Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Alexey35
#109661 Sinoc su Rakete koristile devet igraca u rotaciji, jedan otpao(Grin) ostala jos tri. Jedan od te trojice se ne libi da zvekne vise lopti nego Harden, plus sto dolazi sa klupe pa ne mora apsolutno nikom da dodaje. Granica vise nego primamljiva iako se ocekuje mec na mali broj poena ovo jednostavno mora da se proba jer Karmelo i ovaj mec preskace. Do sada usled raznih peripetija je samo tri puta sa klupe pocinjao iako bi to trebalo da mu bude primaran zadatak i prosek na tom malom uzorku kaze 18 suteva iz igre i 9 trojki po mecu. Ovde u minus moze da zaglavi samo ako bude imao 7% suta iz igre,a nadamo se da to nece biti slucaj.

E.Gordon over 15,5
By baja papaja
#109664 Jbt Urose jesi ti to provalio vinjak ili nas samo zajebavas? Lebron ima jacu rec od trenera u svakoj ekipi, covek sam sebi sastavlja tim, kakva ti je to prica da ne zavisi sve od njega? Ako bude gusto nece loptu dati Mekgiju vec ce naravno on ici na kos. Vidim govoris b2b utakmica, covek je ubedljivo najspremniji u ligi i ta b2b utakmica nema nikakve veze. Lejkersi idu na pobedu pred svojim navijacima i u mojim ocima taj under nema nikakvu vrednost...
Srecno ti bilo svakako.
By nbaspecialtips
Mr. No wrote:Ne bih da duljim raspravu na temu,ali kada neko nadje kinesko trziste koje nudi nba igrace neka nam javi. Ja ga jos nisam vidio!

Ne mozes objasnit ljudima. Gdje god se vrte veliek pare nema ovih zajebancija tipa igraci, nego se samo klade na hendikepe, total over/under i pobjednike... i kladionice rade na posve drugaciji nacin (gdje oni imaju sigurnu trenutnu zaradu, dok ove nase kladionice imaju sigurnu dugorocnu zaradu- zakonom vjerovatnoce i velikih brojeva)
By vintage1978
baja papaja wrote:Jbt Urose jesi ti to provalio vinjak ili nas samo zajebavas? Lebron ima jacu rec od trenera u svakoj ekipi, covek sam sebi sastavlja tim, kakva ti je to prica da ne zavisi sve od njega? Ako bude gusto nece loptu dati Mekgiju vec ce naravno on ici na kos. Vidim govoris b2b utakmica, covek je ubedljivo najspremniji u ligi i ta b2b utakmica nema nikakve veze. Lejkersi idu na pobedu pred svojim navijacima i u mojim ocima taj under nema nikakvu vrednost...
Srecno ti bilo svakako.

Nema veze b2b za Lebrona ko Lebrona...on ih po svojoj fizičkoj spremi može odigrat deset za redom sa 10min pauze...ali b2b ima veze sa onima koji ga plačaju...a svakom b2b se podiže rizik za ozljedu.
Moram se s Urošem složit u ovom slučaju...ili ga ne dirat ili odigrat under, pogotovo na 27,5pts.
E sad...koliko su Lakersi spremni raubat Lebrona, doma, protiv najgore ekipe lige koju mogu dobit s "kadetima"...to ostavljam sad njima. Imajući na umu da Lebron nije "killer" koji te jedva ceka napunit, nego više razigravač...cak ću se drznit i reć alibi igrac (al to je za neku drugu temu) puno više argumenata ima za under nego za over. Iako ne kazen da neće zabit 50pts...jer cinjenicno stanje je da to moze ako zeli.
By vintage1978
nbaspecialtips wrote:Slazem se sve, planirao sam mozda manji single, na kraju nisam posto sam vec odigrao mcgija na 22,5 pra under;
Jamesa onda stavio na wwinu u multi 28,5 margina tamo

28,5pts bi uzeo odma under...recimo u Super Sportu je 1.70 na under od 28,5pts, u Hrvatskoj Lutriji je under na 27,5pts 2.05 kvota....na bet365 je po 1.83 na 27,5pts na over i under...na kraju ce izac vijest da ga suše :)