Miki28 wrote:Koji kurac dolazis na forum i tu mi baksuziras i trazis opravdanja? Zabolje me kurac za tebe i tvoje crne misli i nemon da si vise to ostavio odje na.forum. ako te strah preskocis i ne kenjaj
Nisam se tebi obratio i zamolit cu te da ubuduce ignorises moje postove? Ok?
Ovaj forum i sluzi za konsultacije i misljenja, po cemu se ova tema zove KOMENTARI, ja sam iznio svoj komentar iz razloga sto gober dva puta ostao vec manje protiv gasola i postao je najjigraniji par na planeti sigurno, odigrao sam ga i ne kazem da nece doc, ali me malo strah toga sto je public bet nikad veci
Jednostavno odjebi od mene molim te, ako zelis imat normalnu komunikaciju moze, zajebavat i sprdat se samnom neces kao sa ostalim.
Koja je poenta tog komentara sad? Pojacao uplatu pa se ukenjao?
Svaki centar protiv Mark Gasola je public bet godinama i sta mi ti sad tu filozofiras i izmisljas toplu vodu? Pravis neki alibi da bi sutra dosao odje u fazonu jesam rekao? Cemu to?
vanjaBL wrote:Nisam primjetio da je neko danas spominjao Davisa 27,5 + i George 24,5 + isto po meni solidni tipovi
Vanja, moze razlog za Davisa? Posto sam imao nameru udariti ga under, msm da ce ih otresti Toronto, a i ici na Ibaku i Valanciunasa nije bas lagano, tu su i Siakam i Anunoby, sjajne atlete i defanzivci, sigurno mogu dosta otezati posao...
Takodje i meni se svidja Leonard 24.5+, Schroeder 18.5+, Aldridge 21.5+, WCS 14.5+, Beal 22.5+ (mozda i Wall po istoj grani), Whiteside 14.5-, D. Jordan 11.5+...
Bojke wrote:vanjaBL wrote:Nisam primjetio da je neko danas spominjao Davisa 27,5 + i George 24,5 + isto po meni solidni tipovi
Vanja, moze razlog za Davisa? Posto sam imao nameru udariti ga under, msm da ce ih otresti Toronto, a i ici na Ibaku i Valanciunasa nije bas lagano, tu su i Siakam i Anunoby, sjajne atlete i defanzivci, sigurno mogu dosta otezati posao...
Takodje i meni se svidja Leonard 24.5+, Schroeder 18.5+, Aldridge 21.5+, WCS 14.5+, Beal 22.5+ (mozda i Wall po istoj grani), Whiteside 14.5-, D. Jordan 11.5+...
Nema ti Vanja razloge on pogleda listu vidi najvece granice i over.Ne znam kako niije vidio Lavina i on ima dobru granicu
Teo wrote:Bojke wrote:vanjaBL wrote:Nisam primjetio da je neko danas spominjao Davisa 27,5 + i George 24,5 + isto po meni solidni tipovi
Nema ti Vanja razloge on pogleda listu vidi najvece granice i over.Ne znam kako niije vidio Lavina i on ima dobru granicu.
Hahaha, Teo legendo odličan ti je komentar. Inače ja sam isto odigrao Obrvu + (na narodnjaku) jer mislim da će meč biti vrlo neizvestan, a od Obrve očekujem jednu 35+ partiju. Serija pobeda je jedno, ali dobijati svaku utakmicu po 10+ razlike, to u NBA neće da može. Mislim da je došao red na prvi poraz najboljeg igrača istočne konferencije sa njim u timu i na prvu 35+ partiju Dejvisa ove sezone.