Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Miki28
UcenikBGD wrote:Evo i ovde da kazem Milošketu82 za Gogu Bitadzea! Budući nba star. Novi Nikola Jokić Miška Raznjatovića!!! Zapamtite to! Dečko će uz Dončića i Jokića biti top tri evropljanina u nba

Unicorn nista?
By UrosGospodarVremena
Miki28 wrote:Uki, imas neki poseban razlog zasto bas njih?

CP3 je kriminalan, i mislim da mu je omasena grana za 2p sigurno, svi znamo kakva je Indiana u odbrani (tj Collison) na PG, proslu tekmu samo 9p dao. The beard is back, i znamo ko ce da siluje loptu, sigurno niko drugi nego on.Sto se tice Tima, za njega doduse nista specijalno, ali vidim da je dobar u b2b tekmama, minutaza je identicna, plus, Fournier nije Bog zna sta kakav defanzivac. Za Jokaru nemam nekakav specijalan razlog, cisto na osecaj. A sto se tice LBJ-a, ne volim da igram superstar igrace, ali mi se svidja 27.5 (u Socceru sam video da je 26.5, tako da trenutno Mozzart ima bolju ko hoce under). Vidim da svi ucestvuju u napadu i da nije igrac koji ce nositi ekipu, vec da ima i drugih koji ce postizati poene (ne kao u Cavsima).
By baja papaja
#109652 Cekaj ako Lebron nije igrac koji ce nositi ekipu ko je onda? Ako on ne "nosi" svoju ekipu koji drugi igrac to radi? Igra standardno odlicno ove godine ali smo se svi valjda navikli na takve partije pa je to normalno. Igraju kuci sa Hawksima, te utakmice moraju da dobijaju ako hoce u po, njega nema tu ko da zaustavi i ako se bude lomilo on ce biti taj koji ce jurisati na kos. Hawksi igraju standardno lose, ali cini mi se bolje nego prosle god i to je ta ekipa koju ako krene sut mogu dobiti svakoga pa je pitanje hoce li ih Lejkersi koji su ove sezone odigrali gomilu gustih meceva oduvati. Niko iz Atlante ne moze zaustaviti Kralja ovde. Meni ima vise logike igrati ga over na tih 26.5 ili ga ne pipati.
By UrosGospodarVremena
baja papaja wrote:Cekaj ako Lebron nije igrac koji ce nositi ekipu ko je onda? Ako on ne "nosi" svoju ekipu koji drugi igrac to radi? Igra standardno odlicno ove godine ali smo se svi valjda navikli na takve partije pa je to normalno. Igraju kuci sa Hawksima, te utakmice moraju da dobijaju ako hoce u po, njega nema tu ko da zaustavi i ako se bude lomilo on ce biti taj koji ce jurisati na kos. Hawksi igraju standardno lose, ali cini mi se bolje nego prosle god i to je ta ekipa koju ako krene sut mogu dobiti svakoga pa je pitanje hoce li ih Lejkersi koji su ove sezone odigrali gomilu gustih meceva oduvati. Niko iz Atlante ne moze zaustaviti Kralja ovde. Meni ima vise logike igrati ga over na tih 26.5 ili ga ne pipati.

Mislio sam nositi u smislu kao kad je nosio Cavse, tad se covek ubijao od igre, sad malo manje jer ima pored sebe igrace koji ce davati poene, a ne one iz Cavsa koji su ne daj Boze.
By nbaspecialtips
#109660 " sto dodje oko 71% i to sve.bez ijedne analize nego pukom pretpostavkom"
Ne treba polemisati posle ovoga. Kao eto cudno je sto se slucajno nesot moze desit. Ja bih ti perorucio par linkova za buducnost:

https://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%92%D ... 1%9B%D0%B0

https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q ... Ue9wKqLUFK

"A kinesko tržište? Jel se i tamo obrće sve zajedno 200$?" Klade se na performanse igraca isto koliko i Amerikanci. Pitanje je dal na svaku stotu okladu gdje se ganja pobjednik il hendikep imas makar jednu okladu na igraca (vjerovatno nemas jer ni u evropi nije daleko bolje stanje, a daleko se vise kladimo na igrace)
Last edited by nbaspecialtips on 11 Nov 2018, 20:58, edited 1 time in total.