Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By UrosGospodarVremena
vintage1978 wrote:
baja papaja wrote:Jbt Urose jesi ti to provalio vinjak ili nas samo zajebavas? Lebron ima jacu rec od trenera u svakoj ekipi, covek sam sebi sastavlja tim, kakva ti je to prica da ne zavisi sve od njega? Ako bude gusto nece loptu dati Mekgiju vec ce naravno on ici na kos. Vidim govoris b2b utakmica, covek je ubedljivo najspremniji u ligi i ta b2b utakmica nema nikakve veze. Lejkersi idu na pobedu pred svojim navijacima i u mojim ocima taj under nema nikakvu vrednost...
Srecno ti bilo svakako.

Nema veze b2b za Lebrona ko Lebrona...on ih po svojoj fizičkoj spremi može odigrat deset za redom sa 10min pauze...ali b2b ima veze sa onima koji ga plačaju...a svakom b2b se podiže rizik za ozljedu.
Moram se s Urošem složit u ovom slučaju...ili ga ne dirat ili odigrat under, pogotovo na 27,5pts.
E sad...koliko su Lakersi spremni raubat Lebrona, doma, protiv najgore ekipe lige koju mogu dobit s "kadetima"...to ostavljam sad njima. Imajući na umu da Lebron nije "killer" koji te jedva ceka napunit, nego više razigravač...cak ću se drznit i reć alibi igrac (al to je za neku drugu temu) puno više argumenata ima za under nego za over. Iako ne kazen da neće zabit 50pts...jer cinjenicno stanje je da to moze ako zeli.

Da, b2b nema veze sa njim, on je bukvalno fizicki najspremniji igrac u NBA-u, definitivno, tako da se to b2b na njega nije odnosio kao na umor. Sto se tice da ima jacu rec od trenera, to jeste, pa Cavsima je trener otisao letos, ne sad, tj sam LeBron. Ali kao sto vintage kaze, igraju protiv najgore ekipe, i ne verujem da ce sad ici da se raspuca, nego pre da ih razigrava. Sta on ima da se sad raspucava za koga znaju da moze zabiti 40p, bolje je bas protiv ovakvih ekipa da razigrava mlade igrace kao sto su Ingram i Kuzma da postizu poene nego on.
By TajKyH
#109680 Ja odigrao Anteto... 26,5 + (reket denvera nimalo pouzdan sa Jokicem koji ce jos morati da izlazi na Lopeza)
Nurkic 14,5 - (lepo Boston brani ove drvljače)

Na osecaj bih jos dodao
Hardaway 23,5 -
Jokic triple-double 30-15-10 (moram sledece nedelje otici u meridian da trazim kvotu za Jokicev TD za neki mec...bas da vidim kolko ce me razocarati)
G.Harris 17,5+