cudo i bastia pobijedi 7 razlike! a jos jedna stvar, bastia igra protiv prvoplasiranog, dakle na temelju statistike meni ova utakmica jako mirise na remi pa cu je u svakom slucaju ispratit. sretno!

3 Etoile Frejus Saint-Raphael 37 16 12 9 51 : 41 10 60 Viši rang
4 Rouen 37 17 8 12 48 : 36 12 59
5 CA Bastia 37 17 7 13 54 : 50 4 58

...tablica drugačije govori...prvi pratitelj je rouen i na bod je zaostatka, igra kući i u slučaju pobjede frejus sa x-om ispada...ili se varam... ????
By melo7
maxeta said

melo7 said

3 Etoile Frejus Saint-Raphael 37 16 12 9 51 : 41 10 60 Viši rang
4 Rouen 37 17 8 12 48 : 36 12 59
5 CA Bastia 37 17 7 13 54 : 50 4 58

...tablica drugačije govori...prvi pratitelj je rouen i na bod je zaostatka, igra kući i u slučaju pobjede frejus sa x-om ispada...ili se varam... ????

Rouenu je oduzeto 3 boda odlukom Federacije, neznam zasto ali tako pise, tako da su oni onda na 56 bodova.
By sanjin-ri
#10951 Hokej: Pittsburgh - Ottawa 1 1,75
Pittsburgh danas ima priliku prvi završiti polufinalnu seriju i ući u finale. To je izborio uvjerljivom pobjedom u zadnjoj gostujućoj utakmici kod Ottawe 7:3. Danas mislim da pred rasprodanim stadionom će lako riješiti Ottawu jer su puno bolja momčad i igraju u odličnoj formi.

Nogomet: Laval - Chatearoux 1 1,63
Laval se nalazi na posljednjem mjestu koje osigurava spas u lizi i danas pobjedom osigurava definitivno opstanak u lizi. Njihov protivnik je miran u sredini ljestvice bez nekih ambicija i mislim da danas motivirani domaćin će od početka napasti i krenuti prema toliko potrebnoj pobjedi.
By melo7
melo7 said

red star - frejus 2-1 lose :/

nazalost nije proslo, frejusa je stajao crveni karton u 37min i boda i doigravanja, primili su gol u 84min za 1-2, bastia je pobijedila i upala na 3.mjesto koje vodi u doigravanje za 2.ligu. steta, bilo je blizu.
By maajsta
#10958 01:30 Pittsburgh-Ottawa 1 (1,75)

Večeras je na rasporedu 5 utakmica doigravanja u NHL. Po meni je ovdje sve jasno, Pittsburgh ima prednost 3:1 i zasigurno sam siguran da će vecčeras pred svojim navijačima ostvariti pobjedu. U zadnja tri meča protiv Otawe pobjeđivali su sa dva ili više golova razlike. Pobjede nisu dolazile u pitanje i sve su rutinski odrađene. Prilog ovome ide zadnja pobjeda u gostima protiv Otawe, tako da nema sumnje u pobjedu domaćina. Kvalitet i domaća publika su dva faktora koja će uticati na večerašnju pobjedu.

Ulog: 8/10
Kladionica: FortunaWin
By mhkladionicar
#10961 Nogomet, EUROPA: Liga Prvaka - Finale
20:45 Bayern-Dortmund 1 @ 2.05 (bet-live)

veceras igraju dvije najbolje ekipe evrope i zasluzeno su u finalu pokazali su tokom citave sezone da igraju najbolji fudbal dokaz tome je bilo polufinale kada je dortmund lagano izbacio reala i potpuno zasluzeno usao u finale dok je bayern razbio ekipu koja je godinama bila sami vrh fudbala a to je barcelona bavarci su kod kuce uzeli 4:0 poslije te utakmice je bilo dosta kritika na sudiju ali bayern je pokazao da ta pobjeda nije bila slucajnost i pobjedili su u gostima barcu 3:0 tako da su ih izbacili sa ukupnih 7:0 i tesko ce iko tako razbiti spanskog prvaka,ovo je bayernovo trece finale u samo 4 godine 2010. su igrali protiv intera i izgubili 2:0 u toj utakmici su bili bez riberya i vidjelo se koliko im je falio,onda su 2012. kod kuce na alianz areni igrali finale protiv chelsea i bili su dominantni tokom citave utakmice poveli pred kraj utakmice ali je onda chelsea dobio taj prvi korner i iz prve sanse u 89min dosli do gola,bayern je bio u soku ali su nastavili igrati istim ritmom i dobili su cak penal u produzetcima i robben je sutirao i promasio,poslije toga su dosli penali i opet bavarci nisu imali srece chelsea je promasio prvi i bayern je vodio citavo vrijeme sve dok nije olic promasio i na kraju schweinsteiger pogadja stativu bio je to jedan od najtezih bayernovih poraza,veceras ce biti silno motivisani da pobjede dortmund i ovo su utakmice za velike igrace a bayern ima takve igrace tu je njihov vodja schweinsteiger,lahm,ribery,robben,neuer,muller... sve su to igraci sa velikim iskustvom i znaju kako igrati u ovakvim utakmicama dok je dortmund jos uvijek ekipa sa dosta mladih igraca koji imaju kvalitet ali nemaju iskustva vidjelo se i protiv malage da im fali ona smirenost malo je falilo da ispadnu a trebali su rjesiti tu utakmicu vec u gostima isto tako protiv reala su igrali odlicno ali nisu iskoristili silne prilike i real je bio blizu da u zadnjih 10min izbaci dortmund to su te stvari koje velike ekipe nece dozvoliti a bayern je jedna od takvih ove sezone su pokazali da su trenutno najbolja ekipa u evropi osvojili su lagano bundesligu u finalu su njemackog kupa a u ligi prvaka su odigrali odlicnu sezonu jedini minus je ona utakmica protiv arsenala gdje su odigrali mozda najslabijiu utakmicu ove godine ali nakon toga su poceli opet igrati kako znaju izbacili su veliki juventus u cetvrtfinalu lagano sa po 2:0 i onda barcelonu ukupno 7:0 mislim da cemo i veceras gledati dominaciju bayerna i pobjedu jer ako sad ne pobjede onda stvarno ne znam kad ce posto su u ovoj formi najbolji bayern ikada po meni cak i bolji od one ekipe iz 2001. koja je osvojila ligu prvaka i imale velike igrace,dortmund ce danas imati problema sa prvom postavom jer nema gotzea njihov najbolji igrac uz reusa tu je jos ozljedjeni piszczek koji igra desnog beka i koji mora na operaciju ali je odlucio da ce igrati ovo finale i samim tim rizikuje jos tezu ozljedu i pitanje je kako ce se snalaziti sa riberyem i koliko snage ima,tu je i hummels koji je imao povredu noge ali sinoc je izjavio kako ce ipak biti spreman,tako da ce umjesto gotzea najvjerovatnije igrati grosskreutz na lijevom krilu a samim tim bi reus treba igrati iza lewandowskog,imaju odlicnu mladu ekipu ali kako stavri stoje tesko ce ih sve zadrzati za iducu sezonu kako znamo gotze je vec potpisao za bayern dok je lewndowski isto odlucio napustiti klub tu je i odlicni gundogan koji je trazen od dosta klubova i koliko sam cuo ima klauzulu u ugovoru po kojoj moze otici iz dortmunda kao sto je to bilo i sa gotzeom tako da ce biti interesantno vidjeti ko ce iduce godine sve igrati u dortmundu,vratimo se utakmici veceras je bayern veliki favorit i po kladionicama ali i na terenu i ja kao veliki navijac bayerna moram odigrati na svoj tim ali i da sam neutralan sigurno bi igrao na njih jer su pokazali tokom citave sezone svoju klasu ruku na srce dortmund je isto odigrao odlicno ali spomenuo sam te slabosti koje su bile vidljive u utakmicama protiv malage i reala i upravo mislim da ce taj faktor veceras odluciti bayern ima puno vise igraca koji znaju igrati u ovakvim utakmicama i tesko je zamisliti da ce bavarci izgubiti i trece finale nakon 2010. i 2012.,sto se tice prve postave bayerna svi ce igrati nema ozljedjenih igraca tako da cemo na golu gledati neuera ispred njega ce biti lahm-boateng-dante i alaba ispred njih schweinsteiger i martinez na krilima robben i ribery i iza mandzukica sjajni muller,kod dortmunda ce biti ista formacija samo sto ce gotze falitii ovako bi trebala formacija izgledati na golu weidenfeller-schmelzer-subotic-hummels-piszczek-gundogan-bender-grosskreutz-reus-blaszczykowski-lewandowski ove sezone su bayern i dortmund igrali tri puta i cak dva puta je bilo 1:1 dok je bayern jednu pobjedio 1:0 i to u njemackom kupu statisticki gledano bayern je bio bolji u dvije utakmice samo je slabiji bio u zadnjoj utakmici u dortmundu kada je bilo 1:1 ali u toj utakmici je igrala bayernova druga postava cak je alaba igrao lijevo krilo,igrali su i pizarro,gomez,rafinha,shaqiri... nadam se da cemo uzivati svi veceras u ovoj utakmici ocekuje se spektakl i neka bolji pobjedi a vjerujem da ce to biti bayern jer ranjeni lav je najopasniji i bavarci ce biti silno motivisani da nakon propustene prilike prosle godine osvoje ligu prvaka