Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By ahmony
Miki28 wrote:Koji kurac dolazis na forum i tu mi baksuziras i trazis opravdanja? Zabolje me kurac za tebe i tvoje crne misli i nemon da si vise to ostavio odje na.forum. ako te strah preskocis i ne kenjaj

Nisam se tebi obratio i zamolit cu te da ubuduce ignorises moje postove? Ok?

Ovaj forum i sluzi za konsultacije i misljenja, po cemu se ova tema zove KOMENTARI, ja sam iznio svoj komentar iz razloga sto gober dva puta ostao vec manje protiv gasola i postao je najjigraniji par na planeti sigurno, odigrao sam ga i ne kazem da nece doc, ali me malo strah toga sto je public bet nikad veci

Jednostavno odjebi od mene molim te, ako zelis imat normalnu komunikaciju moze, zajebavat i sprdat se samnom neces kao sa ostalim.
By Miki28
#109775 I ti si izmislio toplu vodu? Sto nisi dosao pa komentarisao to isto prvi put kad su igrali pa onda drugi put? Sto nisi komentarisao kad je Jokica napravio debilom? Sto nisi kukao kad je Embiida vratio na fabricka podesavanja? Sto nisi dosao pa se pribojavao zadnjih 5-6 godina?

Koja je poenta tog komentara sad? Pojacao uplatu pa se ukenjao?

Svaki centar protiv Mark Gasola je public bet godinama i sta mi ti sad tu filozofiras i izmisljas toplu vodu? Pravis neki alibi da bi sutra dosao odje u fazonu jesam rekao? Cemu to?
By Bojke
vanjaBL wrote:Nisam primjetio da je neko danas spominjao Davisa 27,5 + i George 24,5 + isto po meni solidni tipovi

Vanja, moze razlog za Davisa? Posto sam imao nameru udariti ga under, msm da ce ih otresti Toronto, a i ici na Ibaku i Valanciunasa nije bas lagano, tu su i Siakam i Anunoby, sjajne atlete i defanzivci, sigurno mogu dosta otezati posao...
Takodje i meni se svidja Leonard 24.5+, Schroeder 18.5+, Aldridge 21.5+, WCS 14.5+, Beal 22.5+ (mozda i Wall po istoj grani), Whiteside 14.5-, D. Jordan 11.5+...
By Teo
Bojke wrote:
vanjaBL wrote:Nisam primjetio da je neko danas spominjao Davisa 27,5 + i George 24,5 + isto po meni solidni tipovi

Vanja, moze razlog za Davisa? Posto sam imao nameru udariti ga under, msm da ce ih otresti Toronto, a i ici na Ibaku i Valanciunasa nije bas lagano, tu su i Siakam i Anunoby, sjajne atlete i defanzivci, sigurno mogu dosta otezati posao...
Takodje i meni se svidja Leonard 24.5+, Schroeder 18.5+, Aldridge 21.5+, WCS 14.5+, Beal 22.5+ (mozda i Wall po istoj grani), Whiteside 14.5-, D. Jordan 11.5+...

Nema ti Vanja razloge on pogleda listu vidi najvece granice i over.Ne znam kako niije vidio Lavina i on ima dobru granicu :) .
By VC15
Teo wrote:
Bojke wrote:

Nema ti Vanja razloge on pogleda listu vidi najvece granice i over.Ne znam kako niije vidio Lavina i on ima dobru granicu :) .

Hahaha, Teo legendo odličan ti je komentar. Inače ja sam isto odigrao Obrvu + (na narodnjaku) jer mislim da će meč biti vrlo neizvestan, a od Obrve očekujem jednu 35+ partiju. Serija pobeda je jedno, ali dobijati svaku utakmicu po 10+ razlike, to u NBA neće da može. Mislim da je došao red na prvi poraz najboljeg igrača istočne konferencije sa njim u timu i na prvu 35+ partiju Dejvisa ove sezone.