Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By melo7
#10963 Borussia Dortmund - Bayern Munchen kp2 1.40

znaci finale lige prvaka u Londonu, igram na bayern iz jednostavnog razloga sto je ove sezone malo je reci nezaustavljiv, poharali su prvenstvo, u finalu su njemackog kupa, te u finalu lige prvaka, sto reci za momcad koja jednu barcelonu razmontira sa 7-0 u polufinalu lige prvaka, i to potpuno zasluzeno, cijenim borussiu i volim njihov nogomet ali mislim da nemaju sanse protiv ovakvog bayerna, bavarci krecu u najjacem mogucem sastavu, izuzev kroosa i badstubera, dok borussia krece bez ponajboljeg igraca maria gotzea koji je sljedece sezone bayernov igrac, bayernu je ujedno ovo 3. finale u 4 godine i mislim da ce napokon biti 3 sreca jer su to i zasluzili, jednostavno ne vidim sansu da danas izgube ali se ipak branim sa konacnim pobjednikom jer se nikad nezna, bez obzira na sve.

Deportivo Malacateco - Deportivo Petapa 1 1.33

vjerojatno mnogi nisu culi za ove klubove ali stvar je ovakva, radi se o 1.gvatemalskoj ligi koju osobno jako volim igrati jer je izrazito domacinska a vise manje su uvijek dobre kvote na favorite, oko 1.3, 1.4, 1.5. znaci ovako, d.malacateco, 2. ekipa lige sa 36 osvojenih bodova, od toga omjer kod kuce 10 utakmica, 9 pobjeda, 1 remi, gol razlika 18-2, naravno najbolji domacin lige, makar su ovdje svi izraziti domacini ali malacateco je i tu najbolji, zatim d.petapa, 10. ekipa lige (od 12) sa 20 osvojenih bodova od cega su samo 2 uzeli sa gostovanja, znaci u 10 utakmica u gostima imaju 2 remija i 8 poraza sa gol razlikom 5-23, to ih cini 10.gostom lige (ima i gorih), sto drugo da vam kazem nego da igram 1 pa sto bude, rijetko se dogodilo da me iznevjere opcenito ekipe u toj ligi pa se tako nadam ponovno pobjedi domacina.

Budapest Honved - Egri 1 1.13

dakle susret 1.madarske lige, honved se bori za europu i vrlo je izjednacena situacija u tom dijelu tablice tako da danas nemaju pravo na nikakve kikseve, 2 su kola do kraja i jednostavno ovakve utakmice moraju pobijedivati, pogotovo kad se zna da je egri vec odavno ispao iz lige te jedva cekaju da se zavrsi sezona, ujedno najgori su gost lige sto je i logicno te su u nizu od 7 uzastopnih poraza na gostovanju, odnosno u zadnjih 16 utakmica su upisali 14 poraza, pa eto ako netko trazi dodatni par, mislim da s ovim ne bi trebalo biti problema.

fortunawin
By sanjin-ri
#10967 Lech Poznan - Biel Biala 1 1,40
Lech poznan danas ima priliku doći na tri boda Legii uoči posljednja dva kola. Igra protiv posljednje plasirane momčadi prvenstva koja zaostaje 3 boda za zonom spasa i ovo je utakmica koja puno znači objema ekipama. Ipak veliku prednost ima domaćin koji ima puno jaču ekipu i neće ostaviti nikakve šanse gostima u ovoj utakmici. Sigurna pobjeda Lecha.

Sion - Thun 2 1,85
DOmaći Sion grca u financijskim problemima i posljednje utakmice igra katastrofalno. Gube uvjerljivo i sve više padaju na ljestvici a sve zahvaljujući vlasniku kluba koji je potjerao stožerne igrače i doveo u prvu momčad nekoliko juniora. Thun je samo bod iza Siona i danas ima veliku priliku preskočiti ga na ljestvici. Mislim da će tu priliku i iskoristiti.
By UncleDrew
#10969 Chelsea -ManCity oba daju gol DA 1,55

Chelsea i City igraju prijateljsku utakmicu u Americi na njihovoj zajedničkoj turneji i ovo se više igra za publiku i veće zanimanje za nogomet u Americi tako da će se igrati otvoreni nogomet bez nekakvih obrana isprobavati će se neki igrači koji nisu baš igrali u sezoni tako da očekujem izmjenjene sastave uz lijep nogomet bez neke filozofije i mislim da će završiti slično kao kad su prije 2 dana igrali kad je ostalo 4:3 za City također možete probati i opciju oba gol 3+ koja bi također trebala proći bez nekih većih problema.

FC Sion-FC Thun 2 1,70

Sion u ogromnim problemima što pokazuju i rezultati u zadnje 3 utakmice gdje su poniženi redom od St. Gallena (5:0), Grasshopersa (4:0) da bi ih u zadnjem kolu posljednja momčad sa tablice Servette ih ponizila sa čak 4:0.Neki igrači su protjerani iz prve momčadi tako će i danas u sastavu biti juniori i zaista mislim da će se ova agonija Siona nastaviti.S druge strane Thun dolazi u sasvim drugačijem raspoloženju igraju u dobroj formi u zadnje vrijeme i sada su vrlo blizu plasmanu u europu i za to im treba pobjeda danas da na tablici preskoče Sion i mislim da će oni to i učiniti jer su u ovom trenu kvalitetnija momčad ali što je i najvažnije u naletu su i vjeruju da mogu doći do europe dok je s druge strane Sionu tonu sve lađe.

Sretno tko prati!!

https://www.facebook.com/pages/Uncle-Drew-NBA/459844800775198?ref=stream&hc_location=stream
By MvP39
#10971 Borussia Dortmund(h1:0) – Bayern Munchen 2 (2,88)
Neki su vec objasnili sve. Ja nemam sto dodati. Igram na hendikep iz razloga sto me Bayern najvise o svih klubova impresionirao, uz to njihov sam fan i ocekujem da sa punim sastavom razguze Borussiu. Tipkovnica mi se pokvarila pa tipkam misem preko desktop tipkovnice i dosta mi je tesko pisat, inace bi i napiso normalnu analizu.
By zutiii
#10978 Bayern u kombinaciji sa galatasarayom košarkom je donijela lijepe pare,ajmo tako nastavit i sutra :)
Broj poena igrača Delaš A. (-12,5+) VIŠE
Iskreno,začudila me ovako niska margina na Delaša iz razloga što je protiv cedevite inače izrazito učinkovit,pogotovo doma.Pa im je tako ove sezone redom zabijao 19,22,20 i 0.O ovoj zadnjoj utakmici ne želim puno govorit,jer što reći za momčad(zadar) koja se u Zagrebu zaledi i izgubi od cedevite 30 razlike nakon što ih je pobjedila doma 3 dana prije toga.Što općenito reći o momcadi cija se igra temeljila na jadnim pokusajima Travisa sa uljetanjem u reket i ostatka kojih je strah pucati na koš.Zadar je definitivno domaćinska ekipa i očekujem gustu utakmicu,također i što je ovdje bitno,očekujem pravog Antu Delaša,očekujem da ga ponese atmosfera prepune dvorane kao što to obično biva,jer bez njegovog šuta koji ih je pogurao u prvoj utakmici,nemaju što tražit protiv cedevite.
Broj poena igrača Tomas(-15,5+) VIŠE
Ovdje ću biti vrlo kratak jer su stvari sasvim jasne.Wright se ozljedio i Tomas preuzima odgovornost team carriera.U Zadru je ubacio 19 poena uz 58% šuta,u Zagrebu je ubacio 20 uz impresivnih 88% šuta(falio samo jedan šut).Kao što sam već spomenuo,ne očekujem ni približnu reprizu utakmice iz Zagreba tako da će Tomas morati još jače potegnuti i očekujem lagan prelaz ove granice.

ulog 7/10
koefc 3.42
SuperSport

Sretno tko prati!
By Master Yoda
#10980 30.5/Carreno Busta P. - Federer R. manje 1,85

istina da federer više nije onaj pravi, ali ovo je pretjerana granica za susret 1.kola. carreno busta je španjolac koji nije igrao pošten turnir već dugo vremena, nastupa samo po challengerima i tamo ima uspjeha, ali ovo je ipak veći nivo od challengera i mislim da nema šanse protiv federera, ovih 30,5 bi značilo tri puta po 6:4 a ja mislim da će roger to riješit i puno prije i uvjerljivije

ulog: 7/10
kladionica: Favorit
By UncleDrew
UncleDrew said

Chelsea -ManCity oba daju gol DA 1,55

Chelsea i City igraju prijateljsku utakmicu u Americi na njihovoj zajedničkoj turneji i ovo se više igra za publiku i veće zanimanje za nogomet u Americi tako da će se igrati otvoreni nogomet bez nekakvih obrana isprobavati će se neki igrači koji nisu baš igrali u sezoni tako da očekujem izmjenjene sastave uz lijep nogomet bez neke filozofije i mislim da će završiti slično kao kad su prije 2 dana igrali kad je ostalo 4:3 za City također možete probati i opciju oba gol 3+ koja bi također trebala proći bez nekih većih problema.

FC Sion-FC Thun 2 1,70

Sion u ogromnim problemima što pokazuju i rezultati u zadnje 3 utakmice gdje su poniženi redom od St. Gallena (5:0), Grasshopersa (4:0) da bi ih u zadnjem kolu posljednja momčad sa tablice Servette ih ponizila sa čak 4:0.Neki igrači su protjerani iz prve momčadi tako će i danas u sastavu biti juniori i zaista mislim da će se ova agonija Siona nastaviti.S druge strane Thun dolazi u sasvim drugačijem raspoloženju igraju u dobroj formi u zadnje vrijeme i sada su vrlo blizu plasmanu u europu i za to im treba pobjeda danas da na tablici preskoče Sion i mislim da će oni to i učiniti jer su u ovom trenu kvalitetnija momčad ali što je i najvažnije u naletu su i vjeruju da mogu doći do europe dok je s druge strane Sionu tonu sve lađe.

Sretno tko prati!!

https://www.facebook.com/pages/Uncle-Drew-NBA/459844800775198?ref=stream&hc_location=stream

lagani WIIIIIIN
By melo7
melo7 said

Borussia Dortmund - Bayern Munchen kp2 1.40

znaci finale lige prvaka u Londonu, igram na bayern iz jednostavnog razloga sto je ove sezone malo je reci nezaustavljiv, poharali su prvenstvo, u finalu su njemackog kupa, te u finalu lige prvaka, sto reci za momcad koja jednu barcelonu razmontira sa 7-0 u polufinalu lige prvaka, i to potpuno zasluzeno, cijenim borussiu i volim njihov nogomet ali mislim da nemaju sanse protiv ovakvog bayerna, bavarci krecu u najjacem mogucem sastavu, izuzev kroosa i badstubera, dok borussia krece bez ponajboljeg igraca maria gotzea koji je sljedece sezone bayernov igrac, bayernu je ujedno ovo 3. finale u 4 godine i mislim da ce napokon biti 3 sreca jer su to i zasluzili, jednostavno ne vidim sansu da danas izgube ali se ipak branim sa konacnim pobjednikom jer se nikad nezna, bez obzira na sve.

Deportivo Malacateco - Deportivo Petapa 1 1.33

vjerojatno mnogi nisu culi za ove klubove ali stvar je ovakva, radi se o 1.gvatemalskoj ligi koju osobno jako volim igrati jer je izrazito domacinska a vise manje su uvijek dobre kvote na favorite, oko 1.3, 1.4, 1.5. znaci ovako, d.malacateco, 2. ekipa lige sa 36 osvojenih bodova, od toga omjer kod kuce 10 utakmica, 9 pobjeda, 1 remi, gol razlika 18-2, naravno najbolji domacin lige, makar su ovdje svi izraziti domacini ali malacateco je i tu najbolji, zatim d.petapa, 10. ekipa lige (od 12) sa 20 osvojenih bodova od cega su samo 2 uzeli sa gostovanja, znaci u 10 utakmica u gostima imaju 2 remija i 8 poraza sa gol razlikom 5-23, to ih cini 10.gostom lige (ima i gorih), sto drugo da vam kazem nego da igram 1 pa sto bude, rijetko se dogodilo da me iznevjere opcenito ekipe u toj ligi pa se tako nadam ponovno pobjedi domacina.

Budapest Honved - Egri 1 1.13

dakle susret 1.madarske lige, honved se bori za europu i vrlo je izjednacena situacija u tom dijelu tablice tako da danas nemaju pravo na nikakve kikseve, 2 su kola do kraja i jednostavno ovakve utakmice moraju pobijedivati, pogotovo kad se zna da je egri vec odavno ispao iz lige te jedva cekaju da se zavrsi sezona, ujedno najgori su gost lige sto je i logicno te su u nizu od 7 uzastopnih poraza na gostovanju, odnosno u zadnjih 16 utakmica su upisali 14 poraza, pa eto ako netko trazi dodatni par, mislim da s ovim ne bi trebalo biti problema.

fortunawin

borussia-bayern 1-2 WIN!
budapest honved-egri 3-0 WIN!
d.malacateco-d.petapa igraju danas u 23h, neznam zasto ali eto
By melo7
#10995 Valencia - granada 1 1.24

dakle valencia kod kuce docekuje granadu 2 kola prije kraja spanjolskog prvenstva, valencia na 5.mjestu bodovno izjednacena sa cetvrtim real sociedadom s kojim vodi mrtvu utrku za 4.mjesto i nastup u ligi prvaka, danas jednostavno moraju doci do pobjede protiv ekipe granade koja se nalazi u donjem dijelu tablice i koja jos teoretski moze ispasti ali je mala vjerojatnost za to, tj. trebalo bi se poklopiti jako puno rezultata da se to i ostvari. znaci rezultatski im ne znaci ova utakmica mnogo dok valencia jednostavno nema pravo na bilo kakav kiks pred svojim navijacima jer bi se inace u zadnjoj utakmici sezone trebali vaditi protiv vrlo dobre seville i to u gostima, druga stvar je sto real sociedadu danas dolazi real madrid i u kakvoj god su oni situaciji nakon izgubljenog finala ipak je bolje igrati doma sa granadom nego sa galacticosima. dakle, ocekujem pobjedu valencie i ostanak u borbi za to 4.mjesto i ligu prvaka sto im je vjerojatno i bio cilj prije sezone.

Vit. Guimaraes - Benfica 2 1.30

dakle finale portugalskog kupa, sto reci za ekipu benfice koja je par tjedana prije kraja sezone vodila borbu za trofej na sva 3 fronta i onda im se dogodi da im finale domaceg kupa ostaje jedina sansa za trofejom ove sezone, znaci nakon utakmice s portom u kojoj su izgubili u 92min i utakmicu i prvenstvo rezultatom 1-2 uslijedilo je finale europske lige i identicna situacija, poraz 1-2 i kasno primljeni gol ivanovica za slavlje chelseaja, dakle ostaje im jedino ovo danas i nadam se da im se nece dogoditi kao u prethodna dva 'finala' gdje su ostali kratki u zadnjim minutama utakmice, nadam se da su skupili glave i da ce danas uzet taj trofej i koliko toliko se utjesiti na kraju ovakve sezone.

Federer - Carreno Busta zbroj gemova 30,5 - 1.80

susret 1.kola roland garrosa i svima nam dobro poznatog rogera sa malo poznatim spanjolcem, mislim da je ovo preveliko postavljena granica jer mislim da nebi trebalo tu biti problema za velikog svicarca, jednostavno igra odlican tenis i dalje unatoc godinama i ovakve susrete bi trebao zavrsavati lako u 3.seta sto ocekujem i danas. inace njegov suparnik, iskreno nisam cuo za njega, ali vidim da uglavnom igra challengere i nema nekih posebnih rezultata tako da smatram da ce roger ovo rijesiti prilicno lako u svoju korist.

fortunawin
By Master Yoda
#10998 Dinamo Zagreb-Hajduk Split 1 @ 1,70 Supersport

ovo je poklon bon za danas, hajduk na maksimir dolazi totalno prazan nakon osvajanje kupa u srijedu. u zagreb su doputovali bez jako puno standardnih igrača: vuković, maglica, caktaš, blažević, andrijašević, vršajević i jozinović neće bit na raspolaganju igoru tudoru. s druge strane dinamo ima sve raspoložive igrače i najavili su da žele završiti ovo prvenstvo kako spada, a to je pobjedom protiv najvećeg rivala pred domaćom publikom, preporučam i f+2 po koeficijentu 2,80 ali jedinica je poklon bon po meni

ulog: 7/10